ÖVERRASKNINGEN

När du först klev in genom dörren och såg mig sitta i stolen tappade du nästan andan. Jag kände igen ditt ansiktsuttryck fastän jag inte hade träffat dig på nästan ett och ett halvt år. Precis lika söt och gullig som vanligt.
"Vad gör du här??" frågade du.
Jag hade skickat ett brev och berättat för dig att jag skulle komma, men det hade tydligen inte kommit fram.

Du var dig lik. Dina runda former, stora bröst och härliga skinkor hade inte förändrat sig ett dugg. Lika härlig som vanligt. Det enda skillnaden jag la märke till var att du hade blivit lite mullig, men jag brydde mig inte om det för tillfället.
"Jag ska berätta varför jag är här" sa jag med en bestämd röst.
Jag såg att du blev rädd. Du kände kanske igen tonfallet från förr, och visste vad som väntade.

Jag fortsatte:
"Sara, när jag lämnade dig var det på grund av dina drogproblem, jag trodde du skulle sluta med dom, men du har tydligen fortsatt."
Hon tittat lite blygt upp från golvet där hon hade fäst blicken.
"Du ska få dig en läxa som du sent kommer glömma. Du har fått smisk förut, men det här kommer kännas mer än någon annan gång."
"Nej snälla!!! Jag lovar att jag ska sluta, i alla fall försöka."
"Du har sagt det förut och jag vet att det är svårt, men det hjälper inte den här gången. Kom hit och ta av dig kjolen."

Du kommer med långsamma steg mot mig, rädd för vad som väntar dig. "Ställ dig på alla fyra."
Motvilligt ställer du dig som jag har sagt åt dig på golvet vid säng gaveln.
"Stå kvar, rör dig inte det kommer bara bli värre då."
Jag ser att du darrar av rädsla. Medan du står på alla fyra går jag ut och hämtar de redskap som jag kommer att behöva: Handbojor, ridspö, rotting och ögonbindel. När jag kommer in i rummet igen sätter jag först på dig ögonbindeln och spänner sedan fast dig med handbojorna i säng gaveln.
"Sara, jag kommer först att ge dig smisk med handen, och för varje slag vill jag att du ber om ett till."

SMACK!!! Det första slaget tar hårt och du rycker till, men håller tillbaka dina smärtor.
"Ge mig mera."
SMACK" ahhhh ge mig mera SMACK oohhhh Ge mig me…
SMACK achhhh. Ge mig..
SMACK…ahhhhooo, ge….ahh..mighhhh.
Du börjar snyfta, men har fortfarande inte bett mig att sluta. Det förvånar mig, du klarade aldrig så här många slag förut…

När dina runda skinkor har fått en fin färg, slutar jag och tar av dig ditt linne och behån. Du har blivit mullig. Men jag bryr mig inte om det, det är faktisk sött. Dina bröstvårtor är styva, du verkar gilla att bli smiskad.

När jag har låtit dig vänta ett tag, tar jag fram rottingen. Jag slår den i luften bredvid dig. Hela du hoppar till när du hör hur det viner. Jag låter rottingen landa på dina skinkor och du stönar till.

SWISCHH!!! Ahhhhhh!!!! SSWISCH!!!!Ochhhhhhh, SMACK!!!Auhhhhhh!!!
Du slänger dig fram och tillbaka, men det hjälper inte mycket.
SMACHHH!!!! Oahhahhuuu!!!
Dom fina ränderna på dina skinkor blir bara tydligare och tydligare. Hon kommer inte kunna sitta på veckor tänker jag för mig själv.

Jag avslutar straffet med några slag med ridpiskan. Du gråter och ber mig om nåd, men det är fortfarande en sak jag skall göra med dig…

Jag masserar din färgade rumpa, efter ett tag tar jag fram min kuk som håller på att explodera. Jag stoppar försiktigt in den i ditt anus. Du skriker, men lugnar snart ner dig när du känner hur skönt det är. Jag råknullar dig i röven medan du fortfarande sitter fast med handbojorna i säng gaveln. Det går för oss båda ungefär samtidigt och du skriker ut dina känslor.

Jag stannade kvar hos Sara några dagar och märkte aldrig av några droger under den tiden. Men hon fick väl aldrig chansen att ta några, hon var ju min slav.

NyareÄldre