Josefin

Efter att ha berättat om mina första riktiga erfarenheter av att själv fostra en ung kvinna och lära mig fostrandets art tänkte jag nu delge några glimtar av senare erfarenheter. Det är fortfarande verkliga erfarenheter jag delar med mig av och det ger mig en tillfredställelse i en mer smiskfri vardag att få dela dessa minnen med er andra:)Efter att Emma och jag gick skilda vägar försökte jag komma underfund lite mer med mig själv och mina små särintressen. Jag fick ju med mig en del lärdomar. Jag var dock fortfarande ung och på krigsstigen:) Jag ville utforska denna sida mer. Jag kom att bli varse att det inte var så lätt att hitta någon att öva med. Jag har i efterhand förstått att jag haft en oerhörd "tur" (eller vad man ska kalla det) när det gäller Emma. Det är givetvis så att jag hade ett stort inflytande när det gäller hennes introduktion till smisk. Det var inget hon bar med sig in i förhållandet direkt utan jag lyckades ju övertala henne till att prova och allt mer vänja henne vid det. Jag hade dock tur att hon var kompatibel och att hon faktiskt gav mig sin stjärt.

Det var dock inte bara att gå ut och träffa en ny som också gillade smisk. Dessa flickor växer inte på träd även om vissa tycks ha större förmåga att hitta likasinnade. Jag är inte heller så påstridig när det kommer till att träffa nya tjejer och backar lätt.

Så det blev lite botaniserande och någon kort relation där lite smisk under sexakten var välkommet men inte mer. Till sist lyckades jag dock träffa en likasinnad på en känd chattkanal på Internet som inte finns längre. Det var också stor tur tänker jag nu i efterhand. Min erfarenhet av chattkanaler och sexkontaktsidor på nätet är annars att det är massor som är helt otillgängligt för mig. Jag har haft många trevliga samtal med många trevliga människor där men de som var intresserade av sex och dylikt var sällan intresserade av mig (ser nog rätt vanlig ut men utseendet är nog inte anledningen) och de som var intresserade av mig fann mer det intellektuella utbytet intressant och var inte så intresserade av sex, smisk och dylikt.

Ja inte så mycket att göra. Sådan är verkligheten och jag är i grunden en snäll man:) Trots att jag gillar att smiska så brukar jag hålla mig artig och vänlig i alla kontakter och har inte pressat på så mycket utifrån mina drifter.

Men om det är svårt att hitta sexpartners så är det ännu svårare att hitta smiskpartners! Men jag träffade en flicka på chatten som jag ägnade många timmar att chatta med. Det var ett trevligt samtal om allt möjligt och jag tänkte att detta nog inte skulle leda till något annat som vanligt. Men jag tyckte ändå att det var trevligt och höll mig vänlig och tillgänglig för samtal om allt mellan himmel och jord. Jag kunde ju aldrig vara säker på vem jag pratade med. Om det verkligen var en söt flicka jag pratade med (som hon påstod). Kunde ju lika gärna vara en äldre man som hade roligt.

Men vi chattade på och vi kom även att prata om det sexuella och våra intressen. Någonstans under samtalet kom det på något sätt fram att hon gillade det lite mer dominanta men att det var svårt att utöva detta seriöst med någon. Det väckte genast mitt intresse men fick mig också att vara på mer vakt. Jag har verkligen tagit till mig uttrycket att om något verkar för bra för att vara sant är det oftast inte sant. Så jag trevade varsamt fram men vi pratade mer och mer om detta.

Vi kan kalla flickan Josefin (inte hennes riktiga namn). Hon var vid tillfället 16 år och jag var 21. Så det var lite åldersskillnad mellan oss men det bekymrade mig inte så mycket då. Efter många timmar av chattande fanns en viss spänning i luften när vi chattade. Vi blev mer och mer ömma med varandra och hade mer antydningar till dominans och smisk i vårt språk. Det var ofta hon som slängde ut små krokar som jag hakade på. Hon kunde t.ex. be mig att vara snäll och inte ge henne så mycket smisk i samband med att hon berättade om något dumt som hänt. Hon skrev många andra liknande antydningar om vår relation till varandra fastän vi aldrig hade träffats än!

Ju mer vi pratade med varandra ju mer förälskad blev jag i den bild jag hade av henne. Men samtidigt hade jag en jobbig känsla i maggropen. Tänk om det hela visade sig vara en bluff bara! Men samtidigt, vi hade ju pratat väldigt mycket och djupt med varandra.

Till sist tog jag mod till mig och frågade om hon skulle vara villig att träffas på riktigt någon gång. Vi kunde ju fika på stan eller nått (vi bodde i samma stad). Hon skrev att hon skulle fundera på saken. Vi bytte även mejladress med varandra så att vi inte skulle tappa bort varandra.

Josefin skrev ett mejl till mig redan dagen efter och sa att hon inte kunnat sova på halva natten. Hon tänkte på mig och skrev att hon gärna ville träffas men att hon var lite orolig. Det var första gången hon skulle möta någon så här i sådant fall. Hon verkade inte så rädd för att jag skulle vara en farlig person. Jag tolkade mejlet mer som att hon var orolig att jag inte skulle vara den hon hoppades på och att hon skulle bli besviken om vi väl sågs. Magin skulle liksom vara försvunnen.

Efter lite mejlkorrespondens bestämde vi tillslut att vi skulle ses ändå. Vi skulle möta på ett café. Första mötet blev dock en rejäl besvikelse. Jag satt och väntade två timmar! Idag fattar jag inte att jag satt kvar så länge och väntade. Men jag var verkligen förälskad i denna person och den bild jag hade skapat mig av henne. För om hon fanns på riktigt så verkade hon vara en fantastisk ung dam, värd att kämpa för.

Jag gav till sist upp och gick hem. Jag var ganska nedstämd men försökte att inte tänka mer på det och skrev heller inget till Josefin.

Dagen efter fick jag ett nytt mejl. Det stod bara FÖRLÅT! och inget mer. En stund senare fick jag ett till mejl där Josefin skrev en lång utläggning om hur ledsen hon var och att hon faktiskt varit på plats dagen innan men inte vågat gå fram! Hon hade alltså sett mig men jag hade ingen aning hur hon såg ut!

Jag visste inte vad jag skulle svara och dröjde lite med att svara. Det ledde till ett tredje mejl där Josefin bad mig att förlåta henne och skrev att hon ändå ville träffa mig. Jag svarade då lugnande och vi kom till sist överens om att försöka på nytt.

Med den här inledningen på en smiskberättelse vill jag mest belysa poängen med svårigheten många av oss har att träffa rätt och att tålamod ibland ger resultat men att det kan göra ont lika många gånger. Vi gör oss sårbara när vi öppnar oss med våra inre och inte alltid socialt accepterade hemligheter. Men en pessimistisk realism har utgjort ett gott psykologiskt försvar för mitt känsloliv många gånger och ger större glädje när man väl har tur!

Josefin och jag kom faktiskt att mötas nästa gång. Vi bestämde träff på samma café. Jag satt och väntade en liten stund (hon var sen). Men till sist kom en ung kvinna fram till mig där jag satt vid bordet. Hon tittade lite blygt på mig och jag förstod att detta måste vara Josefin.

Hennes fysiska uppenbarelse översteg vida det jag förväntat mig! Jag är ganska rak med sådana här saker. Jag har mött kvinnor vars yttre skönhet understiger medel men som varit fantastiska på andra sätt. Jag är inte så känslig, men ärlig. Man kan finna skönhet på många andra sätt och en person man älskar blir bara vackrare. Jag lägger därför förväntningarna lågt och ger alltid ärliga komplimanger för det som är skönt hos dem jag träffar även om de inte är tiopoängare (alla har något bra). Men Josefin var oerhört söt! Jag trodde först att det kanske ändå inte var hon! Det var för bra för att vara sant igen.

Men flickan framför mig frågade blygt om det var jag. Jag nickade bara och försökte ta herraväldet över mig själv. Jag försökte nog låta auktoritär när jag bad Josefin att sätta sig ned. Lydigt satte hon sig ned och såg ned i bordet.

Josefin var så naturligt söt! Hon var vad man nog hade kallat en emotjej. Hon var klädd i en rutig kjol och hade söta lila/svart-randiga strumpbyxor och kängor. Upptill hade hon en svart blus med lite "gotiska" detaljer eller vad man nu skulle kalla det. Det var inte extremt utan mer mainstream. Men passade hennes sockersöta ansikte utmärkt. Hon var inte särskilt sminkad annat än att hon var lite pandasvart rund ögonen. Hennes hår var svart (färgat) och ganska långt. Hon hade liksom en tofs uppsatt uppe på huvudet men hade inte allt hår samlat i tofsen. Under tofsen var det hår som var fritt utsläppt. Jag vet inte om frisyren kallas för något men sött var det. Har sett det på andra också.

Jag försökte prata lite artigt med Josefin och kunde inte låta bli att sitta och titta på hennes händer där hon satt med dem på bordet framför sig. De var oerhört vackra. Delikata och perfekta! Hon hade en silverring med något vackert mönster på en av fingrarna och jag liksom hakade upp mig vid den detaljen.

Jag tänkte sedan att det skulle gå åt skogen om jag inte tog kommandot. Jag förstod att det var enda sättet. Allt har sin tid och det var uppenbart att Josefin behövde någon som tog initiativet här. Så jag skärpte mig och tog till slut kommandot. Jag började mer och mer föra samtalet och ställa uppmuntrande frågor. Jag berättade också hur glad jag var att hon faktiskt kom fram och hur modig hon var. Jag märkte att hennes blyghet började avta något och att hon sken upp lite mer under samtalet. Till sist kunde vi faktiskt föra en dialog! Jag försäkrade att jag inte var så farlig utan kunde vara riktigt trevlig.

Jag och Josefin pratade mer och mer. När vi pratat i vad som kändes som ingen tid alls konstaterade vi att vi suttit och pratat i tre timmar. Vi bestämde oss därför för att gå ut och gå lite. Vi gick runt och pratade och kom snart in på vårt gemensamma intresse. Jag frågade lite om hennes tankar och erfarenheter. Hon hade provat lite med en kille men inte så mycket. Hon hade dock fantiserat om smisk och dominans sedan hon var liten. Vi var en match!

Den kvällen skildes vi åt utan att något hände men träffades snart igen. Och igen. Till sist kom Josefin att känna sig trygg i mitt sällskap och jag kunde öppna dörren lite. Jag frågade om hon inte ville prova att utforska vårt gemensamma intresse lite mer och hon sa då att hon ville det. Den kvällen kom vi också att hamna hemma hos mig. Vi hade huset för oss själva.

Efter att ha haft lite artigheter med te och samtal sa jag till Josefin att hon borde få smisk för att hon slarvat en del när hon träffat mig och kommit sent flera gånger. Josefin var nämligen hopplös på att passa tider och detta var en god ingång.

Josefin tittade på mig och nickade bara. Hon började nu se påtagligt nervös ut. Jag såg framför mig att hon liksom hela tiden funderade över om hon skulle gå vidare eller dra sig ur. Jag tänkte att jag måste hålla initiativet och låta Josefin vila i den tryggheten utan att själv behöva fundera så mycket.

Jag började därför att föra Josefin genom akten. Jag gav henne lugna kommandon och försäkrade att hon skulle vara trygg hos mig. Jag skulle gå varsamt framåt. Samtidigt hade hon varit en stygg flicka och en sådan måste få smisk! Josefin blev lugnare och började komma in i det mer. Hon erkände att hon varit slarvig som inte passat tiderna och bad om förlåtelse för det.

Efter ett förmaningstal bad jag Josefin att ställa sig framför mig. Jag tillkännagav sedan formellt att jag tänkte ge henne smisk på stjärten för att hon inte skött sig och att jag förväntade mig att hon skulle ta sitt straff som duktig flicka. Josefin nickade bara. Hon såg nu mer fokuserad ut där hon stod. Hon liksom bestämde sig och släppte kontrollen. Hon slutade fundera och gav sig hän. Hon visste att jag skulle ta hand om henne.

Jag förde sedan Josefin långsamt över mitt knä. Jag satt då i soffan i vardagsrummet och hon låg tvärs över soffan med stjärten upphöjd i mitt knä och ansiktet vilande på en soffkudde. Hon hade vid tillfället en kjol på sig och vanliga svarta nylonstrumpbyxor med ett par söta nedvikta vita strumpor på längst ut. Upptill hade hon en vit tröja av något slag. Hennes hår var utsläppt och låg ned över ryggen på henne. Hon hade en vacker svank. Det är något alldeles särskilt med en kvinnas svank som gör mig galen av åtrå ibland. Hennes stjärt var ganska putig och rätt nätt.

Jag berättade lite förhållningsregler för henne och sa att hon fick visa alla känslor hon ville men att jag skulle ge henne smisk tills jag tyckte att hon fått nog. Smärta var välgörande och skulle hjälpa henne att bli en snäll och lydig flicka igen. Josefin nickade bara och låg lugnt och väntade. Det sista jag sa innan jag började var att om hon denna gång verkligen ville dra sig ur skulle hon säga jultomte och att jag inte skulle förebrå henne för det.

Josefin hann knappt nicka innan första smällen landade på den kjolklädda baken. "Pang". Slaget ekade i vardagsrummet. Det var möjligen lite hårdare än jag avsett. Josefin låg dock still och sa bara "aj".

Jag fortsatte sedan att smiska henne över hela stjärten. Josefin låg mest stilla och stönade till ibland men gjorde inte så mycket mer. Slagen var rätt hårda men hon hade ju mycket tyg emellan också.

Smiskandet fortsatte på det sättet i flera minuter. Jag alternerade mina slag runt på olika delar av stjärten. Då och då smekte jag lite över kjolbaken och klämde lite på hennes rumpa. Josefin låg ganska lugnt men stönade till lite oftare och högre. Hon verkade samtidigt ganska harmonisk. Nu hade jag henne där vi båda ville! Hon gav sin stjärt till mig :D

Den öppnade dörren gav mig mer mandat och handlingsutrymme. Jag höll upp lite och förmanade henne igen. Jag förklarade att en stygg flicka givetvis inte kan få smisk på bara kjolbaken. Hon bad då med sockersöt röst om jag inte kunde låta henne ha kjolen på för det skulle svida så mycket annars. Ha! Jag frågade om hon verkligen trodde att en stygg flicka skulle få behålla kjolen på när hon varit så slarvig. Hon suckade bara och sa att hon antagligen inte hade något val. Mitt hjärta var nog redan smält vid det laget.

Sakta lyfte jag på hennes kjol. Hon fick lyfta sig lite så jag kunde hasa upp den. Under kjolen väntade en tajt rumpa klädd i strumpbyxor och små tunna trosor som var ljusa under nylonen. Trosorna satt liksom klistrade på den putande rumpan. Så söta!

Jag återupptog snart smiskandet av den unga damen. Hennes tonårsstjärt skakade till så sött efter varje slag. Slagen ekade i rummet och Josefin fick lite hårdare kamp nu. Hon stönade högre och gav då och då till små pip. Av någon anledning fick jag bilden av en söt gnagare när hon pep. Men hon höll sig lydigt på plats. Så duktig!

Agan fortsatte ytterligare några minuter och jag märkte att Josefin började få mer och mer ont. Hennes aj blev mer utdragna och ibland åkte hennes hand bak en bit. Men hon höll sig från att blockera min tillgång.

Jag höll åter igen upp och frågade henne retoriskt om hon trodde att hon skulle klara sig undan med smisk på strumpbyxorna. Josefin skakade på huvudet och svarade lite snyftande att hon inte trodde det. Hon sa att det antagligen skulle bli smisk utan strumpbyxorna också.

Jag berättade att hon hade alldeles rätt men att det heller inte var mer än rätt.

"Eller hur?"

"mmm" svarade Josefin tyst.

"Mmm vadå? Svara tydligt unga dam!"

"Det är inte mer än rätt!" pep hon fram.

"Vad menar du? Vad är rätt att göra?"

"Ge mig smisk utan strumpbyxorna på..."

Jag meddelade att jag givetvis tänkte gå henne till mötes nu när vi var överens. Jag bad henne att höja upp stjärten lite och drog sedan ned strumpbyxorna till knäna ungefär. Jag återtog strax därefter mitt smiskande, nu på hennes trosklädda bak.

Jag ökade nu styrkan i slagen men lämnade lite utrymme mellan slagen. Efter ett 30-tal slag började Josefin att snyfta mellan slagen och skrek till när slagen träffade. Jag fångade därefter upp hennes hand och höll den på ryggen när hon försökte skydda baken. Hon hade svårt att hålla benen stilla men låg i övrigt kvar.

Jag klappade henne ömt på huvudet med smiskhanden och försökte lugna henne lite. Jag sa åt henne att vara modig och hålla ut. Jag talade om för henne hur duktig hon var och att smisket var för hennes bästa. Hon nickade mellan snyftningarna och låg modigt kvar.

Jag återupptog smiskandet och gav nu serier om sex hårda slag med små andningspauser mellan. Hon började att gråta efter någon serie. Hon grät genom serierna och hulkade sig lite emellan.

Efter ett tag smekte jag henne över stjärten och ställde åter igen en mycket retorisk fråga.

"Josefin, när en flicka varit riktigt stygg, vad tror du då händer med hennes trosor när hon får smisk?"

Josefin snörvlade lite och sa sedan lite försynt att hon antar att även trosorna åker av. Jag berömde henne för att hon förstod vad som var bra för henne och bad henne att själv ta av trosorna om hon var överens med mig.

Josefin fick ställa sig upp framför mig och avlägsna både kjol och strumpbyxor i samband med att även trosorna åkte av. Hon tittade ned i golvet och var väldigt blyg. Hon höll sina händer framför sitt kön och var högröd i ansiktet. Jag synade henne lite och titta såklart på hennes bara fötter en stund och var inte så uppmärksam på könet. Jag sa dock inget om det men berömde henne för att hon målat tånaglarna så fina (de var lilafärgade tror jag). Hon tackade lite blygt och stod kvar röd i ansiktet.

Jag berättade för Josefin att hon inte hade något att skämmas för och att hon var oerhört vacker. Hon fick veta att jag nu skulle ge henne välförtjänt smisk på bara stjärten och att det skulle göra ont men vara välgörande. Jag försäkrade henne att hon skulle klara av det och uppmanade henne att vara modig och ta emot smärtan.

Josefin nickade bara och sa sedan "jag ska".

Jag tog sedan tag i Josefin och förde henne över knät igen. Nu hade jag en naken stjärt i knät. Jag kunde inte låta bli att bara sitta och smeka de ganska djupröda skinkorna en stund. Min hand smekte ned över de sametslena låren och upp till stjärten igen. Jag lät samtidigt blicken svepa upp och ned för hennes ben, upp över stjärten och vidare upp till hennes vackra huvud som vilade på kudden. Hela hennes kropp var så otroligt inbjudande. Stjärten var mjuk och varm.

Jag bad Josefin att sära på benen lite mer och hon gjorde det. Hon hade ansiktet i kudden men låg lugnt och stilla kvar. Jag smekte nu prövande på insidan av låren och upp mot hennes underliv, men berörde inte könet. Jag höll på så i flera minuter. Jag märkte att Josefin blev lugnare och lugnare och slutade att spänna sig. Hon bara låg still och lät sig smekas. Jag anade efter ett tag att hon andades häftigare och böjde mig lite så att jag såg in i hennes kön lite bättre. BINGO! Jag hade en fuktig flicka i knät!

Jag smekte ett tag till och berörde nu könet. Först lite trevande och sedan mer direkt. Jag hörde hur Josefin andades häftigare. Hon njöt av min beröring.

Men! Hon skulle inte få känna sig allt för bekväm än. Jag lät smekandet övergå till ett plötsligt slag på den nakna baken. "Pang!" Slaget ekade högt och stjärten spändes genast och benen for upp på flickan.

"AAAAAAAAAjjjjjjjjjjjjj" skrek Josefin rakt ut. Slaget var nog ganska överraskande.

Jag fortsatte sedan att aga den stygga och våta flickan. Slagen föll nu snabbare och snabbare och snart ökade jag styrkan allt mer. Jag slog även ned mot låren lite men koncentrerade slagen till hennes sittytor.

Josefin hade nu påtagliga svårigheter att hålla sig stilla. Hon skrek och grät. Hennes hand hade jag fångat upp igen och jag fick flera gånger föra ned hennes vackra fötter mot soffan igen.

Efter flera serier hårda slag på den nakna huden kände jag att Josefins gräns började bli nådd. Hon fick svårare att fokusera på agan och jag liksom kände av på spänningarna att hon verkligen kämpade. Jag ville helst inte att hon skulle behöva falla i sin kamp, ge upp och säga jultomte. Jag ville att hon skulle segra första tillfället. Känna sig välagad, förlåten, upplyft och full av ny kraft. Jag slutade därför när jag trodde att hon var på toppen av vad hon just då mäktade med. Jag kan ju ha haft fel, men det var så jag bedömde läget då.

När jag slutade var Josefins stjärt blodröd och det fanns små punkter av mörkare områden över stjärten. Hon var rätt sargad ändå och hade tagit sitt smisk väldigt väl.

Jag kom senare att lära mig att Josefin ändå hade en rätt hög smärttröskel och var rätt sansad vid smisk. Hennes tårar kom inte alltid så lätt och framkallades mer av överraskningen ibland än av den rena smärtan. Hon reagerade inte som Emma. Men som sagt, varje kvinna i behov av smisk är en unik individ som behöver kännas in.

Jag talade ömt för Josefin att det var över för denna gång. Jag berättade att hon nu var förlåten men att jag förväntade mig att hon passade tider i fortsättningen. Hon nickade bara snörvlande i kudden och sa att hon skulle skärpa sig.

Jag började sedan återuppta smekningarna. Josefin låg kvar och tog emot dem. Jag smekte nu hennes ben ända ut till fötterna och tillbaka till stjärten igen. Hon började åter att njuta av mina smekningar och till min glädje fann hon njutning i att bli smekt överallt och inte bara på könet. Hela hennes kropp var ett tillgängligt instrument för mig:)

Jag smekte henne snart till en orgasm. Det är något visst med en tjej som ligger över ens knä och får orgasm. Det är bara så ljuvligt.

Efter detta första smisk kom jag och Josefin att inleda någon form av relation. Det var dock inte en riktig kärleksrelation i den bemärkelsen. Det var heller inget kk-förhållande. Det var liksom en nära och god vänskap som kombinerades med sex och dominans. Dominansen bestod inte bara av smisk. Hon var intresserad av andra former av BDSM som jag inte provat innan. Så jag lärde mig lite fler saker som jag inte provat tidigare. Det var ett bra utbyte. Vår relation varade under något år från och till och det var rätt komplext. Hon blev sedan ihop med en annan som jag kände på avvägar och vår smiskrelation tog liksom slut. Vi hade dock sex ytterligare några tillfällen även efter att det "tagit slut". Något år efter att ha slutat gymnasiet stack hon sedan utomlands.

Nu var det faktiskt många år sedan vi hördes av. Livet går ju alltid vidare. Hon bor fortfarande utomlands vad jag vet och jag har ett helt annat liv. Men hon var en fantastisk prick i mitt liv.

Om ni har läst hela denna erfarenhet har ni tålamod. Men jag delar nog med mig av fler minnen med Josefin och kommer då att renodla smiskminnena:)

NyareÄldre