Marielle får smisk

Jag har läst och älskat smisksidan länge och vill nu dela med mig av en egen berättelse, direkt från verkligheten:

När kvällsbestyren var avklarade gick jag till vardagsrummet där jag visste att han satt och väntade. Kände mig mer nervös än vanligt (kanske för att jag visste med mig att jag varit dryg och tjafsig utöver det vanliga). När jag kom in i rummet tittade han på mig tyst en stund, för att sedan säga att "du vet kanske vad det är dags för nu?" Jag nickade. "Det är dags för mig att påminna dig om hur en snäll flicka uppför sig. Du behöver ordentligt med smisk och det ska du få nu. Kom hit."

Jag gick fram till honom och han drog ner mig över hans knä. Han drog upp min klänning och jag hade medvetet inga trosor på mig för jag tycker det momentet när man ligger med rumpan över hans knä och han drar ner trosorna är så pinsamt så jag bara vill krypa ur skinnet. Vet inte varför just det är så känsligt.

Han klappar mig lite på rumpan och säger att han hoppas jag tänker ta mitt straff som en duktig flicka och det lovar jag att göra. Sedan tar han upp hårborsten, stryker den lite över skinkorna, för att sedan höja den och börja smiska. Han smiskar hårdare och längre än vanligt känns det som, men det var väntat egentligen. Jag är mest lättad över att han inte hade lagt fram bältet också.

Nu när det väl är igång så försvinner den oro och nervositet jag haft i kroppen hela dagen. Det är så skönt att allt är utom min kontroll, han bestämmer vad som sker nu och jag får bara finna mig. Det gör ont men jag blir ändå avslappnad, lugn och trygg. Inte kåt i det här läget, det kommer alltid efteråt.

När han slutligen lägger ner hårborsten tror jag det hela är över, men han lägger bestämt handen på min rygg och trycker ner mig över knäet igen när jag försöker resa mig. Säger att nej min älskling, jag är inte klar med dig än. Jag tror du behöver straffas lite till.

Han börjar smiska mig med handen istället. Handen gör inte lika ont som hårborsten men rumpan är redan väldigt öm så visst gör det ont. Jag kvider lite, gråter faktiskt också lite. Men det är så svårt att sätta ord på hur jag känner här, för det känns hemskt, pinsamt och gör ont samtidigt som jag älskar det och det känns så rätt och självklart?

Han smiskar mig ganska länge med handen också. Mot slutet övergår det mer till smekningar och han säger att jag har varit duktig. Murarna mellan oss är borta, jag är förlåten, jag vet min plats. Jag känner mig så lugn och helt utan behov av att hålla upp någon fasad. Här någonstans kommer upphetsningen smygande också.

Han tröstar mig en stund, det är behagligt lugnt inom mig. Sedan frågar han om jag är en duktig flicka nu och jag svarar ja. Då säger han att jag ska ställa mig på alla fyra så han kan knulla mig. Jag gör som han säger och han tar mig hårt bakifrån. Hans händer kramar mina ömma skinkor. Jag brukar inte kunna komma av penetration men ibland, om jag fått väldigt mycket smisk innan, händer det att det går. Det gör det nu, och för honom med bara kort senare.

Idag är min rumpa jätteöm, jag står och jobbar vid mitt skrivbord. Men senare idag är det möte och jag kommer tvingas sitta ner ett antal timmar. Lugnet efter stormen är underbar och jag tänker att nu ska jag verkligen vara snäll och gullig mot honom, inte tjafsa och dryga mig. Men så tänker jag ofta. Känner jag mig själv rätt kommer det inte ens gå en vecka innan jag får smisk nästa gång. Och som vanligt är känslorna enormt motstridiga, jag både vill och inte vill. Men jag mår i alla fall aldrig så bra som jag gör dagen efter smisk. !

NyareÄldre