ALLDELES BAR I BAREN

Detta är det mest pinsamma och förnedrande jag varit med om. Tänker jag på det på dagtid blir jag så generad så jag rodnar, även om ingen annan vet vad jag tänker på.
Men det konstiga är, att om kvällarna, när jag är ensam, brukar samma minnen få mig alldeles fuktig mellan benen....

Vi var på solsemeter vid medelhavet. Efter en hel dags solande återvände vi till hotellet och Karl, min kille, somnade så sött i de breda sängarna. Själv piggnade jag till efter en dusch och medan jag väntade på att Karl skulle vakna gick jag ned i hotellets bar och pimplade lite öl. Till att börja med fanns inget folk i baren, lite senare var det rätt mycket folk och ännu lite senare tomt igen, bara jag var kvar. Resten hade väl gått vidare ut på stan.

Jag hade nu hunnit med en del öl, fyra, fem stycken och var lite salongsberusad. Klockan närmade sig tio och ännu hade inte Karl dykt upp. Jag flirtade med killen i baren, en söt, mörk kille i min ålder, alltså cirka 25 år... och han flirtade tillbaka. Jag lät ett axelband åka ner och min vita, fräscha klänning gjorde all rättvisa av min nya, något röda solbränna. Behå hade jag struntat i. Han log, lutade sig över baren och klappade mig sakta över kinden, och lät handen smeka min axel.

Så tittade han över mitt huvud och ryckte plötsligt snabbt tillbaka handen. Jag vände mig om och fick syn på Karl, i linne och jeans, och nytt brett läderbälte, nyduschad och fräsch.
Jag log och skulle just till att fråga om han sovit gott. Men jag hann inte.

Utan ett ord rev han ner mig från barstolen och sekunden senare stod jag i bara trosorna. Karl stod med den tunna klänningen han slitit av min kropp och kastade den bakom sig. Han skakade av vrede. Jag var fullkomligt mållös och stod med öppen mun och försökte skyla mina bröst med armarna. Stjärten och magen isade av rädsla.
- Jaså, du låtsas att du har skam i kroppen, sa Karl, fortfarande rasande, men med låg, väsande röst.
I nästa ögonblick låg jag över hans knä, medan han slog mig med sina stora händer så det sjöng i hela baren. Själv skrek jag och grät och försökte komma undan. Jag ormade med rumpan, men han drog bara runt armen på mig så jag satt som i ett skruvstäd och så fortsatte han att smiska mig som om jag vore en barnunge.
Stjärten, som nyss varit det enda vita på min kropp efter allt solande, var inte alls vit, utan lysande rosa.Det såg jag själv när drog han upp mig igen och drog med mig mot väggen där det fanns speglar. Karl tvingade mig nämligen att själv begrunda resultatet av hans aga i speglarna och jag fick titta över axeln medan han höll ner min trosor så jag kunde se de glödande kloten där innanför det vita bomullstyget. Jag slog ner ögonen när jag såg att barkillen stor och flinade och lystet spanade in mina bröst, som blivit brunröda av solen och - av annan anledning som jag inte själv begrep - uppnosiga med hårda och lyckliga bröstvårtor. Detta trots min förlägenhet.... eller var det på grund av den? Jag var hursom helst tacksam att inte fler bevittnade vad som hände.
Karl sa åt mig att ställa mig mot en pelare nära spegelväggen och ta stöd med handflatorna. Jag var fullkomligt chockad och grät, men vågade inte göra något annat än vad han sa. Han hade aldrig förr under de två månader vi varit tillsammans visat några tecken på våldsamheter eller onormal svartsjuka.
- Puta ut.
Jag putade.
- Mer.
Jag putade mer.
Så drog han av mig mina vita trosor och bad mig sedan att sära på benen. Nu stod jag alldeles naken och jag snyftade. Som i en mardröm jag såg jag i spegeln Karls hand höjas och så plötsligt ven det till i luften och en tiondels sekund innan lädret från Karls livrem landade på rumpan förstod jag att den skulle göra det.
i baren

Jag skrek rakt ut, och vädjade om nåd men Karl var obeveklig. Mellan varje slag väntade han tills jag knipit och ormat färdigt och begärde att jag återigen putade ut så mycket det bara gick. Han tvingade mig att säga tack för varje slag. När han slagit mig 15 gånger var stjärten betydligt rödare än min solsvedda rygg och jag bara skakade av förnedring, chock och gråtattacker.

Nu tog Karl och lade tröstade sin arm om min axlar och jag kastade mig i hans famn och grät. Plötsligt lyfte han mig och bar mig till närmaste bord. Han lade ner mig på ryggen och tryckte upp mina ben mot överkroppen och så sa han, till mig eller snarare barkillen som inte haft vett att gå utan nyfiket följde skådespelet utan att ingripa:
- Nu ska vi visa vem du tillhör! (på engelska, så han säkert skulle förstå)
Och sedan knäppte han upp jeansen och tog fram sin hårda kuk.
Han nickade vänligt mot barkillen, som bara flinade. Han masserade klitoris med tummen samtidigt som han körde in kuken. Det var hur vått och välkomnande som helst, insåg jag förvirrat. Jag hade varit så rädd att jag inte märkt av min egen upphetsning. Jag gnydde.
Rätt som det var drog han sig ur, tryckte mina ben ännu högre mot mina axlar och körde in kuken i stjärhålet, bara smord av mina egna safter, som i och för sig rann rätt så bra.
- Nu ska vi prova detta lilla hålet.
Jag tjöt igen som en stucken gris när jag spetsades. Jag flämtade och tappade andan av förvåning och smärta. Detta var något helt nytt för mig och barkillen fann detta mycket roande och skrattade nästan lika högt som jag tjöt. Karl fortsatte att massera klitiros och stöta och snart tjöt jag av andra orsaker.... Mitt på ett bord, med min killes kuk i röven , inför en främmande barkille, kom jag så jag skakade och stönade. Jag kände hur mitt anus fylldes med säd.
Sedan fick jag knata framför Karl med rödstrimmig bak och ömmande stjärthål bredbent trapporna till vårt rum.
Där fick jag stå i skamvrån i nån timma, tills Karl fick lust igen och jag fick lägga upp mig över en fåtölj, med ansiktet ner i dynan och rumpan rätt upp. Jag fick en lättare vända smisk med handen som gjorde väl så ont på den rödsvedda ändan, därefter jag fick en ny omgång kuk i stjärthålet.

Resten av natten sov jag på magen...

Jag undvek noga att träffa barkillen igen efter detta, och det var väl det som var meningen. Frågan är väl om det som hänt var så hemligt eftersom servitören, en helt annan kille, redan vid frukosten nästa dag kom rusande med en kudde och la på min stol innan jag hann sätta mig. Han flinade och jag blev illröd i ansiktet, men det behövdes onekligen...

NyareÄldre