CHRIS OCH LENA

Som du vet så rider ju min dotter Anna en hel del. Som en följd därav har jag engagerat mig i styrelsen för ridklubben här i Kalmar. Engagemanget har bl.a. medfört att jag vissa kvällar i veckan tar en tur till klubbens stall för att se till att det är låst och släckt på rätt sätt sedan ungdomarna lämnat för kvällen. Det har också gällt en allmän övervakning eftersom vi haft en del stölder i lokalerna både av ryttares personliga grejer och av klubbens gemensamma egendom.

I fredags kväll så kommer jag ditut ganska sent. Vi hade haft gäster under dagen där hemma så klockan var bortåt 23.00 innan jag kom iväg till stallet. Normalt finns det absolut inget folk där så sent på kvällarna om det inte arrangerats något särskilt. Så vitt jag visste skulle inte så vara denna kväll.

När jag närmar mig anläggningen så ser jag dock att det lyser i sadelkammaren. Första tanken blir ju att det är väl märkligt att det skall vara så svårt komma ihåg att släcka efter sig. Jag lämnar bilen på parkeringen en bit bort och går till fots den sista biten.

Jag vet inte om du själv någonsin har varit i ett ridhus men i vilket fall som helst så är sadelkammaren den plats där man som namnet säger förvarar just sadlar. Dessutom en del annan utrustning. Bland annat har varje ryttare ett skåp eller en kista med personlig utrustning som hjälm, ridstövlar och mycket annat.

När jag närmar mig sadelkammaren så hör jag röster inifrån. Tjejröster. Jag smyger inte på något sätt utan öppnar dörren på normalt vis och överaskar då två av våra aktiva ryttartjejer i full färd att med hjälp av en stor skruvmejsel försöka bryta upp någons kista - för att stjäla.

Överrumplingen var total och de insåg snart att de gjort bort sig rejält. De två mycket duktiga tävlingsryttarna, den ena som heter Lina, ca 18 år och den andra kallas Chris tror jag är 26, förstod snart att deras karriär som tävlande nu var i fara liksom deras medlemskap i klubben.

- Nu går vi in på expeditionen så ringer jag polisen. Det här är ju stöld eller i alla fall inbrotts försök. Det här måste anmälas är mitt mycket kärva besked.

Nu tar tjejerna till lipen och tårarna trillar först från den äldre men strax från de båda.

- Nej. inte polisen. Vad som helst men inte polisen. Vi måste givetvis betala skadegörelsen och kanske något slags böter till klubben. Eller straffarbete. Båda vet inte hur väl de vill gottgöra sin handling.

Jag är helt klar över att de skall betala skadegörelsen men samtidigt tycker jag det är att komma för lindrigt undan. Inte heller jag tycker att det skulle vara roligt att behöva blanda in polisen. Samtidigt känner jag att de skall straffas så att de aldrig ens kommer på tanken att göra om det.

Båda har hela tiden stått vända mot väggen i nå´t slags skamvråposition. Båda är klädda i åtsmitande ridbyxor, ridstövlar och på överkroppen en ganska tunn klubbtröja. Chris har ett ridspö nedstucket i ena stövelskaftet.

Där jag sitter vid skrivbordet har jag bra uppsikt över flickorna och kan se hur de båda hela tiden snyftar. Samtidigt kan jag givetvis se vilka fina former de får i sina snäva ridbyxor. Båda har en ganska stor och bred stjärt. Chris dessutom fylligt utåtpekande och mycket större.

- OK, ni skall slippa polisen, säger jag mycket bestämt. Men följande gäller. Ni skall ersätta skadegörelsen till den som äger kistan med vardera 500 kronor. Detta skall vara gjort inom en månad. Under denna månad är ni avstängda från all ridning men ni skall ändå fullgöra era vanliga arbetspass i stallet enligt schema.

- Dessutom skall ni båda få smisk. Här, nu och ytterligare en likadan omgång om ungefär en vecka. Smisk blir det givetvis på bara rumpan. Det blir dels med Chris ridspö och dels med det björkris som jag såg växte utanför ytterdörren. Är vi överens om att ni gjort er förtjänta av detta straff?

- Måste det bli på bara stjärten, ulkade Chris mellan snyftningarna.

- Ja, det skall svida ordentligt och länge. Ränderna skall sitta i till nästa gång om en vecka. Vi börjar med dig Lina. Lägg dig framstupa över skrivbordet. Du Chris vänder dig om så att du ser och redan nu förstår att det sedan kommer att kännas ordentligt också i din egen stjärt.

Jag hade tänkt att börja med ridspöet utanpå byxorna. Dels för att inte göra allt för mycket märken i skinnet med spöt och dels för att jag vet att det redan utanpå byxorna svider ordentligt med ett ridspö.

Jag tog spöt från Chris och svischade prövande några gånger i luften. Dessutom ett mycket hårt slag på skrivbordet där Lina nu lagt sig framstupa. Hon var alldeles tyst och jag förstod att hon var rädd för det som skulle komma.

Redan efter första rappet som ändå inte blev så hårt stortjöt Lina. Jag hade för mig själv bestämt att fem eller sex rapp med ridspöt skulle det bli. Jag lät det gå en bra stund mellan varje rapp för att smärtan verkligen skulle sjunka djupt in i stjärten. Det sjätte rappet blev mycket hårt och jag ångrade lite att jag blev så grym. När jag sa åt henne att resa sig och ställa sig vid väggen kunde hon knappt stå still utan vred sig som en mask hela tiden.

- Nu är det din tur Chris. Var så god och ta plats på bordet. Du såg hur jag ville ha Lina och på samma sätt skall du ligga.

Chris grät eller skrek inte för något av de sex rappen trots att jag tyckte att åtminstone det sista var mycket hårt. På något sätt ville hon visa att henne skulle man inte kunna tukta så lätt. Men jag visste att i nästa omgång som ju skulle bli på bara stjärten så skulle skrikandet komma. När jag beordrade upp henne från bordet hoppade hon lätt på plats vid väggen. För mig kändes det som om hon var van att få smisk.

- Knäpp nu upp ridbyxorna och dra dem ner på benen. Ända ner till stövelskaften. Sätt igång. Låt trosorna va kvar på stjärten.

Det gick inte särskilt fort och jag förstod att detta var mycket pinsamt för dem. Att behöva blotta rumpan och kanske mera för pappan till en av deras egna kompisar var tydligen mycket känsligt. Båda hade vita ganska kraftiga trosor. Utan mönster eller andra krusiduller.

tillsammans
Nu ville jag göra det ännu mera pinsamt för dem genom säga åt dem att jag skulle dra ner deras trosor och samtidigt undersöka så att de inte fått några skador av ridspöt.

Jag flyttade stolen närmare Lina och tog tag i trosorna för att dra ner dem.

När jag drog neråt så kände jag att de satt fast i grenen och förde in handen för att hon skulle ställa sig så bredbent det nu gick med ridbyxorna vid knäna.

Jag var inte främmande för att låta mina fingrar smeka henne lite vilket hon kvitterade genom några sköna stönanden.

Då känner mina fingrar att det finns något i trosan. När jag ser närmare efter så ser jag en korvliknande rulle troligen av sämskskinn ca 20 cm lång och 1 cm grov. Den är i hela sin längd fastsydd i trosan så att den kom att ligga i hela fitt/stjärtspringan från klittan till stjärthålet.


Jag har hört talas om liknande anordningar förut men aldrig sett någon. När ridtjejerna har en sådan i trosan så framkallas en lustkänsla som sedan lätt övergår till en orgasm när de rider. Jag låtsades som ingenting och drog ner trosan så långt det gick och strök försiktigt över skinkorna på Lina. Hon hade ett härligt mjukt skinn som inte på något sätt var skadat men som var alldeles rött och hett av rappen med ridspöt.

Samma procedur med Chris och när jag drar ner hennes trosa så upptäcker jag häftiga illröda svullnader tvärs över skinkorna. Jag ser också en liknande, något grövre sämskskinnsrulle, som Lina hade haft mellan benen.

Jag blev mycket fundersam. Hade jag åstadkommit dessa svullnader på skinkorna med ridspöt. Och i så fall varför syntes ingenting på Linas stjärt. Jag smeker Chris på skinkorna över svullnaderna och förstår så småningom att detta inte var färskt utan några dagar gammalt. Så småningom kröp det fram att detta var minnen efter en häftig aga som hon fått av sin sambo. Inte för att hon varit dum eller olydig utan för att han velat hetsa henne till ett häftigt knull.

Ja, hon uttryckte sig på ett finare sätt men berättade detaljerat med Lina och mig som intresserade åhörare om hur det brukade gå till hos dom. Det vankades nästan alltid smisk på bara rumpan innan de låg med varandra. Dock aldrig tidigare så häftigt som det varit denna senaste gång då hon fått de kraftiga märkena. Men de var alltid överens om smisket och hon ville inte vara utan.

Så ville jag få dem att berätta om rullarna som de sytt fast i byxan. Jag låtsades som om jag ingenting förstod och frågade mycket naivt varför den fanns där. Båda rodnade mycket kraftigt och sa först ingenting.

Efter en liten stund och efter fler frågor så berättar Chris

- Det är så skönt att ha den där när man rider, jag tror att nästan alla tjejer i klubben har det. I trosan eller i ridbyxan.

Hon berättade att de äldre tjejerna i klubben alltid hjälpt de yngre att prova ut hur rullen skulle sitta och göras för att fungera på bästa sätt.

- När man sen sitter upp i sadeln är man ganska bredbent och det är inte svårt att få rullen på rätt plats i springan.

Så hade jag då fått bekräftat att ridning åtminstone för tjejer ofta innebär sexuell stimulans. Vilket väl kan vara en av förklaringarna till att ridintresset är så stort bland tonårstjejer. Jag kände nu hur hård jag själv blivit i byxan och skulle inte haft något emot lite hjälp. Jag tror att åtminstone Chris förstod hur det var fatt och konstaterade utbuktningen i byxorna - som jag inte heller gjorde så mycket för att dölja. Stämningen var nu mycket erotiskt laddad.

Jag förstod att det var bäst att återta den straffande attityden och vände mig därför till Lina:

- Upp på bordet igen Lina, nu fortsätter vi, denna gång med riset.

När Lina på nytt åla sig upp på bordet så stod Chris och jag rakt bakom henne. Det måste ha varit medvetet från Linas sida att hon blottade sig fullständigt för hon särar benen så mycket det nu gick med ridbyxor och trosor vid knäna. Samtidigt så putar hon upp med rumpan tydligen för att visa allt. Hennes högerhand kommer in mellan benen och söker hålet som hon inbjudande vidgar för oss som tittar på. Hon är mycket blöt. Fingrarna, handen och könshåret blänker av hennes safter. Det lilla stjärthålet syns tydligt långt bak i springan mellan skinkorna. Nu känner jag att jag är stenhård och jag kan inte låta bli att klämma utanpå mina byxor.

- Ta henne säger Chris viskande, som sett mitt tag om hårdheten. Jag tror hon är oskuld, fortsätter hon.

Oskuld eller inte. Jag tror att Chris räknat med att om jag knullat Lina där hon låg framstupa på bordet så skulle de båda ha sluppit mera smisk. Jag såg kåtglansen i ögonen på Chris och förstod att jag säkert hade fått ta även henne.

Jag kände visserligen att jag gärna skulle ha knullat dem båda men då hade ju den ursprungliga bestraffningen helt kommit på skam. De kunde jag bara inte acceptera.

Där jag står, med min styvhet i byxorna, bakom Lina fattar jag därför tag om björkriset och ger henne två hårda snärtar rakt in i stjärtspringan där jag vet att skinnet är som känsligast. Vrålande slänger sig Lina ner på bordet och drar automatiskt ihop benen och stjärten. Nu syns ingenting längre förutom den vackert päronformade stjärten och de breda höfterna.

Jag byter plats och ger henne nu tvärs över skinkorna en hel serie lösa slag med björkriset. Egentligen inga slag utan mer smekningar med riset. Skinkorna är nu vackert röda och det knottriga riset har gjort små märken i skinnet. Att det svider förstår jag på Linas ljud samtidigt som hon ibland ber om mer och hårdare. Att det mot slutet gick för Lina berättade hon lite senare. Jag förstod det inte då det pågick.

- Så Chris nu är det din tur. Upp på bordet.

Det blev precis samma uppvisning från Chris sida. Lika blöt och fin runkade hon klittan med fingrarna. Hon var helt rakad och därför som ett nyfött barn. Men blygdläpparna var svullna och vackert röda vilket knappast kan uppvisas av ett nyfött barn. Hon rullade läpparna mellan fingrarna och jag kunde se hur skönt hon gjorde det för sig. Lät flera fingrar smeka över klittan för att sedan glida långt in slidan. Smekte med ett finger runt stjärthålet. Skinkorna med de röda valkarna gav en mycket erotisk inramning.. Det syntes i hela hennes uppvisning att hon var mer erfaren än Lina, som troligen var den oskuld som Chris påstått.

Utan förvarning lät jag riset hårt träffa rakt in i springan. Reaktionen blev densamma som hos Lina. Snabbt platt med magen mot bordet och uppvisningen avslutas. Jag byter plats och låter även Chris få den värmande risningen på skinkorna. Jag kunde av Chris förstå att smärtorna från riset mer och mer strålade mot skrevet och att det troligen skulle sluta på samma sätt som med Lina. Hon vred och jämrade sig på ett skönt sätt. Jag höll på mycket länge utan någon större styrka i slagen. Bara höll värmen och färgen på rumpan och låren vid liv. Vid ett tillfälle öppnade hon sig igen och bad om mera på låren som jag hittills sparat. Bland annat med tanke på märken som skulle omöjliggöra solbadande i bikini (så som du sagt) under en längre tid. De tidigare märkena var märkligt koncentrerade till en ganska liten yta på stjärten.

När hon nu så hett bad om hårdare smisk så ställde jag mig på andra sidan skrivbordet. Alltså ovanför henne och slog rakt ner över hennes rygg och skinkor mellan hennes skrevande ben. Det måste ha gjort fruktansvärt ont eftersom hon ansträngde sig att öppna stjärten så mycket som möjligt trots byxorna kring benen.

Så som hon nu låg med huvudet på min sida bordet så såg hon givetvis att jag hade ett hårt stånd i byxorna och tog vid ett par tillfällen tag om styvheten och smekte utanpå tyget. Jag lät henne hållas för jag tyckte det var skönt - men när hon försökte dra ner dragkedjan i min gylf så backade jag och slog henne ilsket hårt i rumpspringan.

När jag tyckte att hon fått nog med smisk så hade hon troligen inte fått sin eftersträvade utlösning. Jag ville inte hjälpa henne med fingrarna eftersom det fortfarande handlade om att de båda var där för att straffas.

När jag därför lät henne resa sig och ställa sig i skamvrån, vid väggen jämte Lina och med ryggen åt mig vid skrivbordet så förstod jag att hennes egna händer hjälpte henne till en försiktig orgasm som inte märktes på annat sätt än krampaktiga ryckningar i rumpan och underlivet. För henne själv var det nog en upplösning av flera timmars spänning.

Nu var det bara jag som inte fått utlösning. Så som jag satt vid skrivbordet kunde tjejerna inte se vad jag höll på med. Jag lät därför mina händer intensivt krama utanpå byxorna. Sedan jag efter ytterligare ett förmaningstal låtit flickorna klä på sig och skickat iväg dem var jag tvungen att släppa ned mina egna byxor och kalsonger för att hjälpa mig själv. Jag var så upphetsad och hade en sån kraftig erektion att det inte behövdes mer än några minuters runkande och fantiserande för att jag skulle explodera i ett kraftigt sprut rakt ut över skrivbordet.

Jag kände mig mycket nöjd över att bestraffat flickorna utan att förledas. Nu ser jag fram till nästa fredag då jag skall låta dem ligga över vår bänk därhemma.

NyareÄldre