AGA PÅ BARA STJÄRTEN

Ibland blir jag upphetsad av att komma ihåg tillfällen när jag fick smisk i barndomen. Oftast fick jag smisk med handen men några gånger kraftigare aga. En gång när jag var 13 år hade jag snattat i en affär. Jag åkte fast och ägaren ringde till min mamma. Mamma var jättearg när jag kom hem. Jag fick gå direkt upp på mitt rum och vänta tills pappa kom hem. Jag satt på min säng och var nervös. Jag visste att jag skulle få ordentligt med smisk på stjärten.

När pappa kom hem efter ett par timmar var han också jättearg på mig. Han och mamma kom in på mitt rum och började skälla på mig. Jag började redan gråta. "Du förstår väl att du måste få smisk nu" sa mamma. Pappa började ta av sig sin livrem. Jag blev så rädd att jag nästan kissade på mig. Jag hade aldrig fått aga med remmen förut. Jag fick böja mig framåt över en stolsrygg och mamma satt på sängen framför mig och höll fast mina händer. Jag kände hur pappa drog ner mina jeans och trosor så att stjärten var bar. Fast jag bara var 13 år så var jag ganska välutvecklad och min stjärt var rund och rätt stor. Jag minns att jag var generad över att min pappa skulle se mig så.

Jag fick stå och vänta några minuter i smiskställningen medan pappa fortsatte att tala om för mig vilken stygg flicka jag varit. Jag var så nervös att mina ben skakade. När första rappet kom blev det en enorm sveda i stjärten. Jag fick nog 20-25 rapp på stjärten. Jag skrek och grät hela tiden. Efter smisket fick jag gå och lägga mig. Jag grät tills jag somnade. Nästa dag var min stjärt alldeles illröd och jag hade märken på stjärten i en vecka. Det var nog den hårdaste aga som jag fått. Men jag visste att jag hade förtjänat det och jag snattade aldrig mer.

NyareÄldre