En ny erfarenhet

Behagligt slö stod jag på knä i soffan med benen lätt särade och huvudet nerborrat i en kudde. Stjärten brände, bultade och sved efter den rejäla aga jag utstått för en stund sedan. Att jag blottade mina intima delar på ett mycket skamfullt sätt hade jag redan glömt bort. Istället var jag fokuserad på hans händer som lekte med min rumpa. Ömsom smekte han mig lätt över skinkorna ömsom kramade han dem hårt. Ibland nöp han till och skrattade när jag kved. Frågade om det gjorde extra ont där och berättade om det fina blåmärke som höll på att växa fram. Jag älskade att höra honom berätta om hur min rumpa ändrade utseende. Känna hans fingrar följa konturen av ett visst blåmärke samtidigt som han berättade vilket redskap som gett mig det. Ränder efter rottingen, runda skarpa märken efter sleven, antennsladden som letat sig in en bra bit mellan mina skinkor.

Efter en stund kände jag hur hans ena finger började kretsa kring mitt stjärt hål. En rysning ilade längs ryggen. Å jag ville känna det där fingret smeka mig på insidan. Långsamt smekte han mig och lät fingret glida in en lite bit innan han drog ut det igen. Så fortsatte han smeka min välsmiskade rumpa innan fingret ånyo sökte sig till stjärthålet. Å vad jag ville att han skulle föra in det i mig men han fortsatte retas.

Plötsligt gled hans finger in igen en bit djupare den här gången och jag stönade till av välbehag men till min stora besvikelse drog han ut det igen. Trots att jag verkligen hade fått en ordentlig omgång stryk kände jag mig plötsligt frustrerad. Jag ville skrika åt honom att fortsätta smeka mig analt. Min instinkt sa mig att det var bäst att tiga still, det beteendet skulle bara leda till mer stryk och det orkade jag inte ta.

Så kände jag något kallt som pressades mot mitt anus. Vad var detta? Jag kände mig både rädd och förväntansfull. Spänningen mellan oss sa mig att något otrevligt väntade samtidigt ville jag verkligen få något uppkört i rumpan.

Det fick jag också, något rätt stort och kallt, vällusten kröp i mig, jag andades tungt och stönade lite lätt. Efter ett tag började det pirra härligt i hela stjärten, å vad det än var så älskade jag det. Några sekunder efteråt hade jag ändrat åsikt. Svedan var förskräcklig. Jag kunde inte längre stå still utan vickade stjärten av och an. Jag var vagt medveten om att han satt sig bredvid soffan på en stol och betraktade mig med ett roat uttryck. Jag bönade och bad honom att ta väck det men han skakade bara på huvudet och log självbelåtet. Efter vad som kändes som en evighet reste han sig upp och jag trodde att han äntligen skulle befria mig från tingesten han tryckt in i min rumpa. Istället tog han ett stadigt tag om mina skinkor och tryckte samman dem vilket gjorde svedan värre. Tårarna rann ner för mina kinder, hur länge skulle detta fortgå.

Lättad kände jag hur han långsamt drog ut tingesten ur mig men inte heller den lättnaden varade länge. Strax efter kände jag hans styva lem trycka mot min stjärt samtidigt som han började smörja in mitt hål med glidmedel.

Nej, nej stönade jag. Han hade länge pratat om att det var dags att jag fick lära mig att ta emot honom analt men jag kände mig aldrig redo för det. Han tog ett stadigt grepp om mitt hår och böjde sig ner mot mitt öra.

- Jag har gott om ingefära i kylen om du vill ha den behandlingen ett par gånger till innan du känner dig redo?

Hade jag något val?

- Nå vad vill du? Vad du än väljer kom ihåg att be mig snällt?

- Snälla, knulla mig i stjärten!

Min röst darrade och han smekte mig över kinden. Sedan kände jag hans kuk tränga in i mig där ingefäran suttit alldeles nyss. Långsamt drog han den ut och in och jag kunde höra hans belåtna stön.

Vad jag inte visste var att resterna av ingefära i mitt anus stimulerade honom häftigt och efter ett tag kände jag hur han lade sina knän ovanpå mina ben, samtidigt tog han ett stadigt smärtande grepp om mina bröst och låste min överkropp med sina armar. Så gav han efter för sin lust. Snabbt hårt, intensivt stötte han gång på gång. Mitt inre brann nästan värre än när ingefärsroten satt där. Jag kved av smärtan men kände samtidigt en upphetsning.

När jag hörde att han kom och kände hans varma säd spruta i mig kom också jag till min stora förvåning.

NyareÄldre