FÖRSENADE

-Varför kan du aldrig vara färdig i tid. Varför måste jag alltid vänta på att du ska göra dig klar?

Han stod i sovrumsdörren med ytterkläderna på och tittade på mig medan jag stressade runt i sovrummet. Hans röst var mer än lovligt irriterad och jag kände hur min egen irritation började gro inom mig när han satte igång och tjatade.

Vi skulle på fest och var kraftigt försenade och jag visste med mig att det var mitt fel. Jag var inte färdig som vanligt. Det var meningen att jag skulle stå redo och hoppa in i taxin som han skulle hämta mig i. Men när han ringde från sin mobiltelefon var jag i färd med att försöka hitta ett par någorlunda hela nylonstrumpor. Jag var definitivt inte färdigkläd om man säger så, jag var inte ens färdigsminkad om jag ska vara ärlig.

-Ta det lugnt! Varför ska du alltid hacka på mig? Jag skyndar mig så gott det går, snäste jag tillbaka.


-Men du skulle ju vara klar, och här står du i bara Bh och trosor nu blir vi sena igen. Och föresten så ska du inte snäsa åt mig.

Jag gav honom en mörk blick. Aldrig i livet jag skulle ursäkta mig inför honom. Istället vände jag mig om och tog en klunk av vinet som stod på mitt sängbord.

-Om du bara låter mig vara ifred nu så kanske jag blir klar alldeles strax, sa jag till honom.

Men sån tur hade jag naturligtvis inte. Istället så satte han sig på min sängkant och tittade på mig.

-Vad!
-Ingenting! Jag vill bara att du ska bli klar, svarade han och gav mig en utmanande blick.

Av erfarenhet så visste jag att det inte var lönt att diskutera med honom när han hade den blicken. Han ville ha bråk nu och han skulle inte får det nöjet. I stället så vände jag ryggen åt honom och började borsta håret. I spegeln kunde jag se hur han studerade mig med en intensiv blick. Ibland var han bara för fräck. Jag kände hur jag blev mer och mer uppretad, hur vågade han komma hit och kritisera mig. Han var ju inte precis perfekt själv. Till slut kunde jag inte hålla inne min ilska längre.


-Sluta att glo på min häck! skrek jag till honom samtidigt som jag vände mig om och kastade min hårborste mot honom. Han duckade smidigt och borsten landade i sängen bakom honom.
-Men vad håller du på med? Passa dig nu, varnade han mig. Den där häcken få jag titta på så mycket jag vill för den tillhör bara mig. Han tittade kaxigt på mig. Jag hatade verkligen när han var sådär självgod. Oftast så gick det inte att slå hål på hans bubbla heller, vad man än gav tillbaka med. Fast i kväll skulle han minsann få.
-Jag har ångrat mig! sa jag.
-Vad då ångrat dig, vad menar du? svarade han.
-Jag tänker inte följa med på festen, sa jag och tittade honom intensivt i ögonen.
-Vad pratar du om? Klart att du ska gå. Jag kan inte komma ensam. Det här är en viktig fest för mig, en massa viktiga personer kommer att vara där.
-Det bryr jag mig inte om jag har huvudvärk och dessutom vet jag inte vad jag ska ha på mig.

Han reste sig snabbt ur sängen och gick fram till min garderob och slet ut första bästa plagg, en kort svart klänning.
-Här, ta på dig den här! sa han och slängde fram klänningen till mig.
-Du ska inte bestämma över mig! Jag tar på mig vad jag vill! skrek jag tillbaka och kastade tillbaka klänningen på honom.

-Jag såg hur han blev helt svart i ögonen och spänd i hela kroppen av erfarenhet så visste jag att han just nu gjorde allt vad han kunde för att behålla behärskningen. I fem sekunder var det alldeles knäpp tyst i sovrummet. Vi stod mittemot varandra och stirrade rakt in varandras ögon.


-Du ska vara glad över att du får följa med till festen överhuvudtaget, jag fattar inte varför du ska behöva vara en sån förbannad bitch över det. Jag är helt säker på att han inte hann fatta vad som hände. Jag är inte ens säker på att jag själv hann förstå vad det var jag gjorde. Låt säga att jag handlade på ren reflex.
-Din slyna! skrek han, samtidigt som mitt rödvin rann ner för hans ansikte och ner för en av hans älskade Armaniskjortor. Jag hade utan att tänka mig för i ilskan sträckt mig efter mitt vinglas och kastat dess innehåll rakt i ansiktet på honom. Jag ångrade mig omedelbart sekunden efteråt, när jag insett vad jag hade gjort.


-Förlåt! sa jag och försökte desperat få hans iskalla blick att vekna något
-Du har förstört min skjorta! sa han och det var ingen tvekan om att han var rasande.
-Det var inte meningen jag tänkte mig inte för, vädjade jag.
-Försent att ångra sig nu, gjort är gjort. Och du vet vad som händer med unga damer som inte kan uppföra sig?
-Jag blev alldeles kall i hela kroppen av rädsla samtidig som en välbekant värme började sprida sig mellan mina ben. Det här var en typisk reaktion på hur jag brukade känna inför vad jag misstänkte väntade mig. Rädsla och upphetsning blev en och samma känsla och jag kunde oftast inte skilja på vilket som var vilket.


Ett hårt tag om min arm väckte mig ur mina funderingar och jag tittade upp rakt in i hans ögon.
-Du vet vad som gäller nu. Klä av dig naken! befallde han mig. Jag visste att det inte var lönt att protestera och knäppte snabbt upp min Bh. Vinddraget i rummet i kombination med min egen upphetsning gjorde att mina bröstvårtor var alldeles styva.
-Trosorna också! sa han och satte sig på sängkanten igen med armarna i kors. Jag kände hur mina kinder hettade, jag blev alltid generad när jag klädde av mig inför honom. Så fort mina trosor var nerdragna tog han tag i min arm och drog ner mig över hans knä.
-Ligg nu stilla annars blir det bara värre för dig, hotade han mig. Jag svarade inte. Jag var för arg och var rädd att det skulle komma ännu mer hemskheter ur min mun om jag öppnade den.

SMACK!
Första slaget träffade min utsatta bakdel utan förvarning och jag ropade till.
-Aj! Inte så hårt, vädjade jag.
-Du får vad jag anser att du förtjänar. Han fortsatte att slå ytterligare tre slag med vad jag ansåg var våldsam kraft. Jag försökte instinktivt att skydda min rumpa med mina händer men han tog tag i mina handleder och höll fast dem bak på min rygg. Efter femte slaget kunde jag inte hålla mig längre utan skrek rakt ut och hoppade upp på golvet där jag studsade runt och masserade min bakdel.

Han satt kvar på sängen och tittade på mig med en överlägsen blick.
-Men vad är det med dig ikväll, du brukar ju kunna tål mer än så här. Jag är mycket besviken på dig. Jag började skämmas riktigt ordentligt. Jag brukade faktiskt kunna ta mina bestraffningar bättre än så här och den här gången hade jag verkligen förtjänat en.

-Jag hade hoppats på att det hade räckt med att lägga dig över knät och ge dig smisk med handen idag, men tydligen så får vi hitta på någonting annat. Jag sa att det skulle bli värre om du inte låg still, eller hur?
-Ja, viskade jag fram och kunde inte ens titta honom i ögonen. -Nu får vi hitta på något annat, sa han samtidigt som han reste sig och tog ett par av mina kuddar och lade på varandra vid sängkanten. Lägg dig böjd över kuddarna! Jag gjorde som han sa och la mig över sängkanten. Kuddarna gjorde så att min ända putade extra mycket rakt upp i vädret.
-Sära på dina ben, sa han. Jag gjorde som han sa väl medveten om att han nu hade fri utsikt. Jag kände att jag började blir ordentligt våt och visste att han kunde se hur det glänste vid mina innerlår. Jag hörde att hur han drog sitt bälte ur öglorna på sina byxor.
-Nej snälla inte ditt bälte, bönade jag. Men jag visste att det inte skulle hjälpa.

Han ställde sig bredvid mig och drog fingrarna över min rygg. Jag ryste av välbehag i hela kroppen och kände hur jag fick gåshud. Han fortsatte dra fingret ner mot min rumpa och in i fåran mellan mina skinkor. Han stannade en stund vid mitt anus och smekte med sina fingertoppar, han fortsatte neråt och hittade min våta fittöppning han trängde in med två fingrar och jag mötte honom genom att pressa mig bakåt mot hans hand. Han drog ut fingrarna och igen och började istället smeka min klitoris. Jag glömde snart bort i vilken obehaglig situation jag befann mig och njöt i fulla drag av behandlingen.

Jag var väldigt när orgasm när han plötsligt slutade och jag kände hur känslan av hans varma fingra byttes ut mot känslan av kallt läder.
KLATCH!
-Ah! Det gjorde obeskrivligt ont när hans bälte landande på min redan ömma bakdel.
-Nej snälla sluta, bad jag.
-Var tyst och duktig nu så är det här snart över, sa han med en lugn röst.
KLATCH!, KLATCH!, KLATCH!

Hans slag landade rakt över mina skinkor, min korsrygg och på ovandelen av mina lår. Han fortsatte att piska mig och tills jag helt förlorade tidsbegreppet över hur länge han slog. Jag skrek och mina tårar rann nerför mina kinder tills det var alldeles vått på min hals och på lakanet under mitt ansikte som jag kramade med mina händer tills mina knogar var alldeles vita. Men smärta var inte allt jag kände. Jag var på gränsen till extas. Jag var otroligt upphetsad av leken. När han slutade var han helt utmattad och slängde sig på sängen bredvid mig. Jag låg kvar och väntade på vidare order.

-Du kan resa dig nu, sa han. Jag gled ner på golvet och kröp in mellan hans ben och började omedelbart dra ner hans gylf. Jag tog fram hans styva kuk och började slicka runt hans ollon och runt den känsliga kanten och strängen. Jag tog hela kuken så långt ner i halsen jag kunde och jag hörde hur han stönade och hur han blev större inuti munnen på mig. Jag började smeka mig själv med ena handen samtidigt som jag runkade och sög honom. Han tog tag i mitt nackhår och pressade mig närmre hans skrev och sin kuk längre ner min hals. Efter en stund tog han tag under mina armar och drog upp mig på sängen över honom. Jag grenslade honom och sjönk ner över honom. Min fitta var plaskvåt vid det här laget så det var inga problem trots hans storlek. Jag red honom våldsamt och jag kände hur han fyllde mig med varm sperma samtidigt som jag kom i kraftiga sammandragningar. Jag föll ner över honom och vi andades båda kraftigt av utmattning.
-Kliv av mig och lägg dig på mage, bad han mig efter att vi hade legat så där ett par minuter.
-Vad ska du göra? frågade jag, men gjorde som han sa. Han la sig mellan mina ben och jag kände hur han var styv igen. Han våtade sin kuk vid min fitta och började pressa sitt ollon mot mitt anus.
-Nej! ropade jag. Du vet ju att jag inte vill det där.
-Du har inget val lilla vän, sa han och flinade lite. Han pressade sig in centimeter för centimeter tills han var helt inne. Det gjorde ont men efter ett tag så blev känslan väldigt angenämt. Han började jucka brutalt mot min bakdel och det dröjde inte länge förrän han fick sin andra utlösning. Han låg kvar en stund och kysste mig i nacken tills han reste på sig och sa:
-Så, kliv upp nu och klä på dig. Vi har en fest att gå på.

Vi tog oss så småningom till festen men vi missade middagen. Men det var nog tur för jag hade nog inte kunnat sitta ner ändå. Min ända sved ordentlig.

NyareÄldre