Emma introduceras för smisk

(En verklig erfarenhet)

Jag blev tillsammans med Emma när jag var 17 år gammal. Hon var vid tillfället 16 år och var min första riktiga relation. Hon var en väldigt söt tjej. Blond, lite över medellängd och vackert formad. Jag gillade hennes leende otroligt mycket och hon hade en sockersöt skönhet över sig. Vi träffades via gemensamma vänner och föll båda för varandra ganska omgående. Några egna små träffar senare och vi var snart intima i sänghalmen med varandra. Vi älskade snart regelbundet som kaniner och experimenterade med allt man kunde göra i sängen. Hon var väldigt tillmötesgående i sängen och hade själv ett mycket öppet sinne när det kom till sex. Det tog inte lång tid innan hon hade gjort allt sådant som en "porrskadad" kille som jag ville göra och vi fann varandra ömsesidigt i detta. Hon fick också ut stor njutning av detta. Hon hade även stor acceptans för mina små fetischer och egenheter som t.ex. min förkärlek för hennes fötter. Vi kunde prata om allt. Nästan...

För trots allt detta var det en sak jag drog på in i det sista... mitt stora intresse för smisk! Hur skulle jag ens våga ta upp detta?!

Jag är övertygad om att min hjärna har en medfödd bild av en vacker ung kvinna som får smisk med ett björkris. Hur jag än kämpar kan jag inte få bort denna lustfyllda bild från min hjärna. Bilden får till sist makt över delar av mitt handlande och till sist kunde jag givetvis inte hålla denna sida borta från Emma.

Det hela började med små antydningar. Jag kunde daska till hennes rumpa lite lätt och ibland slänga ut små skämt om att ge henne smisk. Hon skrattade mest och verkade inte helt omöjlig. Detta var nog den inbjudan jag behövde för att fortsätta undersöka möjligheterna att delge denna del av mig i förhållandet.

Några ytterligare månader senare så hade jag börjat prata med Emma mer ingående om smisk. Vid någon konversation frågade jag om hon fått smisk någon gång. Vid ett annat tillfälle frågade jag närmare om hur hon skulle reagera om hon fick smisk. Jag antydde lite oftare att det vore häftigt om hon ville prova att få smisk av mig. Vid ett tillfälle lade jag henne över mitt knä på skoj och gav henne lätta daskar. Jag sa att hon varit stygg och att stygga flickor kanske får smisk om de inte aktar sig. Hon skrattade bara och låg kvar.

Efter detta trevande tog jag till sist mod till mig och berättade för henne att jag skulle vilja prova att ge henne lite hårdare smisk. Hon blev lite ställd och undrade varför och jag tänkte bara att det var lika bra att säga som det var. Så jag berättade lite (inte allt för detaljerat) om mitt intresse för aga. Jag märkte att hon blev mer och mer nyfiken under samtalet och ställde lite ingående frågor om hur jag upptäckt detta intresse. Jag berättade om mina barndomserfarenheter av att se andra få smisk och att detta påverkade mig. Samtalet slutade med att Emma la sig över mitt knä och jag fick smiska henne ett antal gånger med lite hårdare slag.

Efteråt satt vi tillsammans och pratade om det lite till. Emma tyckte att det var konstigt och att det kändes svårt att lägga sig över knät och "kapitulera" på det sättet. Hon behövde smälta känslan lite.

Ett tag senare kom sedan det första tillfället då jag fick tillfälle att aga henne mer på riktigt. Emma hade funderat mer på detta med smisk och vi hade provat lite mer lekfullt i samband med sex och Emma sa att hon faktiskt kom att tända på det under sexakterna. Det fick henne att känna sig sexig och omhuldad på något konstigt sätt hon inte kunde förklara. Nu kom tillfället då hon själv tog steget mot mer riktig aga.

Vi bodde vid tillfället på en viss distans från varandra. Vi skulle träffas till helgen och hade kommit överens om att träffas vid ett visst tillfälle. Emma ställde dock in detta och sa att hon var sjuk och inte orkade då. Vi träffades istället en tid senare och jag såg genast att något var fel. Min kära Emma var inte sig själv. Hon var glad att se mig men jag såg att hon var ledsen för något. Hon undvek ofta min blick och det var liksom något i luften.

Efter att ha umgåtts tillsammans hela kvällen och sett en film ställde jag till slut henne mot väggen. Det var i sovrummet och hon var undvikande när jag började kyssa henne mer passionerat. Jag frågade då vad som hade hänt och att jag inte tänkte ge mig förrän hon berättade vad som stod på.

Emma började då bara gråta och erkände sedan att hon ljugit till mig föregående helg. Hon hade inte alls varit sjuk men hennes vän hade bjudit med henne på en övernattning hon lockades att följa med på. Hon hade sedan ångrat sig väldigt mycket och saknat mig under helgen. Övernattningen blev heller inte alls som hon tänkt. Men mest av allt var hon ledsen över att ha ljugit på det sätt hon gjorde och att hon borde sagt som det var.

Emma fortsatte gråta och jag tröstade henne och sa att jag förlät henne men att det givetvis hade varit bättre om hon bara sagt som det var. Till sist lugnade Emma ned sig och tittade på mig med sina vackra ögon. Hon öppnade sedan den magiska dörren! Hon tittade på mig rakt i ögonen och sa att hon skulle vilja att jag gav henne smisk om jag ville det! Jag blev helt ställd minns jag. Hon blev då också lite osäker men stammade fram att jag ju berättat om mitt intresse och att hon varit osäker men att hon tänkt på det. Hon ville prova att få smisk "på riktigt" och att hon nu kände att hon gott förtjänade det också. Alltså få smisk som STRAFF!

Ja ni. Vad gör man i detta läge? Mitt hjärta måste ha slagit i ultrarapid Jag tror hon märkte min tafatthet för plötsligt blev hon liksom mer ledande i det hela. Hon kysste mig och frågade hur jag ville ha henne. Jag var i trans. Så jag bara handlade. Jag gjorde nog som jag föreställde mig att en klassisk fostrare ska göra. Jag var givetvis nybörjare och följde nog mest ett mönster som jag läst och fantiserat om tidigare. Jag försökte gå in i en roll. Med tiden har jag sedan kommit att bli mig själv mer men detta tillfälle tog mig helt på sängen!

Jag bad Emma att ställa sig upp. Jag satte mig sedan på en stol i mitt rum. Vid tillfället var det fler i huset. Så jag satte på stereon och höjde volymen något. Jag bad sedan Emma att knäppa upp byxorna och dra ner trosorna. Emma gjorde genast som jag sade. Hon var liksom inställd på att nu skulle det göras. Hon ville verkligen prova! Hon skakade lite sött på händerna när hon började knäppa upp sina tajta svarta byxor och sakta drog hon sedan ned dem längs med benen. Hon drog sedan lite retsamt av sig sina strumpor med ett busigt leende (hon visste att jag var särskilt förtjust i detta moment och ville ha övertaget ett tag till). Till sist drog hon med en suck ned trosorna.

Då kom min andra chock. Hon var helt slätrakad! Emma hade aldrig varit rakad tidigare men hade frågat mig vid något tillfälle om jag ville att hon skulle prova att raka bort allt. Jag kunde inte annat än att säga att jag gärna ville det om hon själv verkligen ville göra det, men inte annars. Nu hade hon överraskat mig och denna överraskning var nog också ett sätt att kompensera för sitt dåliga samvete.

När jag stirrat dumt på könet en stund kunde jag inte låta bli att smeka det lite. Hon tittade bara på mig med tindrande ögon under tiden. Jag skärpte mig sedan och tänkte att jag måste ta mig an andra saker först. Allt har sin tid!

Jag tog tag i henne lite tafatt och sa även åt henne att lägga sig över mitt knä. Hon svarade "ja älskling" och la sig sedan lite tafatt över mitt knä. Jag minns att jag korrigerade henne lite och försökte hitta ett bra läge för den bara stjärten. När jag var nöjd började jag sedan bara att smiska henne rakt upp och ner.

Till en början gav jag nog ganska lätta slag. Hon gnydde till lite ibland men låg lydigt kvar. Jag ökade sedan hårdheten och efter en stund slog jag ganska hårt på hennes oskyddade rumpa. Emma började gny mer och säga aj vid slagen.

Jag tog sedan en paus och lät Emma stiga upp. Hon satte sig i mitt knä och jag såg att hon var lite tårögd och röd om kinderna. Det kändes som en kombination av skuld och skam. Hon tittade ned på sina händer och jag frågade hur det kändes. Hon sa att det gjorde ont men att hon tyckte att hon förtjänade det. Jag frågade om jag skulle sluta men hon skakade då häftigt på huvudet. Hon bad mig att ge henne det smisk jag tyckte hon förtjänade och inte fråga henne! Hon ville prova "på riktigt!" och det skulle inte funka om jag frågade henne för hon skulle då backa ur.

Jag tog henne på orden och sa åt henne att jag skulle ge henne ytterligare smisk men att jag älskade henne. Det kändes rätt att säga. Hon bara nickade och ställde sig upp igen. Jag lade henne åter tillrätta över mitt knä och fortsatte agan.

Jag började slå henne hårdare över hela rumpan och mer intensivt. Jag märkte att Emma spände sig mer och mer och började gny. Jag fortsatte ytterligare någon minut och slog nu hårt. Mot slutet av smisket började Emma gråta och snyfta. Hon försökte skydda sig med handen men jag fångade upp den och gav henne de sista hårda slagen som ekade i rummet. Jag har aldrig fått veta om min familj faktiskt hört detta men har i efterhand undrat om det faktiskt inte måste ha hörts i huset trots stereon!

Jag slutade min hårda behandling av min älskade Emma och började smeka hennes rumpa lätt. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga men sa det jag trodde förväntades av mig. Jag sa att jag älskade henne och att jag smiskade henne för hennes egen skull. Jag visste inte hur hon skulle ta emot detta. Jag hade nu fört henne över gränsen till gråt!

Emma fortsatte snyfta ett tag och ställde sig sedan upp. Hon stod framför mig med naken underkropp och gned sin rumpa. Den bilden kommer jag aldrig att glömma! Den var som tagen ur en fantasi och jag kunde inte tro att detta verkligen hände på riktigt. Jag hade verkligen en nysmiskad ung kvinna framför mig som gned sin nysmiskade rumpa medan hon snyftande tittade ned på mig där jag satt. Samtidigt som jag älskade henne och tyckte synd om henne skapade denna bild lustkänslor bortom sans och vett hos mig. Hon var så otroligt otroligt vacker!

Emma snyftade en stund och gned sin rumpa. Hon tackade (TACKADE!) mig sedan för att jag smiskat henne. Jag visste inte alls vad jag skulle säga. Hon sa bara att hon tyckte att hon förtjänat det och undrade om jag förlåtit henne och om jag verkligen gett henne så mycket smisk jag tyckte hon förtjänade. Jag ställde mig då upp och kramade om henne hårt. Jag minns att jag viskade att jag älskade henne över allt annat och att jag mer än förlåtit henne. Jag sa att det räckte med smisk för denna gång men att det kanske skulle komma fler tillfällen då jag tyckte att hon behövde smisk. Jag vet inte varför jag sa så men till min glädje sa hon inte emot utan nickade bara. Där och då hade den tysta pakten slutits mellan smiskare och smiskad. Vi hade påbörjat ett ömsesidigt givande av varandra i smiskets kärleksakt och jag fylldes av eufori. Jag såg i hennes ansikte som var strimmat av tårar och hennes våta ögon att även hon strålade av trygghet och eufori över det ömsesidiga utgivandet.

Snart var hon helt kolugn. Hela hon var harmonisk och stilla i min famn. Vi började sakta kyssas och kyssarna blev allt djupare och intensivare. Snart låg vi båda helt nakna i sängen och jag fick tillfälle att utforska hennes rakade nedre region. Jag började slicka henne intensivt och det tog knappt en minut innan hon skakade i en otroligt intensiv orgasm. Det var den kraftigaste orgasm jag sett hos henne dittills och hon kunde inte låta bli att stöna högt av lust fast hon annars var väldigt tyst av sig vid sex. Jag satte mig sedan över hennes bröst och hon tog mig djupt i sin mun och jag kom nästan omgående i hennes mun i utdragna skakningar. Hon bara fortsatte att suga med långa passionerade tag och bara tog emot mig.

Älskogen fortsatte sedan in på småtimmarna i flera omgångar! Detta minne har etsat sig fast i mig som ett av mina bästa sexminnen, även om allting samtidigt är omgärdad av en viss dimma. Jag var liksom i ett sorts rus under hela akten som fördunklade mitt sinne. Men jag fick här erfara hur stark påverkan smisket också kom att ha på vårt sexliv även om smisket i sig var utanför sexet och hade formen av ett riktigt straff! Vårt efterföljande sex var nog ändå en viktig del i att befästa vår tysta kärlekssmisk-pakt.

Jag kommer försöka dela med mig av fler erfarenheter med Emma. Smisk som straff kom snart att bli en del av vår relation men det fanns också en baksida som kom att bli en nyttig lärdom för mig i min fortsatta smiskkarriär. Men det är en historia för sig.

NyareÄldre