Hannas val

Det är tisdag och Hanna sitter på sitt rum, klockan är snart 8 på kvällen och hon ska gå och lägga sig, men inte för att hon är trött. Nej, hon har fått utegångsförbud en hel vecka och ska vara i säng tidigt. Det hade hennes styvmamma Maria bestämt. Det kändes så orättvist, det var ju inte hennes fel att hon kommit hem för sent för tredje gången… Och denna vecka är det klassfest som hon nu missar. Det är Maria som bestämmer det mesta i huset för hennes pappa är borta i veckorna.

Hanna tänkte på vad Maria hade sagt. Att hon skulle vara glad för att det inte var som för henne när hon växte upp för då hade hon fått ett rejält smisk. När hon tänkte på klassfesten hon missar och hur hon skulle förklara det för sina kompisar tänkte hon att det hade varit bättre att få smisk än det här.

Hanna kryper ner i sin säng, tårarna rinner på hennes kinder, det känns så orättvist. Det knackar på dörren, det är Maria som öppnar dörren. Är du ledsen Hanna frågar hon. Hanna nickar, det känns inte rättvist att jag ska missa klassfesten. Vadå rättvist svarar Maria, du förstår väl att du måste följa regler så länge du bor här. Maria nickar, men en hel vecka är för strängt tycker jag. För strängt svarar Maria, hade det varit jag när jag växte upp hade jag fått en rejäl omgång på bara stjärten så det håller jag inte med om. Det hade varit bättre svarar Hanna. Det blir tyst några sekunder, jaså det tror du. Du har väl aldrig fått smisk innan så du vet nog inget om det. Men vist, du kan få det i stället om du själv vill.

Det blir återigen tyst några sekunder, Hanna funderar men bestämmer sig. Ok, jag tar smisket.

Ok, skyll dig själv svarar Maria.

Maria går fram och sätter sig på sängkanten, nu kan du komma och lägga dig över mitt knä. Hanna som nu börjar fundera på vad hon ställt till med drar av sig täcket och kliver ur sängen, det är pinsamt för hon har inga trosor under nattlinnet. Hon lägger sig sakta nästan motvilligt över Marias knä och Maria tar tag i henne och rättar till henne så hon ligger i rätt position. Ok Hanna, du kan fortfarande ångra dig men Hanna skakar på huvudet. Hoppas det går snabbt tänker hon, det kan väl inte vara så farligt. Flickor har ju fått smisk i alla tider.

Ok, då börjar vi. Du ska få precis samma smisk som jag brukade få. Maria drar upp nattlinnet och börjar daska Hannas nu helt nakna stjärt. Daskarna kommer snabbt och rytmiskt och flyttar sig mellan hennes skinkor så att ingen del av stjärten förblir osmiskad.

Smisket varar mycket längre en Hanna kunde föreställa sig och tårarna rinner ner för kinderna. Det svider som eld i baken och det känns väldig pinsamt. Hon ångrar nu bittert att hon gjorde detta val.

Hon borrar ner huvudet i en kudde och hoppas att det snart ska vara över.

Till slut är Maria nöjd och slutar smiska, såja gumman. Nu kan du resa på dig. Jag tänkte nästan ge dig ett par daskar med hårborsten också men det tar vi nästa gång.

Hanna reser på sig med blöta kinder. Lägg dig på magen så ska jag smörja in din rumpa lite. Hanna lägger sig på magen och Maria tar en hudkräm och smörjer försiktigt in hennes röda rumpa.

Beröringen känns skön, att handen som nyss gjorde så att det kändes som eld i baken nu försiktigt smörjer in hennes ömma stjärt. Jag tror det här var bra för dig Hanna, jag ska prata med din pappa om det här när han kommer hem. Sov gott säger hon och sedan går hon ut ur rummet.

Hanna ligger kvar i sängen, svedan i stjärten har avtagit lite, hon tänder lampan och går bort till den stora spegeln hon har på vägen, hon tittar på sin rumpa. Hon vet att hon har en fin rumpa som pojkar och män brukar spana in. Nu är den alldeles röd och hudkrämen gör att den glänser. Hon går tillbaka till sängen och drar täcket över sig, hon lägger sig på magen för rumpan svider fortfarande. Det tar inte lång stund innan hennes hand har letat sig fram mellan benen och smeker det nu blöta skötet.

Hanna somnar öm, tillfredsställd och väl medveten om att det inte var sista gången hon fick lägga upp sin nakna rumpa för ett välförtjänt smisk.

NyareÄldre