Sommarpraktikanten

Det var en sommar för några år sedan. Vi hade fått en ung flicka som sommarpraktikant på mitt jobb. Hon skulle bara vara där i några veckor. Hon hette Annika och hade precis fyllt 18 år. Annika hade långt ljust lockigt hår, och en snygg kropp. Hon var väldigt söt. Jag märkte genast att hon var intresserad av mig. Hon tittade ofta på mig och ibland när vi pratade tryckte hon sig mot mig så att jag kunde känna hennes varma och fasta bröst. Vi flirtade frisk med varandra och ett par gånger daskade jag till henne på stjärten på skoj. Hon verkade gilla det...


Annika bodde en bit utanför staden och vid ett par tillfällen skjutsade jag hem henne i min bil efter jobbet. En gång när vi satt i bilen pekade Annika på en liten väg som gick in i skogen. "Kör in där" sa hon, "Jag ska visa dig ett ställe med vacker utsikt". Vi körde en stund på skogsvägen som gick uppför en kulle. På toppen fanns en liten rastplats. Vi gick ur bilen och stod och tittade på den vackra utsikten. Jag lade armen runt Annikas axlar och efter en liten stund började vi kramas och kyssas.

Plötsligt slet Annika sig loss och sprang in mot skogen. Hon tog upp ett par kottar och kastade på mig. "Kom genast tillbaka" sa jag. Annika bara skrattade. Jag gick fram till ett träd och bröt av en tunn och böjlig gren. Jag tog bort bladen och svingade mitt spö i luften ett par gånger. "Om du inte kommer hit genast får du pisk på bara stjärten" sa jag. "Det vågar du aldrig" sa Annika och skrattade igen. Hon försökte springa längre in i skogen men jag hann snabbt ifatt henne och tog ett stadigt tag om hennes arm. Hon gjorde inget motstånd alls.


När jag gav henne order att böja sig framåt lydde hon genast. Jag lyfte upp hennes blommiga kjol så att jag kunde se dom vita tunna trosorna. När jag tog tag i trosorna och drog ner dom långsamt såg jag att Annika skakade lite men hon stod lydigt kvar. Jag böjde henne ännu mer framåt så att den nakna stjärten stack ut riktigt i luften. "Slå inte för hårt" sa hon. "Du kommer att få vad du förtjänar" svarade jag. Jag lyfte spöt och gav henne ett rapp tvärsöver båda skinkorna. Hon stönade lite men skrek inte. När jag hade gett henne tio stycken ganska hårda rapp hade den vita stjärten blivit röd. Annika snyftade lite. Jag lät henne resa sig upp och vi började genast kyssas igen. Jag stack in handen under hennes kjol och smekte den varma stjärten.


Efter en stund satte vi oss i bilen igen och jag körde hem henne. Jag såg att hon hade lite ont i rumpan när hon satt på bilsätet. Några dagar senare började Annika skolan igen och jag träffade henne inte mer den sommaren.

NyareÄldre