MARIAS SMISK

Min flickvän Maria var en mycket vacker flicka med brunt hår, gröna ögon, stora härliga bröst och en ännu större och härligare stjärt. En dag när jag var hemma hos henne bad hennes mamma att få prata med mig i enrum. Hon satte sig på en stol när jag kom in.

- Maria har börjat missköta sig i skolan, sa hon. Hon är tyken mot lärarna, och har dåliga resultat på proven. Hon lyssnar inte på mig längre, så jag tänkte att du som är Marias pojkvän kanske kan ta hand om saken.

- Hur då? frågade jag.

- Med den enda metoden: Smisk.

- VA!? Smisk? Det kom som en chock, dels det att smisk var nåt helt nytt för mig, och dels tanken på att ha Maria över mitt knä tiggande om nåd med en röd ända.

- Jag vill att du tar hand om det imorgon. Det är ingen i huset då.

Jag kunde inget annat än att säga ja. Jag kunde knappt sova den natten, för jag tänkte på vad som skulle hända nästa dag.

Nästa dag satt vi i Marias rum.

- Jag har hört att du missköter dig i skolan, sa jag lugnt.

- Kanske det, sa hon. Hon lät lite nervös. Kanske hade hennes mamma förberett henne på vad som skulle hända.

- Din mamma och jag har bestämt att du har gjort dig förtjänt av en rejäl omgång smisk.

- Va!? sa hon.

- Kom hit, sa jag. Hon backade långsamt mot dörren. När hon skulle öppna den märkte hon att den var låst. Jag visade henne nyckeln som jag hade i min hand.

- Kom hit, sa jag. Det är ingen idé att du försöker fly. Hon gick långsamt mot mig.

- Över mitt knä. Hon gjorde som jag sa. Jag började smiska henne utanpå hennes tajta jeans. Dom var så tajta så att man kunde se troskanten igenom dom. Samtidigt som jag smiskade berättade jag hurdan stygg flicka hon hade varit.

- Okej, upp med dig nu. Hon suckade av lättnad, som om hon trodde det var över.

- Ner med byxorna. Nej, snälla, inte det, snälla... Jag lovar att vara en skötsam flicka i fortsättningen.

- NER MED DOM. sa jag lite högre. Hon började långsamt dra ner dom tajta jeansen, hon fick kämpa för att trosorna inte skulle komma med. Hon hade små söta vita stringtrosor. -Över igen sa jag och pekade på mitt knä. Hon la sig. Jag smiskade henne ganska hårt, men jag kunde mer.

Hon hade börjat snyfta nu, och hon var nära gråt.

- Snälla, sluta..jag gör vadsomhelst...snälla. Jag drog ner hennes trosor till knäna fastän hon skrek och protesterade. Jag smiskade hennes stjärt tills den hade en fin röd färg.

- Upp med dig, beordrade jag. Ta av dig kläderna.

- Nej snälla.. sa hon med tårar i ögonen... snälla Markus, inte det.. jag..

- TYST med dig och ta av dig naken.

Hon stod nu naken framför mig. Hennes bröst vad större än vad jag hade kunnat tro. Hon hade en fin, inte så tät buske på fittan. Jag började lägga kommentarer om hennes fina kropp och vad jag ville göra med den. Hon hade blivit rejält röd om kinderna nu, och det syntes att hon var skamsen.

- Gå och öppna lådan där borta, sa jag efter ett tag.

Hon gick och öppnade lådan där hennes mamma en dag tidigare hade placerat ett pingpong racket och en stor hårborste. Hon hoppade till när hon såg det.

- Du får inte Markus..Du får inte..jag lovar att alltid behaga dig...jag gör vadsomhelst..

- Det skall du göra ändå! sa jag. Ta hit sakerna nu annars blir det synd om dig.

Hon gav mig sakerna, och när hon la sig över mitt knä igen märkte hon bulan mellan mina ben. Hon försökte dölja sin upphetsning så gott hon kunde, men jag kände att hon var rejält våt mellan benen. Jag tog pingpong racket först, och började smiska hennes stjärt. Hon guppade upp och ner på mitt lår varje gång ett slag landade på hennes fasta skinkor. Det tog inte lång stund innan hon storgrät.

- Snälla Markus, vad som helst men inte pinpongracket sa hon

- Okej då sa jag och tog fram hårborsten. Hon hade inte märkt nåt, och hon skrek till när första slaget landade. Jag smiskade henne ett 20tal gånger med hårborsten. Hennes rumpa hade fin färg innan jag slutade. Nu tog jag upp henne, torkade tårarna ur hennes ögon, och sa att det var över. Det var bara för ditt eget bästa, sa jag.. Hon grät och kramade om mig, och jag kände hennes kärlek.

Nu la jag henne på sängen och började massera hennes ömma bakdel. Hon kved till av vällust och smärta. Sedan lät jag henne ligga där ett tag. När jag kom tillbaka hade jag med mig raklödder och rakhyvel. Jag vände på henne och började raka hennes fitta. -Nej snälla.. Du har ju redan smiskat mig, sa hon lågt. Du kommer väl ihåg att du lovade att behaga mig? För att du skall bahaga mig vill jag ha dig rakad. När jag hade rakat henne började jag smeka och slicka hennes fitta och klitoris.

När hon var på gränsen till orgasm slutade jag.

- Fortsätt, snälla.

- Det här borde väl lära dig en läxa, sa jag och band fast henne, så att hon inte kunde röra sig, sedan gick jag ut ur rummet. Hon satt där inne och ville så gärna smeka sig till orgasm, men hon kunde inte röra sig.

Efter ca en halvtimme kom jag tillbaka och gav henne den efterlängtade orgasmen.

- Tack Markus, sa hon sen. Jag behövde det här. Jag lovar att inte missköta mig mer. Bra,sa jag. Och kom ihåg, att hur jag än behandlar dig, så älskar jag dig alltid...

NyareÄldre