UTDRAG UR SMISKLAGEN

En flickas rumpa är det viktigaste för mannen, och kvinnan. Det är inte bara början på låren, utan även ingången in i stjärten och även där mannen genom smisk kontrollerar kvinnan. Kvinnans plikt är att hålla sin stjärt i god trim, ibland bära stringtrosa och att ofta vända sin bak mot män och böja sig framåt så att det är njutbart för mannen att smiska henne och att han får tillfällen att ge henne en lätt klapp eller dask.

Kvinnan ska gärna bära åtsmitande byxor eller kjolar så att stjärten syns tydligt. Hennes val av trosor är fritt, alltifrån string till boxer är acceptabelt. Mannen skall ofta, så ofta som möjligt, ge kvinnans stjärt en lätt klapp eller dask, så att hon påminns om att den tillhör mannen. Helst dagligen skall mannen ge kvinnan smisk på stjärten med handen, för att hålla henne under kontroll. Vid extrema tillfällen kan även t ex ett pingisrack användas. Att lägga henne över knät är att föredra, men även att böja henne över ett bord eller annat föremål där stjärten kommer i lämplig position duger gott.

Mannen bör dra upp kjolen eller dra ner byxorna på kvinnan så att stjärten ligger fri endast skyddad av trosor, eller i fallet med stringtrosa, oskyddad. Hur hårt och hur många gånger mannen vill daska kvinnan på rumpan är givetvis upp till honom. Att dra ner trosorna och ge smisk på bar stjärt bör göras minst varannan gång mannen smiskar kvinnan, då detta ökar smärtan.

Att dra upp trosorna mellan skinkorna är även ett bra alternativ till att dra ner dem. Att ha trosorna inklämda i rumpan upplevs nämligen som obehagligt för kvinnan. Mannen bör akta sig för att röra slidan med fingrarna under smisksessionen, detta kan ge kvinnan njutning.

När mannen vill ha sex med kvinnan ska han alltid ta henne bakifrån, så att hon förstår att hennes rumpa är det enda viktiga. Hon kan t ex ombes att ställa sig på alla fyra, lägga sig över ett bord eller med händerna stödja sig mot en vägg eller dylikt och sedan böja sig framåt i 90 grader.

Mannen bör oftast välja att tränga upp i stjärten på henne istället för slidan då en penis in i rumpan oftast känns obehagligt och gör ont. Mannen bör sedan tränga så långt in som möjligt i stjärten på kvinnan, dra penisen halvvägs och sedan på nytt tränga in och upprepa detta ett flertal gånger.

Flickor ska vid alla åldrar klappas på stjärten, ges smisk regelbundet och vid 15 års ålder kan mannen börja tränga in i rumpan på henne.

Att kvinnor sinsemellan klappar varandra på stjärten eller ger varandra smisk skall också uppmuntras då detta lär kvinnan mer om hennes rumpa. Tjänsteflickor skall gärna smiskas flera gånger om dagen, likaså fruar då båda dessa är direkt underordnade mannen.

NyareÄldre