På nytt besök hos Nisse och hans fru

Det hade gått några månader sedan jag hälsade på Nisse och hans fru, vi hade haft kontakt hela tiden och vi kände att det var dags för mej att hälsa på igen. Så vi bestämde en helg och jag bokade biljett igen.

Resan gick bra och den här gången var jag inte lika nervös, jag såg fram mot att träffa dom igen. Den här gången kom både Nisse och hans fru och hämtade mej vid stationen och jag fick en varm kram av dom båda. Vi åkte hem till deras hus och jag gick och vilade en stund för jag hade blivit trött på resan. När jag vilat en stund ropade Nisse på mej för det var middag. Vi satt och hade det trevligt och Nisses fru hade lagat en jättegod måltid. Vi kände hur spänningen ökade hela tiden.

Plötsligt tittar Nisse på mej och säger. Jessica vi har funderat på en sak. Jag och frugan har en gemensam fantasi som vi undrar om du vill hjälpa oss att förverkliga. Jag blev först lite rädd men samtidigt nyfiken så jag svarade kanske, men ni måste lova att det inte är något farligt. Nej då svarade Nisse, det är egentligen en ganska pinsam fantasi, det är ok om du inte vill.
Vad är det då frågade jag. Nisse svarar lite förläget, vi undrar om du kan tänka dej ett rollspel. Att du är vår olydiga dotter som ska få smisk. Ok svarade jag, det hade ju länge varit min fantasi också.

Vi bestämde att vi skulle gå in till ”mitt rum” och dom skulle ropa på mej efter ett tag. Men först skulle jag ta en dusch. Efter duschen gick jag in till rummet och stängde dörren. I rummet som var det som jag fick låna och sova i fanns en säng och på den fick jag se ett par trosor och ett nattlinne. Jag blev lite förvånad när jag såg att det var ett par stora, gammaldags trosor. Jag blev lite fundersam för dom hade inte sagt något men jag förstod att de ville jag skulle ha dom på mej. Jag tog på mej dom, dom var riktigt fula men sköna. Dom satt så löst så de nästan inte kändes. Sen tog jag på mej nattlinnet men jag struntade i BHn.

Efter en liten stund till ropade Nisse på mej. Jessica, kom genast hit.
Jag gick in till dom och jag kunde inte undvika att se hur Nisse och hans fru tittade på mej och jag såg att de gillade att jag tagit på mej dom fula trosorna och nattlinnet.

Du har varit en olydig flicka Jessica och nu ska du få smisk har vi bestämt säger Nisse stängt.
Kom genast hit och lägg dej över mitt knä, jag lydde genast. Jag la mej tillrätta över knät och Nisse kände på min rumpa, det kändes pinsamt att ligga där i dom där fula trosorna.

Nisse började daska mej på rumpan utanpå trosorna. Dom var tunna i tyget och dämpade inte daskarna speciellt mycket. Nisse smiskade på rytmiskt och det sved ordentligt i rumpan. Plötsligt slutar Nisse smiska och säger res på dej och ta av trosorna, det är dags att få på bara rumpan nu. Jag reser mej och gör som han säger, jag drar ner trosorna och så fort dom kommit förbi rumpan åker dom i golvet eftersom de var så stora.

Lägg upp dej igen kommenderar Nisse. Jag går fram men hejdar mej i sista sekunden innan jag lägger mej över knät igen. Verken Nisse eller hans fru hade sett mej naken men jag kände att jag ville få smisket naken så jag drar snabbt av mej nattlinnet innan jag lägger upp mej igen. Jag märker hur Nisse flämtar till, han var inte beredd på det. Jag slänger ett snabbt öga mot hans fru och vi får ögonkontakt men hon ler mot mej, jag var orolig att hon var sur för att jag låter Nisse se mina tuttar. Jag tror Nisse blev uppspelt av situationen för smisket jag får nu är det hårdaste jag någonsin fått. Jag kan inte hålla gråten tillbaka men smisket fortsätter en bra stund.

Efter att Nisse slutat smiska ligger jag kvar en lång stund och hämtar andan, som förra gången kommer hans fru och smörjer in min ömma rumpa.

När vi lite senare sitter och pratar frågar jag Nisses fru hur det gått med det hon lovat förra gången. Inte så bra svarar hon lite förläget. Vadå frågar Nisse, har du lovat Jessica något?

Ja svarar jag, hon lovade att göra ett försök till att få smisk av dej.
Det har hon inte sagt något om säger Nisse förvånat. Jag har inte vågat, jag klarar inte det svarar hon.
Kan du inte göra ett försök för min skull frågar jag, vi hjälps åt att klara det säger jag. Ok då, vi gör väll ett sista försök svarar hon. Jag har ju lovat det.

Nisse sätter sej på soffan igen och hon tar av sej byxorna, sen tvekar hon lite innan trosorna också faller till golvet innan hon lägger sej tillrätta över knät.
Nisse börjar smiska rumpan men det tar inte många sekunder innan hon ropar nej och Nisse sluter smiska. Snälla, gör ett försök till säger jag och sätter mej i soffan och tar hennes händer.

Du måste bara komma över spärren du har inom dej. Hon nickar och Nisse börjar smiska rumpan igen. Efter en stund börjar hon gråta samtidigt som hon kramar mina händer hårt, jag tar ett stadigt tag i hennes händer samtidigt som Nisse fortsätter smiska. Efter ytterligare ett tag slutar Nisse smiska och det är min tur att smörja in hennes röda rumpa.

Dagen därpå åker jag hem men det var nog inte mitt sista besök och jag tror Nisses fru kan lära sig att älska smisk precis som jag. Och jag är nyfiken på varför dom ville jag skulle ta på mej dom där konstiga trosorna och nattlinnet.

NyareÄldre