Fru Hansson


Jag hade flyttat in hos fru Hansson några veckor sedan. Hon var en verklig MILF. Trots att hon säkert var dubbelt så gammal som jag, kunde jag närmast drömma om hennes yppiga former.

Dagen jag fyllde 18 hände det. På kvällen knackade hon på min dörr och jag bad henne stiga på. Hon var klädd I en kimono, som mer framhävde än dolde hennes kurvor. Hon sade att hon hittat några av mina tidningar när hon hade städat. Jag rodnade, för dom var ju om spanking. Utan att vänta på att jag sade någonting förklarade hon att hon alltid hade velat pröva, men aldrig hittat någon karl hon vågat närma sig i den här saken.

Hon lät kimono falla och där stod hon helt naken. Hon hade gömt en rotting back om ryggen som hon sedan räckte mig. Utan att vänta lade hon sig på min säng, tog mina dynor och lade dom under sina höfter. Tonårsdrömmarnas uppfyllelse. En stor vit kvinnostjärt, glipande röda blygdläppar, en vacker rumprosett och härliga lår. Hon sade att hon hade läst I mina tidningar att kvinnostjärten tål mycket stryk, så hon ville att jag skulle ge henne minst 30 rapp. Jag tog rottingen och lät den träffa mitt över hennes vita skinkor. Genast fick jag som resultat en vit valk, som snabbt blev röd. Hon kastade lite med rumpan, men var annars tyst. Det tog jag som en utmaning och lät nästa rapp träffa just där rumpan övergick till låren.

Nu blev et liv i fru Hansson. Ett rejält strykskrik hördes och hon förde händerna till skinkorna. Det Kunde jag ju inte tillåta så jag befallde henne att svanka med ryggen och puta med stjärten. Det var med stor njutning som jag fortsatte att randa fru Hanssons skinkor. Det var tur att vi bodde i en villa för hon skrek och bönade, men hon bad mig trots allt inte sluta piska henne. När hon hade fått sina trettio rapp var rumpan fylld med valkar, som varierade från mörkröda till blåsvarta. Rumpan var uppsvälld och måste ha känts som om den var I brand. Till min förvåning tackade hon mig, och bad mig ge henne en ny omgång om ett par veckor, något som jag gärna lovade att göra.

NyareÄldre