skogspromenaden

Den här gången ska du få din aga utomhus. Vi går tillsammans på en stig en bra bit ut i skogen. Du är barfota och klädd i en vit tunn sommarklänning. Jag kan ana dina vita spetstrosor genom klänningen. Efter en stund kommer vi fram till en glänta vid en liten sjö.


"Anna, du har varit olydig och för ditt eget bästa måste jag straffa dig. Ett ordentligt kok stryk på bara stjärten kommer att göra dig gott. Smisk på rumpan är det bästa för uppnosiga flickor". "Snälla, kan jag inte slippa smisket" ber du "jag lovar att vara snäll och lydig i fortsättningen". "Tyst!" befaller jag "och ta av dig klänningen och trosorna." Jag ser på medan du sakta tar av dig klänningen och de tunna spetstrosorna. Nu är du helt naken förutom din behå. Du ser generad ut och håller dina händer framför musen. "Stå med händerna längs sidorna!" Jag daskar till din arm med handen och du lyder. Du är röd i ansiktet av skam och tittar ner i marken.


Jag tar fram en liten kniv som jag ger till dig. "Du ska få smaka björkris på bara rumpan. Gå och skär till ett kraftigt ris!" Du går motvilligt iväg och börjar skära ner färska och smidiga björkkvistar som snart skall dansa på din stjärt. Jag sitter och tittar på dig under arbetet och njuter av att se din nakna kropp. "Skynda dig nu annars blir det extra straff".

Efter en stund kommer du fram med ett björkris. "Det där riset duger nog inte, Anna. Vi måste testa det först. Böj dig framåt och håll om vristerna!" Du böjer dig motvilligt djupt framåt och din nakna vita stjärt och dina runda lår är helt försvarslösa. Mellan dina lår skymtar jag dina blygdläppar. Jag höjer riset och ger dig fem snabba rapp över stjärten. Du stönar till men står lydigt kvar. Man ser tydliga märken på rumpan efter rappen. "Det här riset duger inte, Anna. Det kommer att bli extra straff. Gå genast och gör ett nytt! Och skynda dig annars blir det ännu mer smisk". Du lommar skamset iväg medan du gnider din ömma stjärt med händerna.

Du kommer strax tillbaka med ett kraftigare björkris. Jag tar ett hårt tag i din arm och leder dig fram till en stor sten. Jag vrider om din arm och tvingar dig att lägga dig ner över stenen med stjärten upp i vädret i lämpligt smiskläge. Du vänder dig om och tittar på mig. "Snälla Magnus, smiska inte för mycket" säger du "Det svider så mycket i stjärten." "Det är meningen att det ska svida. Nu är du tyst och tar ditt straff".


Jag leker lite med riset på din stjärt innan jag rappar till första gången. Efter 5 rapp börjar du snyfta lite. Efter 10 rapp är din bakdel alldeles rödstrimmig och du gråter tyst. Efter 15 rapp börjar du skrika högt och ber om förlåtelse. När du fått över 50 hårda rapp är stjärten mörkröd och brännhet. Du gråter och vrider rumpan fram och tillbaka för att lindra svedan. "Nu ska du ligga kvar en stund och tänka över din olydnad. Sedan ska du få ditt extra straff"

När du har legat på stenen en halvtimme kommer jag tillbaka. Jag har en handske på min högra hand och har plockat ett knippe med brännässlor. När du ser vad som väntar dig försöker du resa dig från stenen men jag vrider om din arm och trycker ner dig igen. Jag börjar noggrant gnida och massera hela din rumpa med mitt knippe med brännässlor. Det svider som eld och du försöker förgäves vrida undan din stackars stjärt. Jag gnider även in det känsliga området mellan dina lår och mellan dina stjärthalvor.


När jag tillslut släpper upp dig hoppar du omkring och masserar stjärten för att få bort svedan. Du springer ned till den lilla sjön och sätter dig på huk med stjärten i det svala vattnet för att lindra den brännande känslan. Jag står och ser på dig och skrattar lite. "Jag hoppas att det här blir en riktig läxa för dig, Anna!"


Efter ett par minuter beordrar jag dig upp ur vattnet. Du får nu falla på knä framför mig med pannan i marken som ett tecken på din underkastelse. Jag inspekterar din piskade stjärt som sticker upp i luften.


Du darrar i hela kroppen när jag ställer mig på knä bakom dig. Jag tar fram min styva kuk och låter den vila en stund vid fittmynningen. Sedan kör jag plötsligt in den med kraft i din blöta fitta. Jag knullar dig lugnt och metodiskt. Då och då ger jag din plågade rumpa en kraftig dask med handen. Ditt ansikte är förvridet av smärta och njutning. Jag ser hur tårarna rinner nerför dina kinder. Du sträcker bak din högra hand och börjar frenetiskt gnida på clitoris. När det går för dig skriker du rätt ut. Du låter som en brunstig honkatt och jag märker jag hur din fitta och ditt anus rytmiskt drar ihop sig. En liten stund senare exploderar min kuk och jag sprutar din blöta fitta full med varm sperma. Efteråt ramlar du ihop i en hög på marken, nästan medvetslös av utmattning och starka känslor.

NyareÄldre