DRÖMMAR

Du skulle komma med ett tåg, till en nära liggande stad. Jag står vid bilen när du kommer gående av perrongen. Du ler när du känner igen mig. Egentligen har vi aldrig setts men du och jag har chattat, E-mailat och sedan pratat på telefon med varandra. Vi har ett gemensamt intresse, uppfostrande sex. Det är därför vi träffats.

Du hoppar in bilen, en stor Jeep. Än så länge ser det ut som det är en storebror som hämtar sin syster från tåget men så fort vi satt oss bakom bilens tonade rutor sker en rollförändring.

-Lösenordet är kapitulera upprepat tre gånger, förstått??!!
-Jag förstår, säger du.
-Hädanefter skall du lyda min minsta vink.


Du sitter bekvämt tillbakalutad i framsätet medan jag kör ut ur staden. Landskapet skiftar från skogar till böljande fält. Efter 25 minuters färd tar skogen vid igen. Jag svänger av den stora vägen och kör in på en grusväg. Färden går under tystnad.

Efter vad som känns som en evighet på den slingriga grusvägen men som efter en titt på klockan bara visat sig ta 20 min svänger jag in på en ännu mindre väg. Det var nu en bra stund sedan du såg några hus. På den mindre vägen stannar jag, lägger i fyrhjulsdriften och ber dig hålla i dig för nu blir det lite skakigt.

Vägen, om man nu kan kalla det väg avverkar jag i rasande fart, här har jag åkt sedan barnsben så jag känner till minsta sten. Men det kan inte du veta så vid flera tillfällen ser det ut som vi skall köra över kanten på något berg eller ramma stora träd i hög fart. Till slut ser du en sjö mellan träden och en kort stund efter det tvärnitar jag framför ett hus som står precis vid strandkanten. -Du kan kliva ur nu, säger jag.

När du kliver ur på darrande ben, du har fortfarande inte hämtat dig efter den våldsamma bilfärden är det enda du hör ditt hjärtas bultande. Efter lite ansträngning hör du fågelkvitter och insekters surrande men absolut inget ljud av andra människor.
-Här får vi vara för oss själva, ingen som stör. Det känns väl bra?? frågar jag.
-Jo, det känns väl bra.
-Jag hoppas att det känns väldigt bra för här skall vi stanna flera dagar, svarar jag.


Du får hjälpa mig att bära in matkassar och väskor från bilen. Din lilla kropp kämpar duktigt med en stor ishockeytrunk som är otroligt tung. På min begäran så har du inte med dig något annat än en tandborste och rena underkläder i en lite väska. Det är sommar och varmt så du blir lite svettig när du sliter med väskan och eftersom det är de enda kläderna du har med dig tar du av dig tröjan. Så i bh och kortbyxor baxar du in den i huset.

Väl inne i huset ser du vackra välvårdade stocktimrade väggar, kraftiga bjälkar i taket och en öppen spis. Två små sovrum, ett stort vardagsrum som hänger ihop med köket och ett litet förråd som bara innehåller ved. Du står och tittar och känner plötsligt min kropp trycker mot din rygg.

-Nu är det dags att klä av sig, säger jag till dig. Men gör det här ute på verandan, i solen så jag ser dig tydligt.

Du går efter mig ut på verandan, jag sätter mig på räcket och beskådar dig. Du ser åtrå i mina ögon.

-Klä av dig, säger jag. Allt.

Medan jag tittar på kliver du ur dina kortbyxor, drar av dig dina trosor och knäpper upp din bh som du tar av dig. Efter lite tvekan tar du även av dig dina gymnastik skor och strumpor.

-Stå still säger jag, hoppar ner från räcket, tar en tom väska och lägger ner alla dina kläder och skor i den. Ställer dig med ryggen mot en takstolpe på verandan och fjättrar dig runt den med ett par handklovar. Tar sedan väskan, går ut i skogen och försvinner. Du står där naken, undrar var jag tog vägen med dina kläder.

De för kvällen första myggen söker sig till din naken kropp. I ditt bakbundna läge är din framsida helt oskyddad. En mygga sätter sig och suger blod ur ditt bröst och du kan ingenting göra. Du försöker luta dig åt sidan mot räcket så du krossar myggan mot räcket. Efter lite tänjande lyckas du krossa den, din för kvällen första plågoande. Men skogen är full av mygg som vill suga av din kropp. Du tittar till där den första myggan sugit, när du krossade den så blev det en blodfläck på ditt bröst efter det som den redan sugit i sig. Det skrämmer dig. Du känner myggor på ryggen, ansiktet, magen, låren, fötterna, tårna, armarna……….överallt. Du börjar ropa efter mig, du hör din röst eka i skogen men hör inget annat än din röst andhämtning och myggornas surr. När du slitit i dina bojor i vad som tyckts en evighet ser du mig komma gående mot dig, ställer mig framför mig och frågar.

-Om jag släpper dig lös, är du min slav i tre hela dagar??
-Ja, stönar du. Vad som helst men släpp mig lös, låt mig slippa myggen.

Jag låser upp bojorna, fäster dem åter på ryggen och bär ner dig till sjön. Ställer mig längst ut på bryggan och viskar i ditt öra: –Nu skall du slippa myggen.

Jag kastar ner dig i vattnet, den brännande smärtan från alla myggsticken svalnar direkt, det känns riktigt skönt. Du söker bottnen med dina fötter men det finns ingen. Du tvingar dig själv att ta det lugnt och låter dig sjunka lite till i hopp om att finna någon botten att ta avstamp från. Du känner botten under dina fötter, sjunker ihop och trycker ifrån, kommer upp över ytan och med hjälp av kraftiga bensparkar håller du dig flytande. Du ser hur jag långsamt tar av mig kläderna och lägger dom på bryggan. Det är jobbigt att hålla sig flytande och den första aningen till panik kommer till ditt medvetande. Du ser mig nu stå naken på bryggan, titta på dig och du känner paniken komma. Kylan i sjön suger kraften ur dig. Och snart kommer den första kallsupen. Paniken är total, du reagerar som du aldrig trodde att du skulle reagera. Sparkar, försöker skrika men munnen blir full av vatten. Plötsligt känner du en varm kropp tryckas mot dig bakifrån, som drar dig uppåt. Håller dig över ytan, du andas in den härliga syrerika luften. Det är fortfarande kallt men vad gör det när man kan andas igen. Du känner hur du bogseras mot stranden känner hur du lyfts upp i ett par starka armar, mina armar.

Min varma kropp mot din kalla, dina bakbundna händer gör det lite obekvämt för dig i min famn men vad gör det. Jag bär upp dig till huset, ställer dig på en björnfäll som ligger på golvet framför öppna spisen. Tänder den förberedda brasan så du känner hur strålningsvärmen smeker din kalla kropp. När värmen kommer åter känner du klådan från de myggbett du fick tidigare. Dina tår borrar ner sig i pälsen på fällen så de återfår värmen.

Jag lägger en handduk över dina axlar, och tar en annan och börjar torka ditt hår. När jag dragit med handduken mot ditt hår några gånger börjar jag borsta ut det. Det är svårt att stå still när jag drar borsten genom ditt hår så du liksom gungar när jag drar. Jag börjar istället massera resten av din kropp torr och varm med handduken.

När din kropp är torr drar jag lite med borsten genom ditt hår men slutar snart igen. Du ser hur jag kastar ett rep över bjälken som är ovanför dig. Jag skall låsa upp dina bojor men nycklarna är i kläderna som ligger på bryggan. Fäster då ena änden av repet i länken som håller ihop bojorna drar i den andra änden så du i dina försök att höja armarna bakom ryggen lutar dig framåt. Sedan fäster jag andra änden och går ner till bryggan.

När jag efter en stund kommer tillbaks med kläderna och nyckeln har jag annat än upplåsning i tankarna. Från sjön har jag en hink med vatten som jag blöter ner ditt pubeshår med. Sedan tar jag och löddrar in det ordentligt. Du ser en gammaldags rakkniv som jag visar dig.

-Om du inte står still kan det hända att jag skär dig, förstått.

Med försiktiga rörelser rakar jag ditt kön slätt. När jag är klar ser det ut som det aldrig funnits hår där. Tar lite barnolja i min hand som jag smörjer in dig med, det svalkar.

-Nu när du är så fin skall du få din belöning, säger jag och binder för dina ögon. Nu när du är blind hör du hur jag drar livremmen ur mina byxor, du minns hur den såg ut, bred i kraftigt läder. Du hör hur jag slår i luften bakom dig, du darrar av rädsla för det som skall komma.

-Eftersom du varit en sådan duktig flicka så skall du bara få fem rapp till att börja med, står du still så nöjer jag mig med det, förstått.

-Ja, svarar du samtidigt som det första rappet överaskar dig. Du rycker till och vet att det leder till mer straff. De övriga fyra tar du bra men med ansträngning. Jag slår ganska löst och hela tiden på nya delar av dina skinkor så det är inte så farligt.

-Du rörde dig, det blir fem till, hör du mig säga samtidigt som jag börjar aga din rumpa. När de fem är klara känner du mig komma nära dig bakifrån, känner min kuk mellan dina ben. Jag släpper lite på repet så vi får mer rörelseutrymme, jag tränger in i dig med ett enda drag. Du stönar och känner att du blivit ordentligt blöt av min behandling och ser fram mot tre hårda dagar med din mästare……..

NyareÄldre