Svärmor

Jag och min svärmor hade rest ut till villan. Hon hade slösat pengar mycket mer än hon hade råd med. Jag hade lovat betala alla hennes skulder, men hon var tvungen att ta sitt straff. Vi hade kommit överens att hon skulle få stryk, mycket stryk. Hon hade inte mycket att välja på eftersom hon skulle ha förlorat både sin våning och alla sina besparingar.

Jag hade fodrat att hon skulle komma med till villan. Hon skulle vara sexigt klädd, ta med ett ridspö och en paddel. Hon var säkert motvillig, men hon hade inget val.
När vi kom fram, tog jag ett rejält grepp i håret och tog henne in i sovrummet.
- Alla kläder bort och lägg dig över sängen. En stor dyna under magen, puta med rumpan och svanka med ryggen. Det var något av en strip-tease när hon klädde av sig. Spetstrosan åkte av och hon var helt naken.

Svärmor var en knubbig kvinna, en stor vit rumpa och DD kupade bröst. Jag fick ett rejält stånd när jag såg henne inta den position jag hade fodrat.
-Sära på benen ordentligt så att bullfittan och rövhålet syns bra.
Sonja, min svärmor, lydde alla mina instruktioner och jag var nöjd. Paddel var mitt första val.
Smack, smack, smack... Tre rejäla slag fick Sonja att gny, men hon skrek inte. Smack, smack, smack... Skinkorna hade fått en röd färg och hon försökte föra sina händer för att skydda sig.
- Händerna bort och puta med rumpan, annars blir det mycket mera stryk.
Hon tog bort händerna och svankade med ryggen. Smack, smack, smack... Skinkorna var redan mörkröda och en aning svullna.
-Snälla, inte så hårt. Min rumpa brinner. Aouh, ouch...

Jag hade tydligen fått henne att förstå att nu var det allvar och att det var ett straff som hon förtjänade.
- Inte mera, snälla.. Aouh, ouuu..
Jag fortsatte att smälla hennes skinkor, utan att minska på kraften i mina slag. Högröd och svullen var hennes rumpa, men jag var inte beredd att sluta.
- Nu tar vi nästa fas. Ta kuken i munnen och sug ordentligt.
Hon var snabb att vända sig om och sög in. Det var en underbar känsla. Kuken dök in mellan hennes läppar och hennes tunga slickade runt flänsen, samtidigt som hon sög och mjölkade kuken. Jag kunde inte hålla mig utan sprutade en hel sats i hennes mun. Hon svalde hela satsen.
- Nu fortsätter vi med straffet.
- Snälla inte mera. Min stjärt kan inte ta mera smisk.
- Tig, du har inte fått ens hälften av ditt straff!

Jag bestämde mig för att binda fast henne i sängstolparna.
- Ställ dig på knä framför sängen, händerna fram och läderremmarna kring handlederna.
Trots att hon säkert var rädd för vad som skulle hända lydde hon. Ridpiskan i min hand och sedan fick hon vad jag hade planerat.
Swisch, Splat.... AOUUU, OUUH...
Mörkröda ränder kors och tvärs över skinkorna. Hon försökte komma undan, men det enda hon kunde göra var kasta med rumpan och knipa ihop skinkorna.
Swich, Splat.. AAAUUH, OOUH, AAHH....

Jag fick henne att skrika sej hes och tårarna rann över kinderna. Ridpiskan hade gjort svullna blåsvarta ränder över hela rumpan. Nu var jag nöjd med hennes straff, men jag ville ännu straffa henne mer. Jag lösgjorde henne från sängstolparna och tvingade henne på rygg i sängen.
- Sära på skinkorna och låt mig knulla dig i röven, eller så får du mera stryk! Hon gjorde inget motstånd så jag trängde in kuken i hennes rövhål. Plötsligt märkte jag att hon mötte alla mina stötar och började stöna av njutning. Vi fick en gemensam orgasm.
-Tack för att du straffade mig, det var precis vad jag behövde.

NyareÄldre