Får smisk av min man!

Jag har varit inne på denna sidan förut, men för rädd för att skriva nåt i fall Johannes skulle misstycka. Johannes är min man, och ja, han var inte okej med att jag skulle skriva hit först, men han tillät det eftersom han bestämde vad jag skulle ha för användarnamn. Det blev: JohannesEgenBaby. Lite skämmigt namn, men låt gå.

Det jag tänkte berätta om har förstås med detta att göra: Smisk. Börjar väl med att berätta hur det började. Det var fredag, det kommer jag ihåg för Johannes fick jobba över vilket bara händer på fredagar eller på lördagar. Lördag vad det inte, för då hade jag inte gått upp innan honom. Larmet väckte honom och han blev väl lite småsur redan då. Jag stod och diskade för hand när han kom hem, för diskmaskinen är paj:/ Han suckade och pratade om nån idiot från jobbet som inte gör saker i tid. Jag sa att han kanske borde ta en dag ledigt, och då blev han arg för att ”systemet funkar inte utan honom”. Jag berättade att jag hade haft en trevlig dag och att Simon varit förbi och frågat efter Johannes, men att eftersom han inte var hemma så släppte jag in honom och vi pratade lite. Då reste han sig och sa nåt i stil med ”Inte ska du bara stå skryta om din fantastiska dag, nu berättar du för mig att du släpper in andra män hit också! Det här är fan inte okej”.

Sedan åt vi middag, tysta. Tills jag frågade lite skämtsamt för att lätta upp stämningen om han inte kunde gå och duscha efter jobbet. Då tog han tag i min arm och drog med mig in i sovrummet. Jag frågade vad som stod på, och han sa att nu har han haft en lång jobbig dag på gasanläggningen han har arbete på, och att det sista han behöver är att komma hem till sin arroganta fru.

Han tog tag i min midja, slängde ner mig på sängen och satte sig på sängkanten. Sedan la han mig över sitt knä. Jag var mest förvånad, för jag hade inte blivit smiskad förut och visste inte hur det gick till. Därför förstod jag inte vad som skulle ske först. Han drog ner min kjol och mina trosor, och lade kjolen prydligt uppvikt över midjan. Sedan la han mig i rätt position och så sa han ”Det här, det har du fan förtjänat länge”. Då kände jag ett hårt slag i rumpan. Och ett till. Och så ännu ett. Efter bara tre slag kunde jag inte hålla mig från gråt. Jag låg där och snyftade medans han smiskade mig om och om igen på bara stjärten. Han slutade inte förrän han tyckte att det räckte. Det tog ungefär 10 - 15 minuter innan han slutade, då lyfte han upp mig i famnen och så klappade han mig ömt om min röda rumpa och smekte mig kärleksfullt. Han viskade att det skulle gå över, och så smorde han in min onda stjärt med salva. Jag låg där hos honom och blev tröstad.

Det var en så underlig känsla, det var så förnedrande samtidigt som jag visste att det var av kärlek. Från och med den dagen så är det han som bestämmer, till och med vad jag ska ha på mig för kläder. Om jag inte lyder honom så blir det smisk, och ibland har jag vaknat av att han tagit bilder på mig när är naken. Alltså, jag sover alltid naken i fall att Johannes vill knulla mig när jag sover. Men de bilderna skickar han sedan till vänner och släktingar, typ för att skryta. Som om man köpt en ny mobil och vill visa upp den för andra. Ibland hotar han med att låna ut mig till vänner och så, för att de ska kunna ha sex med mig. Men hittills har det inte hänt. Nu för tiden vet Johannes att jag tycker det är det så pinsamt att få smisk att han alltid gör det med lamporna släckta, fast då måste han typ syna sitt verk efteråt och se om jag tillräckligt röd och varm. Men han tar liksom hand om mig så bra efter smisket att det känns helt okej nu.

NyareÄldre