Ludwigs mandomsprov

Det var en tråkig aprilmorgon den dagen då Ludwig tog sina första steg till skolan efter ett skönt påsklov. Ludwig var rätt skoltrött och även om han presterade mycket bra inom nästan alla ämnen så hade han misslyckats med ett av dem mer ”inofficiella” målen inom gymnasiet dvs förlora oskulden. Ludwig var inte mobbad eller utfrusen utan han var ofta aktiv i kompisgrupper och duktig på sport så trots sin kanske lite speciella bokmalsframtoning så fick han respekt. Detta till trots så hade Ludwig svårt att komma in i kompisgänget. Han var ordentligt smart och hade svårt att fejka ett intresse för de andras diskussioner som ofta inbegrepp hur många tjejer som dessa påstått sig legat med osv. Ludwig hade valt en rätt så dålig skola i förorten mest eftersom hans vänner gick där och han ville ej gå på en skola utan sina vänner. Hans äldre bror Jonatan som var 21 och 2 år äldre än Ludwig hade gått på det mer Fashionabla Fredrika Brehmer gymnasiet. Ludwig kunde i vissa fall ångra sitt val när han närmade sig den spruckna fasaden på denna skitskola.

Som om detta inte vore nog så hade de lektion med kanske den värsta läraren samma dag, den mycket tveksamma Pelle Frölander som ägnade minst halva delen av lektionen åt skryt och den andra halvan mest åt meningslösa uppgifter.

Ludwig satte sig brevid sin kompis Danny en mycket sjyst kille från Uganda som alltid var pålitlig och bra att jobba med. Efter en halvtimme började Ludwig tappade koncentrationen och tänkte på en tjej som så länge utnyttjat honom för att själv få bättre betyg. Hennes namn var Felicia och hon hade svårt i skolan mest för att hon fokuserade på helt andra saker som att strula runt med killar och röka på samt spela olika mobilspel. Ludwig var enormt trött på att bli utnyttjad och visste dessutom att de skrattade bakom hans rygg. Det hade blivit lunchrast och han mindes helt plötsligt en gång då han hade varit på Gröna Lund med sin bästa kompis Andreas. Felicia skulle jämnt göra narr av hans kompis och förnedra honom bara av ren elakhet. Framför hans eget ansikte kysste hon sin pojkvän som hon hade tagit med av ren och skär elakhet för att reta Ludwig. För att försäkra honom om att han aldrig skulle få henne…

Det hade blivit lunchrast och alla utom Ludwig gick ut för att äta. Av ren tillfällighet så råkade Ludwig se att det stack upp en lapp ur Felicias skolväska som hon lämnat kvar. När han tittade efter närmare så såg han att det var en stor fusklapp för det nationella provet i Matte A. Ludwig ville verkligen ha hämnd på Felicia och kopierade det snabbt på kopiatorn i rummet och la ner originalet lika slarvigt som hon hade gjort.

Nu hade Ludwig bevis för Felicias fusk och hur han skulle använda det emot henne var nåt annat. Han hade lappen och gick hem till sig efter skoldagens slut. Ett tag efter så knackade det på hans dörr och där stod hans storebror Jonatan som frågade hur det var med Ludwig. Ludwig berättade hela historien för Jonatan som log och erbjöd honom en lösning på problemet och föreslog att han skulle uppfostra henne med lite med hjälp av en läderpiska som han och hans flickvän Sofie använde på varandra i sensuella syften… Jonatan var tuffare än Ludwig och förstod vilka problem som Ludwig hade. Ludwig var alldeles för snäll och till och med feg ibland vilket gjorde att han behövde en extra knuff ibland. Jonatan gav Ludwig ett tips: Han skulle lura hemma henne för att sedan ge henne en rejäl omgång smisk med läderpiskan. Jonatan var rejält mycket tuffare än Ludwig och hade råkat i slagsmål ofta och var ej rädd för att råka i konflikter. Ludwig hade stor respekt för Jonatan även om han ej hade samma läshuvud som Ludwig så var han fortfarande intelligent och med en större insikt om vad som behövdes göras än Ludwig. Ludwig bjöd hem Felicia för att som han påstod ” hjälpa henne med läxorna”.
Ludwig var mycket nervös eftersom han aldrig hade gjort nåt sådant tidigare men nu gällde det att stålsätta sig…

Felicia kom som hon brukade göra dvs sent och även fast han påstod att han skulle hjälpa henne så hade hon samma nonchalanta attityd som tidigare. Hon slängde obesvärat upp sina saker på Ludwigs bord och frågade: ”Jaha ska du hjälpa mig nu då sötnos tihi?” Ludwig hade tidigare trott att detta att detta var något försök att flirta med honom men nu visste han bättre. Han mindes det en av hans kompisar berättat: En dag hade Felicia satt eld på en låda med papper med flit. Hon var en kedjerökare och rökte minst 2 paket om dagen. När vaktmästaren kommit på henne så erbjöd hon honom att suga av honom i utbyte emot hans tystnad. Den kåte 57 årige vaktmästaren Hasse gick med på detta erbjudande med liv och lust.

Ludwig började vackla i sin övertygelse men han visste också hur mycket skäll han skulle få av Jonatan om han ej utförde detta. Han hade bara ett val och konfronterade Felicia med hennes fusk. Felicia frågade: ”Vad fan har du med det att göra din jävla fjant? Du ska göra som jag säger och inte tvärtom”. Nu blev Ludwig arg och hans blod kokade. Han slängde henne emot sängen och sa: ”nu är du en lydig flicka annars visar jag detta och med största sannolikhet får du rellen”. ”Du vet vad du har gjort tidigare och detta lär bli sista droppen, så ligg nu stilla så får du sona för dina misstag”. Felicia verkade förstå allvaret och låg kvar stilla i sängen. Ludwig drog snabbt ner hennes byxor och trosor. Ludwig tog piskan och slog hårt över hennes skinkor: SMACK! Hon var behärskad… SMACK! En stor röd rand färgade hennes vänstra skinka… SMACK! Nu skrek hon för föll hals och hennes behärskning föll fullständigt. Ludwig slog 7 rapp till och hon skrek högt varje gång nu då rappen träffade hennes rosa stjärt.

Ludwig hade nu utdelat hennes straff och var mycket nöjd över sig själv. Han började samtidigt känna sig kåt och leta igenom sitt nattygsbord där han hittade en kondom. Han la sig tungt över henne och höll fast hennes armar samtidigt som han trädde på sig sin kondom och trängde in i henne snabbt och kraftfullt. Felicia gjorde i början motstånd men Ludwig var stark så han höll fast henne och snart så började hon tycka om när han knullade henne. Det gick för Ludwig och han kom i en skön utlösning. Felicia låg kvar ett tag lite chockat men också tillfredsställd eftersom Ludwig gett henne något som hennes pojkvän aldrig kunnat ge henne.

Dagen efter gav Ludwig tillbaka Jonatans piska och Jonatan log förnöjt.

Ludwig gick emot skolan nu med en höjd blick och ett helt annat självförtroende. Framtiden låg nu framför honom.

NyareÄldre