LISAS STJÄRT

Jag kom ihåg när jag gick i 9:an, det var i mitten på terminen och jag hade precis blivit ihop med en söt tjej vid namn Lisa. När det började bli varmt bar hon så ofta hon kunde en kort kjol, som jag gillade väldigt mycket. Man kunde ana de vita trosorna under och det gillade jag verkligen. Ibland gav jag henne en dask med handen på hennes välformade stjärt, hon verkade uppskatta det. En dag hade vi suttit kvar i skolan och pratat, korridorerna var tömda, och det var bara vi där. Vi skulle gå åt varsitt håll och hon hade rest sig upp för och böjde sig fram över bordet för att plocka upp sin väska. Jag tog tillfället i akt och lyfte på hennes kjol och klappade henne lite på stjärten och gav henne sen tre-fyra lösa daskar.

"Aoooooo, vad gör du så för?"

"Du behöver allt lite smisk Lisa."

"Jaså det tycker du?"

"Jajamensann!"

Sen pratade vi inte mer om det på ett tag. Men så en dag när vi var hemma hos henne och hon berättat om hur hon hade varit riktigt ohövlig mot ett par släktingar så sa jag att hon borde bli straffad för det. Jag hade länge velat ge henne rikligt med smisk, men nu hade jag bestämt mig.

"Lisa kom hit och lägg dig över mitt knä."

Motvilligt lydde hon, hon kanske anade vad som skulle hända. Jag lyfte upp kjolen och klappade henne lite på rumpan. Jag höll handen över hennes trosor och berättade för henne vilken stygg flicka hon varit och att hon nu gjort sig förtjänt av smisk på stjärten. Jag gav henne en hård dask och hon skrek till lite. Sen gav jag i rask takt henne 15 lite lösare daskar rakt över stjärten utanpå trosorna och jag kunde ana att den började rodna. Då stannade jag upp och klappade henne ömt på stjärten.

"Jag ska smiska dig på bara stjärten också."

"Neeeeeej det behövs inte!!"

"Jo det behöver du."

Jag smekte lite fram och tillbaka över stjärten för att lindra smärtan lite och drog sen ner trosorna långsamt. Jag blev mött av en rodnad söt liten stjärt. Och jag daskade till den hårdare än tidigt.

"Aaaaaahhhhh!!"

SMISK! AOOO! DASK!! AJJ! DASK! AOOOOOOOOO, snälla sluta! SMISK!! AAAJJJJJ!

Efter 11 hårda daskar stannade jag upp och lyssnade på hennes snyftningar.

"Så, duktig flicka, nu har du fått ditt straff."
efter smisket
Jag smekte och klappade hennes stjärt tills hon slutat gråta och drog sen på henne trosorna igen. Jag bad henne ställa sig upp medan jag fortfarande höll upp hennes kjol. Jag gav henne två uppskattande medelhårda daskar på trosorna innan jag släppte kjolen och sa att jag var tvungen att gå.

Jag tror det lärde henne att vara hövligare, men jag blev tvungen att ge henne smisk på stjärten fler gånger, men det är ju som bekant en annan historia.

NyareÄldre