Charlottes klagan


Kvinnostjärten är gjord för smisk/aga och mannen är den som ska utdela den.

På Darkside kom jag i kontakt med en kille, vi kan kalla honom Mats och hans flickvän Charlotte. Mats var mycket intresserad av smisk och BDSM, Charlotte mera tveksam. Det lustiga var att hon inte hade några som helst problem med att dra ned trosorna för honom när de skulle älska, men när det blev fråga om smisk ville hon inte ens blotta stjärten utan han fick möjligen ge smisk utanpå underbyxorna. Mats stora fråga var: VAD GÖRA?

Ja det kan man ju fråga sig. Nu hör det till saken att alla faktiskt inte gillar smisk, BDSM och lite hårdare tag och det får man respektera. Min erfarenhet är dock att de flesta kvinnor, unga såväl som gamla, tycker om att bli dominerade och att få känna det på huden. De blir helt enkelt sexuellt upphetsade av att få smisk och det är ju helt naturligt eftersom kvinnostjärten förutom att sitta på är gjord för smisk/aga av naturen. Min fru Fredrika blir t ex aldrig så upphetsad som när hon får smisk eller bestraffningsaga med björkriset på bara stjärten. Ibland går det t o m för henne … och då får hon extra smisk för att hon inte kan hålla sig. I Charlottes fall kunde det ju faktiskt vara så att hon inte tänder på smisk och då fick Mats acceptera det eller söka sig en mera ”smiskvänlig” partner. Jag ville dock försöka sondera henne litegrann och se hur stort hennes motstånd vad gällde smisk egentligen var.

Jag bjöd hem Mats och Charlotte och efter en ganska spänd stämning till att börja med tinade det hela upp och blev mera lättsamt. Efter en sen lunch demonstrerade jag och Fredrika hur ett ”smisk” kunde gå till. Fredrika tog av sig kjolen, drog ned trosorna och la sig till rätta över mina knän. Jag gav ett mellanhårt smisk och Fredrikas skinkor var illröda när vi slutade. Jag kastade hela tiden blickar på Charlotte och jag såg att hon blev upphetsad. Hon rodnade och andades tyngre och var tydligt fascinerad av skådespelet framför sig ungefär som när en hypnotiserad råtta tittar på ormen som ska till att äta upp den. ”Jasså du min flicka, du tänder på att titta …” Tänkte jag i mitt stilla sinn.

Eftersom det är bäst att smida medan järnet är varmt och sedan jag släppt upp Fredrika, frågade jag rakt på sak om jag fick smiska Charlotte. Det tog ett tag och mycket huvudbry och röda kinder, innan hon gav sitt samtycke till ”några” klatschar utanpå byxorna. Jag ställde mig upp, tog henne om vänster handled och gav henne ett par daskar utanpå jeansen på vänster stjärthalva med höger hand och frågade hur det kändes. Hon var uppenbart generad, men samtidigt såg jag i hennes ögon att hon ville ha mer. Jag fortsatte att utdela några daskar, denna gång på höger skinka. Inte jättehårda, men något hårdare än förra gången. ”Gör det ont!” Hon såg ned i golvet: ”Inte farligt!” Fredrika som alltid är en klippa i liknande situationer, var framme och lugnade och hur det nu gick till så låg Charlottes jeans plötsligt vid hennes fötter. Lama protester från flickebarnet (hon var 22 år vid tillfället) men jag hade redan börjat smiska hennes välformade skinkor utanpå de tunna trosorna. Inga överdrivna reaktioner utom några ”aj!” ”uj” ”Inte så hårt” som man kunde vänta sig. Jag lät henne vila sig lite. Hon protesterade milt: ”Men jag vill inte att du drar ned underbyxorna!” Vad en kvinna vill eller inte vill kan skifta på några ögonblick, men jag tog naturligtvis hänsyn till hennes önskan. ”Men du vill väl ha mer smisk?” Hon nickade blygt. Jag drog ihop trosorna i bak så att ”stringen” hamnade i stjärtskåran och blottlade skinkorna - hon var nu i praktiken ”barstjärtad”. Nya protester, men hon lät mig hållas och jag gav nu lite hårdare smisk och stjärten var skapligt röd efter det att jag slutat.

Efter det hörde jag inte av Mats på ett tag, men när vi träffades ute på stan berättade han att han fått smiska Charlotte precis som jag gjort med trosorna instoppade i stjärtskåran ett par gånger och sedan under en het kärleksakt fått slå henne även på den nakna stjärten. Isen tycktes delvis vara bruten. Så föreslog jag att de skulle komma hem till oss igen och att jag och Mats skulle ”byta” kvinnor. Det gick förvånansvärt bra för Charlotte att lägga sig över mina knän och få smisk. Hon drog till och med ned trosorna utan krångel. Det märktes att hon blev upphetsad av det nya i situationen att få smisk av en främmande man, medan hennes kille gav en annan kvinna samma behandling samtidigt. Så där låg nu Charlotta och Fredrika över varsitt knä och fick smisk på bara stjärtarna. Det föll sig så naturligt som det ska vara när en man tuktar sin kvinna, även om det här rörde sig om ett ”ombyte” av kvinnor. Det är just att få det så naturligt som möjligt med smisk, att göra det till en del av vardagslivet, som ger bäst resultat och en undergiven och ödmjuk kvinna. När du får en kvinna att utelämna sin stjärt för smisk/aga lika naturligt som sin fitta, mun eller anus för sex, då har du kommit långt i ditt dominansförhållande.

Nu var Charlotte inte alls ovillig till att bli disciplinerad på stjärten och nästa gång vi träffades introducerade jag björkriset så smått. Det blev bara ett halvdussin halvhårda rapp på Charlottas bara stjärt som sedan upprepades av Mats, men hon tyckte att det ”sved otroligt” och vi fortsatte inte. Jag har dock fått Mats att ha ett ris hemma, synligt i köket så det kommer nog till användning fler gånger. Kvinnans bästa vän är ju i alla fall riset!

smisk
Riset symboliserar den bestraffande manligheten och den kvinnliga undergivenheten.

NyareÄldre