ANNA FÅR SMISK!

Jag sitter bekvämt i soffan och granskar dig uppifrån och ned utan att säga något. Du står framför mig på golvet. Du är klädd i en ganska kort tajt svart kjol. Din blus är röd och flera knappar är uppknäppta så att jag kan se din spetsbehå och jag kan skymta dina vita bröst. Under kjolen vet jag att du har på dig dina tunna genomskinliga stringtrosor, precis som jag gett order om. Du har kraftig make-up på dig.


Jag kan se att du darrar lite och jag förstår att du börjar bli nervös. Du har varit olydig och du vet att du kommer att straffas hårt. Du börjar säga något men avbryter dig när du ser min stränga blick. "Fall på knä framför mig!" befaller jag. Du lyder genast. Jag smeker sakta ditt ansikte med min hand. Plötsligt ger jag dig två hårda örfilar, en på varje kind. "Du ska inte tala förrän du blir tillsagd" säger jag. Jag ger dig två örfilar till. Dina kinder är nu alldeles röda. Jag anar tårar i dina ögon.


"Ställ dig upp och klä av dig!" befaller jag. Du lyder motvilligt och börjar långsamt ta av dig blusen. Sedan knäpper du upp kjolen och kliver ur den. När du tagit av dig allting utom spetsbehån och de tunna trosorna verkar du tveka lite. Jag befaller dig att komma närmare. Jag ger dig nu en kraftig dask på lårets utsida. "Sära på benen" beordrar jag dig. När du lyder börjar jag smiska lårens insida med handen. Efter en liten stund börjar du stöna och snyfta. Insidorna på dina lår är nu röda och jag känner värmen med handen.


Plötsligt slutar jag och befaller dig att fall på knä igen. "Ta av dig din behå" säger jag. Du fumlar lite när du ska ta av den och jag blir otålig. Jag tar ett kraftigt tag om dit hår och drar ditt ansikte nära mitt. "Jag har inte hela dagen på mig" säger jag och sliter av dig behån med ett kraftigt ryck. Dina nakna bröst gungar till. Du ligger på knä framför mig och tittar ödmjukt ner i marken.


"Anna, har du något att säga till mig?" frågar jag med hård röst. "Ja, jag har varit olydig och förtjänar att bli bestraffad" svarar du lite motvilligt. "Och hur brukar man straffa olydiga och stygga flickor? frågar jag. "Smisk på stjärten". Din röst är så svag att jag knappt hör vad du säger. "Tala högre Anna, och titta mig i ögonen när du säger det" "Olydiga flickor brukar få smisk på stjärten" säger du och höjer försiktigt blicken i några sekunder. "Just det, och när jag är färdig med dig kommer du inte att kunna sitta på rumpan på flera dagar".


Jag befaller dig att gå och hämta remmen. Du kommer strax tillbaka med den grova läderremmen i händerna. Du håller den försiktigt som om du är rädd att den ska bita dig. Jag tar remmen ifrån dig och leder dig fram till mitt stora skrivbord. "Ställ dig i smiskställning" beordrar jag. Du lyder genast och böjer dig fram över skrivbordet. Du skjuter ut stjärten så att den sticker ut ordentligt. Dina minimala trosor skyddar inte stjärten alls men jag drar ändå ned dem till knäna. Jag sträcker fram handen och smeker din stjärt lite innan agan börjar. "Nu vill jag att du står helt stilla under bestraffningen. Annars får du räkna med extra smisk".


Jag höjer remmen och låter den falla med full kraft på din oskyddade bakdel. Klatsch. Du skriker till och jag ser en vacker röd rand tvärsöver den rundaste delen av dina skinkor. Jag smiskar dig lugnt och metodiskt med remmen. Nu skriker du hela tiden och gråter högljutt. Du tigger och ber att jag ska sluta. Det sextonde rappet är extra hårt och du reser dig upp från bordet. Du gnider din ömma stjärt frenetiskt för att försöka lindra svedan. "Det där var dumt gjort, Anna" säger jag och tar tag i din arm. Jag tvingar ned dig över skrivbordet igen och håller fast dig i ett hårt grepp. Jag ger dig nu 20 hårda rapp i snabb följd. När agan är över fortsätter du att skrika i ett par minuter, sedan går skriken över i stilla gråt. Jag släpper mitt grepp men du står lydigt kvar med stjärten i vädret. Din rumpa är nu alldeles mörkröd och jag känner med handen att den är brännhet.


Efter en stund får du ställa dig upp igen. På min order kysser du läderremmen. Sedan niger du för mig och tackar mig för smisket. Jag tar tag i örat på dig och leder dig fram till skamvrån. Där får du stå i en timme med näsan mot väggen. Jag sitter i soffan och läser tidningen och då och då njuter jag av att kasta en blick på din tuktade stjärt. Jag vet att det kommer att svida ordentligt i flera dagar.

Nyare