SARAS VAL

Den här berättelsen är sann och inträffade när jag var i England och jobbade som Au-pair under ett år. Efter gymnasiet var jag ganska trött på skolan. Jag hade ingen lust att fortsätta plugga direkt eftersommarlovet som var den ursprungliga tanken. Jag hade fyllt arton år och var sugen på lite äventyr. Eftersom ekonomin inte tillät några jordenrunt resor blev ett Au-Pair jobb i den lilla staden Newheaven utanför Brighton mitt alternativ.

Familjen Lyell som jag jobbade för, var en familj i övre medelklassen. Mamman var någon slags konsult, en elegant och mycket världsvan dam som reste mycket. Det var sällan jag hade något med henne att göra. Det var pappan, Paul Lyell, som jag mestadels fick mina instruktioner av. Pappan var familjerätts advokat och hade kontor både inne i London och i huset. Deras barn som jag var anställd att passa var tre pojkar, dels tvillingparet Peter och Harris, två buspojkar på fem år vardera och dels Tom en ganska tillbakadragen kille på 17 år. Han var egentligen för gammal för att bli passad av en barnflicka men det var min uppgift att hålla kolla även på honom när föräldrarna inte var hemma. Det tog inte särskilt lång tid innan jag hade bestämt mig för att Tom var en riktig läckerbit och att det inte alls skulle bli en uppoffring att hålla ett öga på honom. Han var mycket välbyggd för sin ålder och hade brunt lite rufsigt hår som hängde ner över hans mörka ögon.

Kvällen jag hamnade i trubbel började med att Paul ringde hem och förklarade att han var tvungen att jobba över på kvällen, och därför skulle stanna kvar inne på sitt kontor i London över natten. Eftersom Mrs Lyell var bortrest som vanligt, gav han mig instruktioner om när tvillingarna skulle läggas. Klockan åtta när tvillingarna var badade och nattade, gick jag in till mitt eget rum och lade mig på sängen. Det hade gått två månade sedan jag lämnat Sverige och jag måste erkänna att jag saknade vissa saker väldigt mycket. Mest av allt saknade jag nog min pojkvän Niklas som jag inte sett sedan jag åkt hemifrån. Framför allt så var det min fitta som längtade efter honom. Det var länge sedan jag blivit tillfredsställd. Jag tänkte på Niklas välbekanta händer som smekte mig över kroppen och hans fingrar som brukade nypa mig så hårt om bröstvårtorna att jag skrek av smärta och vällust och sen slutligen hans styva kuk som trängde in min vid det laget alldeles plaskvåta fitta. Medan jag fantiserade om Niklas märkte jag att min hand osökt letat sig ner under min kjol och in i mina trosor. Jag smekte min klitoris med ett finger medan jag med andra handen stoppade in två fingrar i min kåta fitta. Jag märkte snart att jag behövde något kraftigare att smeka mig med. Jag öppnade min sängbordslåda och tog fram dildon som jag köpt innan jag reste till England. Jag särade på benen ytterligare och pressade in den styva plastlemmen i min öppning. Men kraftiga snabba tag förde jag den ut och in i min slidmynning. Efter en stund när min orgasm närmade sig hörde jag plötsligt hur ytterdörren öppnade och slogs igen på nedervåningen. Jag bet tag i min kudde så att människorna på nedervåningen inte skulle höra hur jag just kom med kraftig skakning.

Efteråt när jag pustat ut ett tag gick jag in i mitt badrum, tvättade av mig och bytte trosor. Samtidigt kunde jag höra två djupa pubertetsröster och en TV som slogs på nere på undervåningen. Jag gick ner för trapporna och ner i vardagsrummet. I var sin ända av soffan satt Tom och hans kompis John och skulle just börja titta på en film.

- Hej Tom! Sa jag när jag kom in i rummet. Två huvuden vände sig om och såg på mig.

- Hej Sara! Vet du var Pappa är? Frågade Tom.

- Han sover över på kontoret. Så det blir bara vi här i kväll, svarade jag. Tom och John tittade på varandra med en nöjd blick som jag inte ville analysera allt för mycket.

- Kom och sitt här i soffan med oss då, sa John med ett brett leende.

John var till skillnad mot Tom en mycket framåt och charmig kille. Han hade verkligen tjejtycke och skulle säkert bli en mycket framgångsrik casanova om några år. Hans blonda hår och busiga blåa ögon lockade mig nu att sätta mig ner i soffan mellan dem. John satte på filmen med fjärrkontrollen och lade med ett flin armen om mina axlar. Jag visste att det var ett test för att se hur långt han kunde provocera mig så jag lät honom hållas. Tom blängde på oss från sitt hörn av soffan.

Det tog inte många sekunder innan jag förstod vad det var för en slags film som de hade satt på. Det var en porrfilm. Jag for upp ur soffan och skrek på Tom:

- Vad är det här för skit ni ska se på. Om din pappa får reda på det här så lär han bli jäkligt arg.

- Men lugna ner dig, vem ska berätta för honom? Frågade Tom.

- Jag t.ex. svarade jag snabbt John tog tag i min arm och ryckte ner mig i soffan igen och sa:

- Men kom igen nu Sara var inte så tråkig. Sitt nu här i soffan och mys med oss lite grand.

Jag måste erkänna att de stönande ljuden från TV-n och Johns arm om mina axlar inte kändes helt fel. Jag satte mig till rätta i soffan igen. Filmen hade ingen speciell handling som vanligt, men synen av tjejen i huvudrollen när hon blev påsatt från alla håll och kanter av olika män gjorde mig mer än lovligt kåt.

Plötsligt kände jag en hand på mitt vänstra lår. Jag blev mycket förvånad eftersom det var Tom och inte John som lät sina fingrar vandra längre och längre upp på mitt innerlår under min kjol. Jag ryste till i hela kroppen och fick gåshud på armarna. John märkte detta och lade sin hand, som han hade runt min nacke, på mitt ena bröst och började krama det. Min första reaktion som var att resa mig och fly från rummet, ändrades tvärt när Toms hand letade sig in i mina trosor och började smeka min våta fitta. Han drog sitt finger fram och tillbaka över min klitoris innan han tryckte in två fingrar i slidan. Efter bara en liten stunds juckande, drog han ut fingrarna och tog tag om mina höfter och drog upp mina ben i soffan, så jag låg raklång på rygg med huvudet i Johns knä. Tom drog snabbt av mig mina trosor och särade på mina ben så jag hade ett ben uppe på soffkanten och ett på golvet. Själv satte han sig mellan min ben. John drog av mig min blus och böjde sig ner och började kyssa mig samtidigt som han kramade mina bröst med bägge händerna. Han letade sig snart under min Bh och började nypa och krama om min stenhårda bröstvårtor. Plötslig så kände jag Toms huvud mellan mina ben och hur hans spända tunga letade sig in i mina innersta veck. Detta var uppenbarligen något som han gjort förut, för känslan som spred sig i hela min underkopp när hans tungspets började cirkla runt min klitoris var fantastiskt. Han slickade länge längst med min våta springa och lät efter en stund tungspetsen borra sig in i min öppning. Sedan lät han tungan glida upp till klitoris igen. Samtidigt som han stack in ett finger i min fitta och ett finger i mitt anus och började knulla mig med fingrarna. Mina stön var nu så höga att jag började oroa mig för att tvillingarna skulle vakna. Jag försökte lägga band på mig men det var svårt.

Efter en stund drog sig Tom tillbaka från mina särade ben och tog tag i mina höfter igen. Den här gången vände han på mig så att jag blev liggande på mage i soffan med mitt ansikte ner i Johns knä. Jag tog genast fördel av den situationen och började knäppa upp Johns byxor. Bakom mig hörde jag hur Tom också var i färd med att dra ner sina jeans. Jag drog upp mina knä så jag satt på alla fyra medan jag tog fram Johns styva kuk ur hans boxershorts. Synen av en errigerad penis gör mig alltid lika upphetsad och spänd. Ungefär precis som när man ger ett barn en stor glass. Jag började försiktigt slicka Johns ollon, jag lyfte lite på kuken så jag kom åt strängen och den känsliga ollonkanten. Jag lät min tunga glida fram och tillbaka innan jag tog in ollonet i munnen medan jag med snabba rörelser cirklade med tungan ovanpå ollonet. John tog tag i mitt hår och tryckte ner mitt huvud så jag var tvungen att ta hela hans kuk ner i halsen. Samtidigt kände jag hur Tom särade på mina skinkor och med en enda kraftigt knuff tryckte in sin hårda kuk i min fitta. Det var nära att jag bet till om Johns stake så kraftig var smärtan av att får Toms jättekuk i slidan. Det dröjde inte länge dock innan jag började slappna och känslan blev mer än angenäm.

Det var i den stund som allting gick fel. Vi hade i all upphetsning inte märkt att vi fått sällskap i rummet.

- Vad pågår här! Tre personer for upp ur soffan bara för att se att det var Mr Lyell som beslutat sig för att inte sova över i London trots allt.

- Ni tre klär omedelbar på er. John du går hem, jag kommer att prata med dina föräldrar i morgon. Tom du går genast upp på ditt rum och du Sara vill jag prata med på mitt kontor nu! Nästan skrek Paul samtidigt som han gick bort till TV-n och stängde av filmen.

Vi började alla tre febrilt leta efter våra kläder som var kastade lite överallt i soffan. Paul tågade in på sitt kontor och smällde igen dörren. Fem minuter senare stod jag utanför kontorsdörren och försökte samla mod inför att knacka på dörren. Jag bestämde mig för att få det hela överstökat så fort som möjligt och knackade.

- Kom in sa en sträng sitt skrivbord med ett mycket bistert ansiktsuttryck.

- Sara, förstår du vad du har gjort? Du har svikit mitt förtroende totalt. Du är anställd i det här hemmet för att se efter mina barn och istället så har du sex med min äldsta son medan mina två yngsta sover i rummet bredvid. Vad har du att säga till ditt försvar?

Det var i den stunden som jag började gråta. Jag skämdes så otroligt mycket för vad jag hade gjort och jag skämdes över att Paul, som jag respekterade väldigt mycket, hade ertappat mig naken i en sådan pinsam situation.

- Jag vet inte vad som flög i mig. Kan du inte förlåta mig? Snyftade jag fram.

- Som jag ser det så finns det nu bara två alternativ. Och du kommer att få välja själv vad som kommer att hända med dig. Antingen så avskedar jag dig omedelbart och du får åka hem till Sverige igen. Hur låter det? Frågade han mig.

- Nej! Snälla ni jag vill inte åka hem. Jag trivs ju så bra här, snyftade jag fram.

- Då får jag ta din bestraffning i egna händer. Du är egentligen alldeles för gammal men jag tror att det är precis vad som behövs för att få ordning på den här situationen. Jag förstod inte alls vad han menade och tittade frågande på hans hårda ansikte.

- Du ska få stryk. Jag stelnade till i hela kroppen jag trodde inte jag hade hört rätt. Mina kinder hettade och jag ville bara sjunka genom golvet.

- Du kan inte mena allvar, sa jag.

- I allra högsta grad, svarade han.

- Nå hur blir det nu Sara? Ska du åka hem eller stannar du här och tar ditt straff som kommer att bli mycket strängt.

Att åka hem var helt enkelt inte att alternativ för mig så jag hade egentligen aldrig något val. - Jag tar mitt straff, sa jag med en mycket svag röst.

- Ursäkta jag tror inte jag hörde, sa Paul.

- Jag tar kroppsstraffet, svarade jag igen och ansträngde mig till max för att pressa fram en hörbar röst.

- Bra, det var precis vad jag hoppats på att få höra. Ditt straff kommer att vara uppdelad i två omgångar. Först kommer du att få lägga dig över mitt knä, där jag kommer att ge dig smisk med min handflata tills jag känner att du fått nog. Sedan kommer du att få lägga dig över mitt skrivbord och ta 20 rapp av min livrem.

Jag trodde att jag skulle svimma. Jag hade aldrig fått stryk förut och visste inte alls om jag skulle klara av denna hårda behandling.

- Du kan börja med att dra fram stolen som står vid väggen till mitten av golvet, beordrade han mig.

Jag gjorde genast som han sa. Paul reste sig från sin skrivbordsstol och satte sig på stolen ute på golvet.

- Kom hit, sa han och pekade på golvet framför sig. Jag ställde mig framför honom. Hela min kropp darrade av rädsla.

- Vänd dig om och håll upp din kjol.

Jag vände mig och lyfte på mina korta veckade kjol. Jag kände hur hans fingrar tog tag i mina trosor och började dra ner dem.

- Nej inte mina trosor, jag vill inte visa min stjärt, snyftade jag.

Paul vände snabbt på mig och gav mig en hård örfil på min högra kind.

- Från och med nu vill jag inte höra fler protester från dig.

Han vände mig igen och drog nu ner mina trosor helt och hållet.

- Kliv ur dina trosor och lägg dig i mitt knä.

Jag lade mig lydigt över hans knä och var mycket noggrann med att hålla mina ben tätt ihop så att han inte såg mina mest personliga delar. Det kändes som en hel evighet innan han rörde mig. Det kalla draget på min nakna rumpa gav mig gåshud och jag önskade bara att han skulle sätta igång med mitt straff. Plötsligt lade han sin hand på min ända och började smeka mina skinkor med mjuka rörelser. Detta pågick i flera minuter och jag började faktiskt att slappna av och njuta av att ligga i Pauls knä och bli smekt.

- Är du beredd Sara? Frågade han efter en stund.

Jag vaknade snabbt upp ur min njutning och spände mina skinkor i försvar mot vad som skulle komma.

Smack… Smack… Smack…

Känslan av hans obeskrivligt hårda hand på min stjärt var näst intill outhärdlig. Han slog med kraftiga, rytmiska slag. Eter varje slag kändes det som han ökade kraften i nästa nedslag. Mina skinkor studsade mot hans handflata och jag förstod att jag snart inte bara skulle vara rosa utan djupt röd på mina bakre delar.

- Snälla sluta! Jag är hemskt ledsen, jag har lärt mig min läxa, bönade och bad jag.

Men ingenting hjälpte. Han bara ökade takten och intensiteten på sina slag och fortsatte att misshandla min rumpa. Det kändes som om han höll på i en evighet och jag kunde inte förstå hur han orkade hålla uppe takten. Den brännande känslan var outhärdlig men han fortsatte bara att slå medan jag gungade fram och tillbaka i hans knä. Alla mina sinnen var bortdomnade och det var inte enbart smärta som slog emot mig som vågor. Jag kände hur hans lem styvnade mot min mage, vilket gjorde mig ännu mer generad och förnedrad. Jag började snyfta hysteriskt och kunde inte längre hålla mig lugn. Jag sparkade kraftigt med benen och försökte att vrida mig ur hans grepp. Paul höll mig stenhårt om midjan och det ända jag kunde åstadkomma var ett löjligt flaxande med min ben. Detta resulterade endast i att jag blottade mina mest privata delar och vätan som hade spritt sig mellan mina innerlår.

Plötsligt slutade agan. Det blev alldeles tyst i rummet förutom Pauls tunga andhämtning och mina tysta snyftningar. Det brände som eld på min stjärt och den varma känslan fortplantade sig in mellan mina lår och kittlade min fitta. Paul började smeka min stjärt, han vandrade med handen upp och ner längst mina skinkor. Han stack in handen mellan mina lår och särade lätt på mina ben. Jag skämdes över vätan mellan mina lår och att han skulle förstå att jag blivit kåt av behandlingen. Han smekte mitt anus och längst med mina blygdläppar. Sedan stoppade han in ett finger i min slida och började jucka med sin hand. Jag stönade och mötte genast hans hand med ett motjuck. Precis innan jag nådde orgasm så slutade han och drog upp mig på fötter igen. Jag var alldeles omtumlad och stod på golvet och såg ynklig ut.

- Ditt straff är inte färdigt än. Gå och lägg dig med överkroppen på skrivbordet, befallde han.

Jag vågade inget annat än att lyda och gjorde som han sa. Jag böjde mig över bordet och lade mig ner med överkroppen så att fötterna fortfarande tog i marken.

- Sära på dina ben Sara, sa han

Jag lydde, och nu hade han den bästa utsikten över min röv och min fitta man kunde ha. Jag hörde hur han tog av sig sitt bälte och jag var skräckslagen.

Klatsch…

Det första rappet träffade mig utan förvarning och jag tappade all sanns. Smärtan var bortom allt jag kunnat föreställa mig och jag skrek rakt ut. Rappen fortsatte att hagla och jag tappade räkningen omedelbart. Det svartnade för mina ögon och när jag återfick sansen så kände jag en otrolig känsla mellan mina ben. De två sista rappen tog mig över kanten och vaggade mig endast längre in i denna varma känslan. Så snart de tjugo rappen var avklarade så släppte Paul sitt bälte på golvet och drog ner sina byxor och kalsonger. Han körde in sin stenhårda kuk i mig bakifrån och började attackera mitt sköte med våldsam kraft. Det tog mig inte mer än ett par minuter innan jag kom i en lång ljuvlig orgasm. Paul kom också strax efteråt och fyllde min slida med sin varma sperma. Jag stannade hela året i Familjen Lyells hem och jag fick smisk ytterligare ett par gånger under den tiden.

NyareÄldre