SMAKA BJÖRKRISET

- Gå upp till ditt rum genast ! Säger min fru Karin till vår dotter Sara som just precis förolämpat våra middagsgäster för tredje gången.
Jag går inte upp förrän jag har ätit färdigt snäser Sara tillbaks.
Jag går runt bordet och tar ett hårt tag runt hennes överarm och lyfter och drar henne till trappan.
- Nu har vi fått nog av dig och ditt tonårshumör, säger jag strängt. Det blir till att smaka björkriset på bar stjärt för din del. Seså gå upp till ditt rum nu och förbered dig min unga dam.
- nej, inte björkriset.... jag klarar det bara inte. Jag vägrar.
- Nu går du som du blivit tillsagd, det blir två dussin rapp och snart tre dussin om du inte skyndar dig på. Sara stirrar ilsket och vänder sig sedan om och springer upp för trappan.

- Jag skar till nya vidjor igår, säger Karin. De står i en spann med saltvatten i källaren. Vad skall vi göra med henne. Det tar aldrig slut på hennes uppstudsighet. Nu är det på tiden att du ger Sara en riktigt ordentlig risbastu.
- Tycker du inte att det är på tiden att vi använder en bit ingefära-rot på henne nu, säger Karin.
- Hon är sexton nu och du klagar ju alltid på att hon inte håller benen särade under agan som du vill. En bit ingefära i stjärten kommer få henne till att sära bättre på benen och dessutom ge en extra sveda inne i stjärten under smisket.

Karin uppfostrades själv med björkris och hennes far använde ingefära från det att hon fyllt fjorton.
- Ja, det kanske är på tiden, säger jag, kan du skära till en lämplig bit så går jag ner och hämtar riset. När jag kliver upp från källaren med 12 rejäla björkrisvidjor kommer Karin ut från köket. Hon överräcker ingefära-roten och en ask med vaselin till mig.
- Ta lite vaselin på toppen på roten så tränger den in lättare, säger Karin. Jag går upp för trappan och undrar vad Sara kommer säga när hon får se ingefäran, vi har aldrig nämnt det så hon hört det tidigare.

När jag kliver in i hennes rum sitter Sara på sin säng i bara trosorna. En rakryggad stol står utställd i mitten på rummet. Hon har gjort som hon skall när hon skickas till sitt rum för stjärtaga. Hennes stora tunga hårborste av trä ligger på stolen. Jag brukar använda den som uppvärmning före hennes risbastu. Riset lägger jag på hennes säng och sätter mig sedan på stolen. Sara tittar på ingefära-roten och vaselinburken i mina händer. Hon ser alldeles bedårande ut där hon sitter i sina små trosor. Vid sexton års ålder har hon blivit en ung kvinna, välutvecklade bröst och runda höfter men ändå lång och slank. Hennes gröna ögon passar perfekt till hennes långa blonda hår.

- Sara, den här gången kommer bli lite annorlunda. Din mor och jag har beslutat att eftersom inte björkriset i sig självt kan få dig att uppföra dig så behöver vi använda en bit ingefära som den här.
- Va..Va...Vad kommer du att göra med den stammar Sara fram och ser rädd ut.
- Jag kommer sätta in den i anus på dig och du kommer få ha den där tills din aga är över.
- Nej, nej, den där kommer inte in i mitt anus, aldrig alltså.
- Sara, vi kan göra detta på två sätt, antingen gör du som jag säger eller så får din mor komma hit och hålla fast dig och så får du tre dussin rapp med riset, det är helt och hållet upp till dig lilla gumman.

Sara är tyst och biter på sin underläpp och tittar ner. Efter tjugo sekunder går hon fram och ställer sig på min högra sida. Hon ser mycket förlägen och rädd ut.
- Sara, jag kommer ta ner dina trosor nu. Din uppvärming kommer också ges på bar stjärt. Du vet innerst inne att detta är vad du behöver för att uppföra dig, eller hur? Jag får inget svar.
- Eller hur? säger jag med sträng röst.
- Ja pappa, säger hon lågt och ynkligt.

Jag tar i hennes trosor och drar ner dem över hennes höfter och hela vägen ner så hon kan kliva ur dem. Sara lägger sig snabbt ner över mitt knä. Hennes bröstvårtor är hårda och eregerade, jag vet att hon är sexuellt upphetsad. Vid några tillfällen har jag märkt att hon varit våt mellan benen när hon får smisk med hårborsten men aldrig när hon får med björkriset - kanske är smärtan för häftig.

- Sa jag åt dig att lägga dig ner!
- N..n..nej.
- Res dig upp igen, säger jag.
- Du vet mycket väl att du skall vänta tills jag säger åt dig. Eftersom du krånglat förut och nu lägger dig ner så här måste jag ge dig en extra uppvärmning. Gå och hämta träskeden.

Både hårborsten och träskeden förvaras i Saras rum så de finns lätt till hands för hennes smisk-sessioner. Precis som paddeln och rottingen förvaras i Marias rum. Maria är min andra dotter, nu nitton år, hon ges oftast paddeln som uppvärmning och sedan med björkriset eller rottingen. Rottingen är ett underbart instrument att använda när man uppfostrar en ung kvinna. Rottingen tar verkligen luften ur henne. Tolv eller arton rapp på bar stjärt och man har en mycket ledsen flicka. Jag tror jag skall börja använda den på Sara senare i år. Maria är en mycket skämtsam flicka och jag behöver sällan bestraffa henne, med Sara däremot är det en annan sak. Jag tror att rottingen kommer göra många "swischanden" i Saras rum i framtiden.

Sara reser sig upp och hämtar träskeden ur sin byrå. Hon räcker den till mig och jag beordrar henne att ta plats över mitt knä. Jag dirigerar henne så att hennes stjärt är ordentligt böjd. Hennes fötter är i luften och huvudet är några centimeter ovanför marken.
- Sara, lägg dina händer på din stjärt, säger jag. Hon gör som jag sagt och jag ser till så hon särar sina skinkor med händerna.
- Jag kommer smiska ditt stjärthål 15 gånger med träskeden. Man märker att hon är väldigt spänd och jag vet att hon kniper ihop ögonen hårt i väntan på smärtan. Jag slår henne hårt på hennes lilla anus och efter tio slag börjar hon avge små strykskrik. Hon gråter dock inte. Efter femton slag är insidan av hennes stjärt starkt röd och speciellt hennes anus.
- Sara, du vet att jag inte är nöjd med hur du har dina ben under aga. Ingefära-roten kommer hjälpa dig att rätta till detta beteende. Den svider inne i stjärten och det gör att du inte görna kniper ihop och spänner rumpan utan kommer få dig att sära på benen.

- Ok, Sara då särar du på benen så vi kan sätta in ingefäran. Hon särar en bit på sina ben. Jag lägger lite vaselin på roten och placerar min hand på hennes högra skinka och drar isär rumpan. Ingefärabiten som Karin skurit till är 7-8 centimeter lång och 1,5 centimeter i diameter. Jag sätter ingefäran på hennes redan ömma anus och jag känner Sara rysa av obehag och rädsla. Sakta ökar jag trycket och den börjar tränga in i hennes lilla trånga stjärthål
- Ohhh, det gör ont, den är för stor, du kan inte få in den där i mig, gnyr Sara uppgivet.
- Den är inte för stor, slappna bara av så tränger den in lättare. Efter några sekunder ser jag hur hon slappnar av lite och då trycker jag till och ingefäran tränger in i henne. En liten snyftning är allt som hörs när den glider in i anus. En liten skåra som Karin gjort runt ingefäran gör att den sitter på plats och lämnar en halv centimeter utanför.

Vi väntar en stund. Ganska snart börjar Sara gny lätt och röra oroligt på sig. Efter ett par minuter ber hon mig att börja smiska henne.
- Pappa, börja smiska mig så vi får det här överstökat, den där ingefäran svider.
- Det är meningen att den skall svida. Vi väntar ytterligare två minuter. Hennes snyftanden ökar alltmer.
- Ok, Sara, jag kommer ge dig din uppvärming nu, 12 slag med hårborsten. Sara avger bara några små snyftanden när jag lyfter hårborsten och låter den falla på hennes vänstra skinka. Sara är tyst, hon är en enveten flicka coh börjar sällan gråta under uppvärmingen. Jag lyfter åter hårborsten och låter den falla på hennes högra skinka. Hon sprattlar lite med benen och jag förstår att ingefäran börjar svida riktigt ordentligt. Efter åttonde slaget särar hon benen så mycket hon kan och efter det elfte börjar hon gråta.
- Pappa, jag är ledsen, jag skall vara snäll, bara ta ut den där ingefäran, den svider fruktansvärt.
- Ingefäran stannar där den är, min unga dam, säger jag och ger henne det sista slaget på insidan av högra skinkan nära anus. Sara skriker till, men inte ens detta får henne att föra ihop benen. Ingefäran fungerar verkligen riktigt bra.

- Så, du kan ställa dig upp nu. Hon ställer sig upp och jag ser att hon har tårar i ögonen. Sara försöker inte skyla sig längre när hon går till sängen.Jag vill att hon skall ligga på mage på sängen när hon får smaka björkriset för att stjärten kommer upp lite och jag får bättre sving.
- Lägg de där två kuddarna under höften så stjärten kommer i bra position för pappa. Sara gör som jag sagt och lägger sig över kuddarna, stjärten pekar upp och hon har självmant särat sina ben så mycket hon kan. Sara tycks lära sig sin läxa.

- Jag vill att du räknar rappen, Sara. Jag tar upp björkriset och Sara kniper ihop ögonen och spänner sig i väntan på första rappet. Jag väntar ca. 15 sekunder och när jag ser henne slappna av så låter jag henne smaka första rappet.
- Aaaajjjjj, ett, skriker Sara och knycker till med huvudet och kroppen som i en spasm men lägger sig snart i stryk-positionen igen. Hon vet mycket väl vad som händer annars.....
- Två, tre, fyra, fem, ........, fjorton.

Hennes skrik blir högre och nu tigger och ber hon att få slippa mer smisk.
- Sara det är ingen idé att tigga, du kommer få två dussin och därmed basta. Hon gråter rejält och hennes stjärt är rödrandig utav risrappen. Svullnader syns där riset träffat flera gånger. Björkriset har gjort ett gott jobb på hennes stjärt och övre delen av låren. Även insidan av låren har fått ett par rapp.- femton, sexton,.......,tjugo. Sara lägger sina händer över stjärten för att skydda sig.
- Sara ta genast bort dina händer. Hon lyder inte.
- Då så Sara, gör dig redo för din olydnads-risning.
- Nej, nej, nej, jag skall inte ha händerna ivägen mer.
- Det är försent nu Sara, seså inta positionen.

Hon vet att hon måste ligga på rygg med stjärten på kanten av sängen och benen vitt särade och knäna uppe vid brösten. Hon gör sakta som jag sagt åt henne. När hon ligger i position har jag en fantastisk vy av hennes underliv. Jag ser att där är små sår på hennes skinkor, det måste svida, men inte i jämförelse med vad som nu komma skall.

- Jag kommer ge dig sex extra slag för olydnad under agan, Sara, och som du vet kommer de ges mellan benen.

Swisch, Swisch, Swisch.

Sara skriker ut för full hals när björkriset biter in i hennes fitta och jag ser att hennes blygdläppar och insidan av skinkorna blir illröda och ett nätverk av röda strimmor bildar ett vackert mönster mellan hennes ben. Jag väntar en minut och låter Sara hämta sig lite innan jag ger de tre sista rappen. När jag låter sista rappet falla tycker jag verkligen synd om henne, jag har aldrig bestraffat henne så hårt mellan benen förut men kände att det var nödvändigt. Hon får åter lägga sig på mage och jag ger henne de sista fyra rappen på stjärten.

- Sara.
- Sara.
Hon svarar inte. Det enda som hörs är hennes gråt och hulkanden. Jag väntar en liten stund.
- Sara.
- Ja, pappa, svarar hon hulkandes.Jag kommer ta ut ingefäran nu Sara. Hon bara ligger där gråtandes när jag drar ut den ur hennes anus. Hennes stjärt är mörkröd och svullen av risbastun. Lite blod syns här och var på stjärten där riset träffat upprepade gånger och huden spruckit. Hennes fittläppar är ömma och såriga.
- Är ni klara, frågar Karin, när hon kommer in i rummet.
- Ja, svarar jag henne.
Karin har desinficerings-vätska med sig som hon nu stryker över Saras stjärt.
- Så min lilla älskling, det är en duktig flicka, säger Karin ljuvt. Tacka nu din far för din risbastu och gå sedan ner och be våra gäster om ursäkt.

Sara reser sig upp och jag kan se att hon skakar. Hennes ögon är svullna av gråtandet och hennes kinder är randiga av tårar.
- Tack, pappa för bestraffningen, jag förtjänade en hård risbastu.
- Jag hoppas att du lärt dig något av detta, Sara.
- Så, gå nu ner och be våra gäster om ursäkt, men du gör det naken så de kan se att du blivit bestraffad ordentligt för dina förolämpningar.
- Jag tänker inte visa mig naken för de där människorna, skriker Sara åt mig.
- Nu gör du som du blir tillsagd min unga dam, svarar jag argt.
- Jag gör det bara inte, pappa.
- Så du lyder inte din mor och mig igen, är det så ?
- Jag går ner och ber om ursäkt med kläderna på.

Jag tittar på Karin och hon skakar på huvudet.
- Alright Sara, du har verkligen satt dig själv i den här situationen, vi blir tvungna att fortsätta din aga.
- Karin, kan du gå ner och skära till en ny bit ingefära och gör den större den här gången.
- Nej, nej, inte det igen, pappa, jämrar sig Sara och börjar gråta igen.
- Du får böja dig framöver bordet och jag kommer ge dig 18 rapp med livremmen.
- Nej, snälla pappa, jag har redan fått alldeles för mycket smisk.
- Det verkar inte så när du fortfarande inte lyder. Nu är du tyst eller så får du 6 extra rapp.
Sara säger inget mer utan står bara och jämrar sig tyst i väntan på den kommande agan.

Karin kommer tillbaka med en bit ingefära. Den här är 1 decimeter lång och 2 cm i diameter.
Sara ser verkligt rädd ut.
- Ok Sara, ta med en av kuddarna och kom över hit till bordet.
Jag lägger kudden på bordet och beordrar Sara att böja sig framöver så hennes överkropp vilar på kudden. Kudden gör att hon svankar lite med ryggen och därmed öppnar upp stjärten mer.
- Karin hjälper du till och håller fast henne.
- Naturligtvis.
- Sara, lägg armarna under bröstet.
- Karin, ta ett tag i nacken på henne och håll henne nertryckt mot bordet så hon inte kan resa sig eller röra armarna när smärtan blir henne övermäktig.
- Sara, sära på benen så de är ungeför 80 centimeter isär.

Sakta särar hon på benen. Jag särar på hennes skinkor och tränger in ingefäran ganska hårt i hennes anus. Jag använde inget vaselin på den här. Den här fyller verkligen stjärthålet och hennes anus är rejält särat när jag trycker in den djupt in i henne. Sara skriker till och gastar om hur ont det gör. Saras ringmuskel rör sig som i kramp runt ingefäran och hon grinar och hulkar.
- ssschhh, ssschhh, säger Karin och stryker sakta Sara över håret. Var en duktig flicka nu och ta din aga med mod. Du vet att det är för din egen skull som din far agar dig så här hårt.
- Men den där ingefäran gör så ont mamma. Snälla ta ut den. Mitt stjärthål känns som om det brinner.
- Jag vet det Sara och det är meningen. Din morfar använde alltid ingefära på mig när jag fick risbastu och det gjorde mig gott. Jag är övertygad om att det här kommer hjälpa dig att sköta dig i fortsättningen. Smisket kommer vara över om några minuter och då tar vi ut ingefäran.

Jag knäpper av mig bältet och siktar på Saras stjärt.
- Jag kommer börja nu Sara, du behöver inte räkna rappen den här gången. Livremmen kommer farande med ett swischande och träffar hårt Saras redan såriga skinkor.

OOOOhhhhh, swisch, aaaaajjjjj, inte fler, swisch, ooohhhhh, swisch, swisch, aaaahhhhh, snälla pappa, uuuuhhhhh, ajjjjjj.

Sara gråter och skriker. Karin har ett tufft jobb att hålla henne nere. De första åtta rappen ger jag på hennes stjärts övre och mellersta del. Nu koncentrerar jag mig på att låta rappen träffa den känsliga nedre delen av stjärten och hennes övre lår. Sara skriker hela tiden nu, hennes skrik blir bara lite mer gälla precis när rappen träffar. Jag ger henne fyra rapp och väntar en minut så hon hinner samla och lugna sig lite. De sista fyra rappen applicerar jag på insidan av skinkorna. Två rapp träffar med livremmens tipp alldeles intill anus och de två sista biter hårt in i hennes blygdläppar.

- Nu stannar du kvar så i tio minuter och ingefäran stannar i stjärten under den tiden. Sara gråter och skakar i hela kroppen när Karin och jag lämnar hennes rum. När jag kommer tillbaka gråter hon fortfarande. Jag drar ut ingefäran och säger åt henne att resa sig upp. Hon darrar i benen när jag kramar om henne.
- Sara jag hoppas verkligen att vi inte skall behäva gå genom detta igen, så det är bäst att du uppför dig.
- Jag skall vara snäll, pappa, jag lovar.
- Det är vad du alltid säger efter att jag gett dig en risbastu, men efter några veckor så är vi här igen. Kanske kan förödmjukelsen att be våra gäster om ursäkt naken hjälpa dig att vara snäll. Du får skyla ditt underliv med händerna men stjärten skall synas.

Sara går på ostadiga och darrande ben ner till våra gäster. När hon är klar beordrar jag henne att gå upp till sitt rum och gå till sängs.

Ett par timmar senare när gästerna gått och Karin och jag går till sängs hör vi fortfarande Sara gråta inne på sitt rum.
- Hennes aga påminde mig om mina egna bestraffningar som jag fick i hennes ålder, jag blir lite upphetsad av att tänka på det. Trots att det gjorde fruktansvärt ont med risbastu och ingefära i stjärten så var det också sexuellt upphetsande där man låg med särade ben och kände risrappen bita, säger Karin när vi ligger i sängen och håller om varandra.

- Ja, ingefäran fick minsann Sara att sära på benen så riset och livremmen smiskade henne rejält mellan benen, svarar jag.
- I fortsättningen tycker jag vi använder det på både Maria och Sara.
- Vill du älska, frågar jag tyst och smeker Karin över brösten.
- Åå, älskling, jag är så kåt, knulla mig hårt.

Vi kysser varandra passionerat innan jag särar på hennes ben och lägger mig ovanpå henne. Hennes fitta är blöt när jag penetrerar henne. Karin avger ett litet gnyande när jag trycker mig djupt in i henne. När jag är fullt inträngd kysser jag henne och börjar röra mig ut och in. Karin blir alldeles vild och efter en liten stund knullar jag henne hårt. Hon lägger benen runt mig och korsar dem över min rygg. Jag kommer ytterligare en liten bit djupare in i henne och det gör mig oerhört upphetsad. Vi närmar oss klimax och jag kör in ett finger i anus på Karin. När det går för henne skriker hon och jag känner hennes fitta krama min penis hårt och jag skjuter min sats långt in i henne med ett vrål. Utmattade ligger vi kärleksfullt intill varandra. Ingen säger något, det enda som hörs är Saras svaga gråt när vi somnar.

NyareÄldre