UPPTÄCKTA

Det här hände när jag var i sextonårsåldern. Jag var väldigt nyfiken på sex men hade inte haft tillfälle att pröva på mer avancerade saker än onani. Min bästa kompis var liksom jag intresserad av att pröva på lite och efter att vi haft vår första lektion i sexualundervisningen bestämde vi oss: vi skulle pröva lite saker på varandra. Viskande och fnittrande försvann vi in på en toalett i korridoren. Maria smekte mig på kinden och tog av sig sin tröja och sin behå. Till skillnad från mig var hon en välutvecklad sextonåring och det var med avundsjuka jag betraktade hennes stora, tunga bröst. De var mjölkvita med stora rosa bröstvårtor som knottrade sig i den kyliga luften. "Din tur" sa hon. Motvilligt tog jag av mig min polojumper och den topp jag hade på mig. Mina bröst hade inte riktigt börjat växa än, de var små och fasta med små och hårda bröstvårtor.

Maria lade händerna på mina bröst och smekte bröstvårtorna med tummarna. Jag rös och gjorde detsamma med hennes bröst. De var så mjuka och lena att jag böjde mig fram och tog en bröstvårta i munnen. Maria stönade högt och lutade sig med väggen. Hon drog upp min kjol och drog ned mina trosor. Jag kände hur det var alldeles blött mellan benen. Sedan drog hon av sina byxor och trosor och stod där naken framför mig. Mellan hennes ben fanns en rejäl fittbuske av ljust hår. Hon tittade på mig och sa "du har inte så mycket hår". Det var helt sant, min hårväxt där nere var nästan obefintlig den med. Maria slickade på mina bröstvårtor samtidigt som hon stack in ett pekfinger mellan mina ben. Hon smekte blygdläpparna och stack in fingret en bit i fittan. Sedan blötte hon fingret och började smeka klittan på mig. Det var underbart skönt och jag stönade högt.

Efter ett tag slutade hon och satt sig på toalettstolen. Hon särade på benen och sa åt mig att slicka fittan på henne. Jag satte mig på huk framför henne och böjde mig framåt. Hon luktade lite fränt men hade en väldigt upphetsande fitta. Stora mörkröda blygdläppar och en utstående klitoris. Jag stack ut tungan och började cirkulera med den på klittan. Maria stönade och sa åt mig att smeka mig själv samtidigt. Det var en ovan känsla att pulla sig själv med huvudet begravt i en annan tjejs fitta! Plötsligt rycktes dörren upp och där stod en av våra lärare!

"Vad håller ni flickor egentligen på med?!"

En tämligen dum fråga då det måste ha varit uppenbart vad vi gjorde. Vi ställde oss skyndsamt upp och försökte skyla oss med våra händer. Istället för att dra ut oss från toaletten kom till vår stora förvåning läraren in till oss! Han tittade på oss och sa:

"Sex på en skoltoalett, sånt vill vi inte veta av!"

Han stängde och låste dörren. Jag såg att det bultade ut från hans byxor och vid den synen började det pirra mellan mina ben och jag såg att Maria gned sina lår mot varandra.

"Jaha vad ska vi göra åt det här då? Något straff måste ni ju få för erat uppförande."

Han sa åt mig att sätta mig på toalettstolen: Maria skulle lägga huvudet i mitt knä och jag skulle hålla i hennes händer.

"Släpp henne inte, det får du ångra i såna fall" sa han åt mig.

Sedan sa han åt Maria att puta ut mer med stjärten. Det gjorde hon och han drog isär hennes ben en bit. Plötsligt slog han henne över skinkorna med handflatan et blev ett rejält märke efter hans handflata. Maria skrek rätt ut. Han fortsatte att smiska henne och jag höll fast henne så att hon inte kom loss. Det var uppenbart att det gjorde ont på Maria, men jag blev till min skam otroligt upphetsad av att se denna 40-åriga man smiska Maria på skinkorna medan jag höll fast henne. När han äntligen slutade smiska Maria var hon alldeles röd om skinkorna. Läraren drog upp mig från toalettstolen och satte sig själv där.

"Jaha, då var det väl din tur då".

Han lade mig över knäet och lät mig ligga där rätt länge utan att göra något. Jag kunde känna hur hans kuk spände mot min mage och den blev allt hårdare ju längre jag låg där. Till slut började han smiska mig. Det gjorde väldigt ont men jag kände hur jag blev våtare och våtare mellan benen, något som inte undgick läraren,
smiskbild
"Jaså, du gillar lite hårdare tag?". Han slog hårdare och nu skrek jag högt för varje slag. Plötsligt slutade han och körde istället upp pekfingret i fittan på mig. Lika snabbt drog han ut det och reste sig sedan så hastigt att jag höll på att ramla ned på golvet. Han drog ned gylfen och släppte fram sin stora kuk. Den var nästan hårfri och hade ett rosaglänsande stort ollon. Läraren greppade mig och Maria i håret och tryckte ned oss framför honom.

"Sug era små slynor!"

Vi gjorde lydigt som han sa och började med att slicka på kuken från varsitt håll. Sedan tog Maria den i munnen och började frenetiskt suga den upp och ned. Därefter var det min tur, läraren greppade tag i mitt huvud och körde in kuken så långt att jag nästan fick kväljningar. Efter att ha hållit på så ett tag sa läraren åt oss att lägga oss i en 69:a. Efter lite bök och stök låg Maria underst och jag slickade hennes fitta samtidigt som hon slickade min. Jag kände hur läraren böjde sig ned över oss och hur han pressade in sin kuk i mig. Den var enormt stor och jag var väldigt träng. Det gjorde ont men han fortsatte tills hela kuken var inne. Sedan började han stöta i mig med kraftiga tag. Jag kände hur skönt det var och det tog inte länge innan jag fick en underbar orgasm. När läraren märkte att jag hade kommit drog han sig ur och sa åt mig att lägga mig på rygg. Maria ställde sig på alla fyra över mig och jag började slicka hennes fitta.

"Nej, snälla ta inte oskulden på mig" sa Maria.

Läraren ryckte på axlarna och böjde sig ner och började slicka hennes stjärthål. Sedan sa han:" Nehej, då knullar jag dig i arslet istället"

Innan Maria hann göra någonting körde han in hela kuken i hennes stjärt. Hon skrek högt och försökte komma undan men han höll ett fast tag om hennes höfter. Det dröjde inte länge innan hon började jucka emot och stöna. Även Maria fick en rejäl orgasm och det måste ha hörts långa vägar hur hon skrek. Läraren drog ut sin kuk och sa åt Maria att lägga sig bredvid mig. Sedan runkade han och med ett stön sprutade han sin sperma i våra munnar, över våra bröst och i håret. Sedan sköljde han av händerna i tvättfatet, drog upp gylfen och gick ut från toaletten.

NyareÄldre