Angelicas fostran

I en tidigare berättelse här på Smisksidan berättade jag om hur Fredrikas väninna Angelica fick smisk för första gången av mig. Det visade sig inte bli sista gången. Hon ringde faktiskt (så småningom) och bad om mer. Så efter den första gången i början av 2021 har hon regelbundet fått smisk (den lättare formen av bestraffning) och aga eller bestraffningssmisk (den hårdare formen).

Kvinnor är i stort sett alla funtade på samma sätt, de har alla många sjåser och konster för sig, särskilt i förhållandet till män. Inte minst inbillar kvinnan i allmänhet sig att hon är ”fri och självständig”, när det i själva verket är tvärtom. Hon ska lyda och tillfredsställa sin man. Man hade ett talesätt när det gällde olydiga barn för i världen ”din vilja sitter i skogen”, dvs viljan satt i björkriset som skulle plockas och användas vid bestraffning. Samma sak gäller för kvinnan. Hennes vilja sitter också i ”skogen” och i mannens ”ficka” (kuken). Att träna en kvinna till att inse det kan ta tid, kräver tålamod och en fast hand. Kvinnan är jordens mest bortskämda varelse. Jag kallar det för ”prinsess-syndromet” och sätter sig själv i centrum hela tiden. Med Fredrika, som jag träffade när hon var 16 och jag 35 och flyttade ihop med när hon var 17, har jag konsekvent arbetat för att få en kvinna som lyder min minsta vink och jag har lyckats rätt bra. Efter 12 år lyder hon oftast utan opposition både utanför och i sängen. Lydnadsträningen kan delas in i den fysiska och psykiska delen. Den fysiska delen består till stor del av bestraffningar på främst stjärten, men också en och annan örfil och luggning, samt påsättningar i alla tre hålen. Särskilt det senare är jag noga med. Sex har vi när jag vill och jag tolererar inga konster. Att säga att hon inte ”vill” eller har ”huvudvärk” är otänkbart i vårt förhållande och skulle leda till hård kroppslig bestraffning. Kuk går alltid före fitta. ”Röret” framför hålet.

Angelica är rätt ny som ”sub” och har därför mycket kvar av den gamla bilden av sig själv. Hon är med andra ord bortskämd och egocentrerad som de flesta kvinnor, vilka älskar att syssla med sig själva. Att undan för undan ta ur henne de här dumheterna, liggande över mina knän med byxor och trosor neddragna, är en fantastisk känsla.

Att höra henne gnälla och ibland t o m grina medan handen eller riset gör sitt på den välformade och allt mer röda stjärten, gör mig kåt - det måste jag erkänna; det är bland det bästa med kvinnoaga att känna hennes kropp mot penisen, vilken långsamt styvnar; ännu mer tillfredsställande blir det förstås om båda har bara underliv och kvinnans nakna sköte gnids mot mannens penis under agan - och får mig samtidigt att känna att jag gör någonting för hennes utveckling som kvinna.

Nämligen att föra henne tillbaka till hennes ursprungliga tillstånd som mannens tillgivna och undergivna tjänare utan egen vilja i förhållande till honom.

När Angelica ringde första gången efter det inledande smisket och bad om mer, ställde hon villkor. En kvinna som ställer villkor har mycket att lära och gör det bäst med trosorna nere och genom återkommande rottingaga på bara stjärten. I det här fallet ”ville hon” bestämma hur mycket smisk/stryk som gavs och med vilka redskap, vilket är ett absolut NO NO i förhållandet master-sub. Jag tog förstås snabbt ned henne på jorden och förklarade att om jag skulle disciplinera henne på stjärten skulle det ske på mina villkor, på det sätt jag valde och med de redskap jag bestämde. Efter många kvinnliga krumbukter och nycker kom vi därhän att hon lät mig bestämma.

Vi skrev ett frivilligt kontrakt och så kunde vi börja.

Hennes besök blev till att börja med var fjortonde dag och vi inledde alltid med ett samtal. De flesta kvinnor har ett oerhört behov av att prata och då självklart om sig.

själva, om vad de tänker, känner, tycker om och inte tycker om osv. I ett förhållande där du som man ska fostra kvinnan till lydnad och följsamhet, måste du undan för undan avskräcka från allt för mycket känslopjunk. Gör klart för kvinnan att du till största delen inte är intresserad av vad hon har i sin lilla hjärna, utan vad hon har under midjan. Rått sagt är fittan, stjärthålet (för knulla) och skinkorna (för aga) det viktigaste hos henne (förutom den ljuvliga munnen) och det du uppskattar mest.

Kvinnan överskattar ofta sin betydelse för mannen och det dummaste han kan göra är att göra henne till viljes och sätta henne på en slags piedestal. Kvinnan är ingen ängel, utan i högsta grad av kött och blod. Hon kräver fasta tyglar och att mannen tar ned henne på jorden då och då.

Efter allt inledande prat blev det under de första tio gångerna ”trosövningar”, dvs Angelica fick klä av sig i bara trosorna - också det föremål för mycket prat om att hon inte ”ville visa brösten” tills ett par rapp med rottingen i ändan fick henne att tänka om - och dra dem upp och ned i snabb takt ett femtiotal gånger. Just mannens makt över trosorna POWN (Power Over the Knickers) är mycket symbolisk. Det skapar förväntan i kvinnans fall och en känsla av totalt utelämnande. Trosorna är det sista skyddande plagget mellan mannens penis och kvinnans slida eller anus och mellan mannens hand och t ex björkriset och kvinnans stjärt. När kvinnan lärt sig dra ned trosorna för smisk/aga eller påsättning är mycket uppnått. Angelica hade lite svårt för nakenhet och det tog ett tag innan trosorna-ned-processen blev något så när naturlig.

Efter trosövningarna blev det smisk på bara stjärten liggande över mina knän, antingen med handen eller björkriset. Angelica är som många kvinnor, hon tycker om att få smisk med handen, men är rädd för rissvedan. Att vänja kvinnan vid ris kan vara en rätt lång process. I Fredrikas fall tog det flera år. Även om hon fortfarande inte är riktigt förtjust i riset som bestraffningsredskap, så får hon inte så sällan orgasm av den utpräglade svedan i huden. Och riset är mycket speciellt. Jag kommer fortfarande ihåg svedan när jag fick risbastu av pappa och mamma under min uppväxt. Det gjorde verkligen att man ville bli en lydig och snäll gosse i fortsättningen.

För Angelicas del blev smisket hårdare undan för undan och hon anpassade sig förvånansvärt bra. Visst kom det tårar, men som Hans Scheike (Får man nämna hans namn här utan att bli ”avrättad”?) sa: ”Många av kvinnans tårar under agan beror inte huvudsakligen på smärtan, utan på trots och bortskämdhet. Att piska trotset ur sinnet och stjärten är en av mannens huvuduppgifter om han ska få en riktigt lydig kvinna!” Under de tio första gångerna fick Angelica inte bestraffningsaga, utan jag höll mig till mera milda smiskvarianter, men såg ändå till att stjärten blev ordentligt röd eller randad av riset.

Även efter smisket ville Angelica prata - ja rätt gissat, om sina känslor - men det avskräckte jag genom att hon inte fick sätta sig ned under samtalet och inte dra upp trosor och byxor. Dessutom tvingade jag henne att stå med ordentligt särade ben framför mig. Att försöka älta sina känslor med händerna på huvudet, neddragna trosor och fittan halvöppen och inbjudande är inte lätt och snart slutade hon med dumheterna.

Smisket gavs, sedan skamvrå och så hemgång utan en massa onödigt känslotjafs.

Så en gång kom hon tio minuter för sent till vår smisksession. Hon skyllde på bussen, men jag lät mig inte bevekas. Jag talade om för Angelica att hon nu skulle få sin första hårda aga, en så kallad bestraffningsaga. Hon fick hämta björkriset, dra ned byxor och trosor och ställa sig på knä framför mig, vilket verkligen var en läcker syn. Hennes skinkor är verkligen välformade och stryktäcka, det lilla svarta bajshålet inbjudande och fittöppningen lockande. Jag tog hennes huvud mellan mina ben och började agan.

Först lätt, sedan allt hårdare och slog sedan nästan med full kraft över den utelämnade och skälvande stjärten. Riset bet ordentligt och Angelica, som i början bet ihop, kunde inte stå emot smärtan och svedan, utan grinade nu för fullt.

Många kvinnor tror att om de bara grinar så upphör bestraffningen, men jag har lärt mig att stålsätta mig för denna form av kvinnlig manipulation och bortskämdhet. Jag slår tills jag är nöjd. Och det gjorde jag den här gången också. Jag är duktig på att ge stryk med björkris utan att huden slås sönder. För att uppnå det använder jag grova slanor som inte sargar huden lika lätt, men kan lämna ordentliga blånader. När jag slutade var Angelicas stjärt blålila och täckt av röda ränder. Angelica på knä framför mig gnidande sin stjärt och med tårar på kinderna blev för mycket för min kuk. Jag knäppte upp byxorna, förde ned kalsongerna, sa åt henne att öppna munnen och tog henne hårt och bestämt. Hon gurglade lite först, men sög sedan riktigt duktigt. Hennes läppar och tunga och hela hennes mun gjorde ett bra jobb och när satsen gick svalde hon den som en ”fin” flicka. Den här gången blev det faktiskt ett långt samtal efteråt!

Efter den sessionen förvandlades Min och Angelicas relation. Hon kunde inte sitta på sin stjärt ordentligt en vecka efter agan och jag såg i hennes ögon en blandning av rädsla och respekt. Hon visste inte riktigt var hon hade mig, men var samtidigt mer villig nu än tidigare att underkasta sig. Det blev viktigare för henne att behaga mig - kanske ett resultat av den hårda agan och en vilja att slippa så hård bestraffning i fortsättningen.

Angelica gav också klartecken till att jag fick ta henne när jag ville och hur jag ville.

Därefter avslutades sessionerna i stället för prat med påsättning, en markant förbättring i mitt tycke. Den fullkomliga dominansen är inte riktigt uppnådd för än den fysiska bestraffningen kombineras med sexuell underkastelse.

Och på den vägen är det, vi träffas nu varje vecka.

Fredrika reagerade med svartsjuka, men riset och rottingen gjorde snart klart för henne att jag inte tolererade sådana fasoner. Nu ser hon gärna på medan jag smiskar/agar och sätter på hennes väninna och deltar inte sällan själv i aktiviteterna.

Angelica är numera en lyckligare och en friare kvinna, när hon överlåtit i mina händer att styra hennes liv.

Fredrika: ”Att Michael nu skaffat sig en kvinna till gjorde mig svartsjuk i början och inte blir det bättre av att det är min väninna. Efter korrektionsaga har jag accepterat de nya förhållandena, att jag som kvinna inte har något att bestämma när det gäller om min herre och man vill skaffa sig en ny kvinna. Jag blir tvärtom kåt av att se Angelica få smisk och bli knullad. Vårt vänskapsförhållande, som först tog en smäll, är nu djupare än tidigare, eftersom vi upplever samma saker och kan prata om dem mera jämställt än tidigare, då det bara var jag som blev smiskad. Michael har också bestämt att jag ska vara den dominerande honan och därför måste Angelica lyda även mig och jag har rätt att ge henne smisk om Michael godkänner eller befaller det.”

NyareÄldre