Smisk i bastun

Jag heter Hanna och är en ung tjej. Jag har växt upp ensam med min pappa men för ett tag sedan träffade min pappa en kvinna. Hon var ganska mycket yngre än honom och vi blev snabbt bra vänner. Min pappa reser mycket i jobbet så vi var själva ganska mycket. Jag har förstått att hon var strängt uppfostrad men mot mej var hon alltid snäll.

En helg som min pappa var på tjänsteresa bestämde vi oss för att ha en myskväll. Vi köpte hem god mat och sen skulle vi basta tillsammans, vi har en bastu men vi hade aldrig bastat tillsammans förut. Innan bastun tog vi en dusch, pappas tjej duschade först sen jag. Så hon var först in i bastun.

När jag kom in satt hon tillbakalutad i hörnet av bastun, jag blev snopen när jag såg att hon inte hade handduken om sig. Jag hade aldrig sett henne naken förut och jag kunde inte låta bli att titta på henne. Hon var verkligen snygg, solbränd och stor byst. Jag blev lite generad men tog av mej handduken och satte mej bredvid henne.

Vi satt och pratade lite om allt möjligt och vi kom efter ett tag in på hennes uppväxt, hennes mamma hade varit sträng mot henne berättade hon. Hon hade varit ganska strulig i tonåren. Hon berättade också att hon fått mycket smisk.

Jag blev alldeles varm inombords och kunde knappt andas när hon berättade det, jag hade dom senaste åren tänkt på och fantiserat jättemycket om smisk. Jag hade till och med försökt smiska mej själv. Jag blev alldeles tyst och efter en stund undrade hon hur det var med mig.
- Bra, svarade jag med sprucken röst.
- Förlåt om jag gjorde dej generad Hanna, svarade hon, du är en så snäll tjej. Du behöver inte smisk:-)

Jag kände hur det pirrade i hela kroppen och jag svarade:
- Nej då. Men jag har aldrig fått smisk, hur känns det?
- Det svider i rumpan men sen är det så pinsamt också. Men det är nog nyttigt för tjejer med lite smisk ibland. Jag blev tyst ett tag igen men tillslut frågade jag:
- Tror du det skulle vara nyttigt för mej också?
- Kanske, men du är en snäll tjej, jag hoppas att du vet att jag tycker mycket om dej.

Känslorna virvlade runt i mitt huvud, tillslut kunde jag inte hålla dom tillbaka utan började storgråta. Men lilla gumman, hur är det med dej. Hon kramade om mej och jag kände hennes varma kropp mot min.

- Snälla, jag vill ha smisk. Jag har velat det flera år, kan du inte ge mej det.
- Men Hanna, varför skulle du vilja ha smisk.
- Jag har aldrig fått det och jag känner att jag behöver det.

Hon blev tyst någon minut.
- Ok Hanna. Om du verkligen vill kan jag smiska dej. Hämta basturuskan så gör vi det med en gång.

Vi hade en basturuska i plast och det var en av de saker jag försökt smiska mej själv med. Jag hämtade den. Hon satte sig tillrätta, min puls var nu så hög så jag kände varje hjärtslag i hela kroppen. Jag la mej försiktigt över hennes knä, jag kände hennes varma lena hud mot min. Plötsligt daskade det till i rumpan, hon hade börjat smiska mej med handen. Daskarna kom i rask takt och svedan i rumpan blev starkare och starkare.

Efter en stund stannade hon och jag förstod att det är dags för ruskan. Efter någon sekund träffade det första rappet min rumpa. Det fortsatte sedan i rask takt. Det sved i rumpan men smisket var precis som jag fantiserat om. Men inte trodde jag att det var min pappas kvinna som skulle ge mej det. Hon fortsatte smiska och jag gjorde mitt bästa för att inte börja grina men tillslut kunde jag inte hålla tårarna tillbaka. Jag fick några rapp till innan hon slutade, jag blev liggande över knät innan jag sakta reste mej.

Min rumpa sveder och det kändes så här efteråt fruktansvärt pinsamt. Men jag fick ett leende från henne och det kändes ganska bra. Jag hade fått mitt första smisk, en gammal fantasi var nu uppfylld. Vi lovade varandra att det här skulle bli vår hemlighet och det var inte sista gången jag låg över hennes knä, det visste jag. Det kändes också att det hänt något mer mellan oss och i vår relation till varandra.

NyareÄldre