SHOPPINGTUREN

Klockan var åtta på morgonen när hon försiktigt väckte honom genom att kyssa hans fötter. Frukostbrickan som hon förberett och ställt bredvid honom i sängen innehöll morgontidningen, kokt ägg, rostat bröd, te och appelsinjuice. Medan han åt och läste tidningen utan att unna henne så mycket som en blick så stod hon framför sängen och väntade på hans order. Hennes egen klocka hade som vanligt ringt klockan sex då hon gått upp, duschat, ätit lite, klätt på sig sin vanliga utstyrsel samt förberett hans frukost och gjort i ordning hans kläder.

När han efter någon halvtimme avslutat sin frukost klev han in i duschen, när han var klar fick han naturligtvis hjälp att torka sig och ta på sig kläderna. Först då talade han till henne,
-Du vet vad som gäller idag, för du har väl inte glömt vad jag sa till dig i går kväll?
-Jag vet svarade hon med en så stabil röst hon kunde.
-Du skall vara ombytt och klar om fem minuter så åker vi sedan, förstått?
Han fick en nickning till svar och hon for snabbt som blixten iväg uppför trappan för att få på sig något från hennes garderob som inte avslöjade hennes roll som slavinna.

I bilen på väg till staden fortsatte han att tala om hur nonchalant hon blivit och hur han minsann skulle få det ur henne. Efter en stund när han frågade henne vad hon själv tyckte brast det för henne och hon grät ut att hon skämdes fruktansvärt över sitt beteende och att hon verkligen hoppades på att han kunde förlåta henne efter det kommande straffet. Han gav henne inga löften men inom sig visste han att vad hon än hittade på så skulle han alltid förlåta henne.

De parkerade bilen och gick in bland butikerna, ingen kunde ana att de var annat än ett vanligt älskande par som var ute för att nöjeshandla på lördagsförmiddagen. Efter en stund kom de fram till en hästsport affär där de klev in. Butiken var glest besökt och förutom föreståndarinnan fanns där bara några yngre flickor som mest verkade titta på allt vad butiken hade att erbjuda. Istället för att själv leta frågade han föreståndarinnan var piskorna fanns, de följde hennes instruktioner och hittade ett helt ställ fullt med piskor av varierande modeller.

Först snurrade han på stället några varv och besiktigade på så vis innehållet, sedan valde han tre piskor. Den första var en svart läderpiska ungefär 50 centimeter lång och med en liten platta av läder längst fram. Den andra var av något konstmateriel och hade en lite luddig yta, längst ut satt något som liknade en lite stel tråd. Den tredje var också en läderpiska, brun och vit och med ett flätat handtag samt en liten fålla att hänga den i. Längden var ungefär 60 centimeter och den smalnade av framåt men längst fram blev den åter lite tjockare.

Han viskade åt henne att titta noga, sedan testade han piskorna var och en för sig genom att först böja på dem för att testa spänsten, därefter snärtade han till med dem för att skaffa sig en uppfattning om vilken som verkade ha bäst effekt. Ljudet av snärtarna var markant och hon såg i ögonvrån att föreståndarinnan sneglade nyfiket åt deras håll.
-Vilken tror du blir bäst frågade han? Testet hade klart visat att bäst effekt i hans mening definitivt skulle uppnås med den tredje varianten. Tankarna gick runt i huvudet på henne, skulle hon välja ett lindrigare alternativ och hoppas på att han skulle godta det eller skulle hon välja den värsta för att tillfredsställa honom? Efter några sekunder av tystnad hade hon bestämt sig, det skulle inte tjäna någonting till, valde hon en snällare skulle han bara ge henne fler rapp, dessutom tyckte hon faktiskt att hon förtjänade en rejäl uppsträckning.
-D.. Den brunvita stammade hon fram, och hon såg hur han trots att han försökte spela oberörd sken upp.
-Bra sa han och de begav sig till kassan för att betala.

Föreståndarinnan tittade nyfiket på dem och frågade om de ville ha den inslagen och hon tyckte att hon kunde höra en nyans av sarkasm i hennes röst. Han svarade att de gick bra ändå, och hon fick utan vare sig påsar eller omslagspapper själv bära piskan på väg tillbaka till bilen. Hon tyckte att alla stirrade på henne och att alla förstod varför hon bar på detta instrument, men han visste att ingen misstänkte något sådant bara för att en hästintresserad kvinna köpt utrustning för sin ridning.

På väg hem i bilen talade de inte, men när de körde upp framför huset sa han.
-Du vet vad som gäller, du ska vara naken och stå i skamvrån inom tio minuter. Dessförinnan skall du ställa fram den armlösa stolen mitt på golvet i bestraffningsrummet och lägga rotting nummer sex på stolsdynan. Hon nickade underlägset och försvann snabbt in i huset medan han satt kvar en stund i bilen och njöt av situationen. När han tio minuter senare klev in i huset visste han att hon stod där och väntade naken, fötterna brett isär och med händerna knäppta bakom nacken.

Han brydde sig först inte om att gå in till henne, utan tog sakta av sig ytterkläderna och gick ut i köket för att ta något att dricka. Han satte sig så att han kunde snegla in i rummet och se henne stå där och vänta, men han gjorde sig ingen brådska medveten om att det var ett alldeles ypperligt sätt att förstärka effekten genom att låta henne stå där och vänta och inte kunna tänka på annat än den smärta hon snart skulle uppleva. Mitt uppe i allt detta så visste de att båda njöt av situationen, även om smärtan var hemsk så älskade hon sin underlägsna position och när pinan blev som värst så spred sig också en otrolig upphetsning i henne.

När han till sist klev in i rummet såg han att hon skakade lite grann, förmodligen en blandning av upphetsning, nervositet och utmattning av att ha stått i skamvrån nästan en timme. Hon upplevde det nästan som en befrielse när han satt sig på stolen och beordrade henne att lägga sig över hans knä för att ta emot första delen av bestraffningen. När han fått henne i exakt den positionen han ville ha henne, det var han alltid mycket noga med så kände hon hur hon låg där hjälplös med sin stjärt putande upp mot honom. På golvet framför henne såg hon den hemska rottingen som så småningom skulle orsaka henne en otrolig smärta.

Han höjde handen och började smiska henne i långsamt tempo, varje slag ekade en liten stund i rummet, slagen var hårda och efter en stund när hennes stjärt börjat få färg rann också tårarna ner för hennes kinder. Han märkte förstås att hon grät men fortsatte obehindrat, det var trots allt en bestraffning och den skulle kännas. När stjärten fått en mörkröd ton slutade han och beordrade henne att ställa sig bakom stolen med händerna på sittdynan, precis som vanligt.

När hon stod där tog han ett par steg bakåt och beundrade hennes vackra bakdel som snart skulle dekoreras med blåsvarta ränder. Hon grät tyst och skämdes fruktansvärt samtidigt som upphetsningen i henne börjat växa. Han påminde henne om att hennes straff skulle vara uppdelad på två omgångar med sex rapp i vardera, där emellan skulle hon få tillbringa en timme i skamvrån. Han berättade också att samma regler som vanligt gällde,det vill säga att om hon reste sig, skyddade sig eller bara inte putade ordentligt med stjärten så skulle detta oundvikligen resultera i extra rapp.

Sedan började bestraffningen han lade rottingen mitt på hennes bara stjärt och siktade genom att med toppen lätt nudda henne några gånger. Ljudet av rottingens vinande genom luften avbröts av den köttiga men dova smällen när den träffade hennes bakdel, hon lyckades hålla inne ett skrik men stönade högt. Rottingen höjdes åter och samma procedur återspeglades ännu en gång. Varje rapp sved som eld och hon använde all sin viljestyrka för att stanna i positionen, men samtidigt som smärtan var olidlig så kände hon också vågor av välbehag. När det sjätte rappet landat och hon upptäckte att hon lyckats stå kvar kände hon en otrolig stolthet, det var första gången hon klarat av sex rapp.

Han beordrade henne till skamvrån där hon fick stå och invänta fortsättningen men även han var stolt över sin fantastiska slavinna. Pausen nyttjade han till att beundra sitt verk, stjärten var ordentligt röd och med sex tydliga ränder som måste svida något alldeles fruktansvärt. Han såg hur hon pinades och gick fram för att smeka hennes tilltygade rumpa samtidigt som han viskade i hennes öra,
-Du var mycket duktig idag jag är stolt över dig, men det är ju faktiskt en bestraffning och jag skall göra allt jag kan för att du inte skall klara fortsättningen lika bra. Hon klämde fram ett ja fast hon knappt hört honom, hans händer på hennes stjärt både ökade och mildrade smärtan, men framförallt gjorde de henne vansinnigt kåt.....

NyareÄldre