Flickaga i Spanien

Under några år jobbade jag i Spanien och bodde i utkanten av Madrid, jag förstod ganska snart att dom hade en annan inställning till aga än vi i Sverige. Jag lärde känna en familj som jag umgicks en hel del med, de hade en vacker tonårsdotter på 17 år. Hon hette Alicia och var lik sin mor som också var en vacker spanjorska. Så där härligt vackra som en del sydeuropeiska kvinnor är med mörkt hår, bruna ögon och fina former.

Det jag nu ska berätta inträffade ett halvår efter jag slutat jobba i Spanien, jag åkte ner och hälsade på familjen över en helg och blev som vanligt väl mottagen med god mat och trevligt sällskap. Alicia var ute med kompisar med hade fått stränga order om att vara hemma kl 22. Vi satt och hade det trevligt och pratade men jag såg hur Alicias mor skruvade på sig alt mer, tillslut frågade jag vad som stod på. Hon berättade då att Alicia redan var en timme försenad och att dom börjat bli lite oroliga för att hon hamnat i dåligt sällskap. Klockan gick och ingen Alicia kom, jag såg hur hennes mor blev alt argare. En bra stund efter midnatt hörs en moped som svänger upp på infarten och släpper av någon, halvminuten efter kliver Alicia in genom dörren, hennes mor möter henne i dörren och en vild diskussion börjar. På spanska hörde jag hur Alicia försökte förklara att hon inte alls druckit eller rökt trotts att hon luktade både rök och alkohol. Hennes mor blir så arg så hon ger Alicia en örfil, av ren reflex slår Alicia tillbaka. Klatsch säger det i hennes mors kind. Det blir knäppt tyst i några sekunder medan Alicias mor av förvåning helt tappar fokus och bara tittar på henne samtidig som Alicia nog inser att klockan är slagen.

Efter den korta tystnaden säger Alicias mor med bestämd röst, nu har du gått för långt. Nu ska du få ett rejält kok stryk och jag ska be vår svenska vän hjälpa till så du får skämmas riktigt ordentligt. Alicia blir röd i ansiktet och börjar böna och be, snälla mor jag är för gammal för smisk jag ska vara snäll. Det skulle du ha tänkt på tidigare, kom nu. Du vet hur vi brukar göra fast det var ett tag sen sist. Kom nu och hjälp till ropar hon till mej och Alicias far som fortfarande satt kvar i finrummet. Ska jag verkligen vara med om detta frågar jag Alicia far, ja jag tror det kan vara bra får jag till svar. Det blir extra pinsamt för Alicia och det är minst halva effekten av smisket.

Vi går in på Alicias rum och hennes far tar fram två stolar och sätter bredvid sängen. Alicia har nu börjat gråta och bönfaller fortfarande sina föräldrar att komma på andra tankar men utan resultat. Du vet hur du ska göra, det här vi gjort förut och idag har vi lite extra hjälp. Alicia förstår att hon inte kommer undan så hon börjar lirka ner trosorna som hon har under sin vackra klänning. Jag tror inte riktigt att detta är sant, jag ska nu få vara med när en vacker ung kvinna ska få aga av sin mor, hela situationen känns konstig men samtidigt är jag nyfiken på det jag ska få se. Alicia lägger sej på rygg på sängen med rumpan i kanten och hennes far sätter sig på den ena stolen och jag på den andra. Sen tar hennes mor fram en stor hårborste av trä och Alicia lyfter på rumpa och drar upp klänningen, sen drar hon upp benen och lägger armarna om dom. Hennes ben var brunbrända och lena och jag kan inte låta att låta blicken följa hennes vackra ben och lår och tillslut fastnade blicken vid hennes sköte. Hon var helt rakad, det fanns inte minsta lilla hårstrå och hon var härligt solbränd. Sen börjar Alicias mamma smiska henne med hårborsten, det blir genast märken på Alicias rumpa och hon börjar gråta och snyfta allt högre. Hennes rumpa och lår får nu en ordentlig omgång och jag ser hur det ryckte till i hennes ben vid varje slag men hon låg förvånansvärt stilla. Jag blev lite imponerad över hur bra hon tog sitt straff.

Efter en stund sa Alicias mor, nu är vi snart klara men först ska våran gäst få ge dej lite smisk också. Jag fick nu byta plats med hennes mor och den utsikten jag fick kommer jag sent att glömma, jag stod nu och kunde se Alicias rödsmiskade rumpa och lår samtidigt som jag tittade rakt in i hennes rakade sköte och jag kunde också se hennes lilla rumphål. Sätt igång säger Alicias mor och jag låter borsten träffa på baksidan av låren och rumpan, jag smiskar henne lite lagom hårt med 20, 25 slag innan jag tycker hon fått nog. Jag kunde inte undgå att lägga märke till att Alicias sköte blivit lite fuktigt så hon tyckte nog att detta var lite upphetsande mitt i all sveda och pinsamhet. Nu lämnade vi Alicia gråtande och ensam i sitt rum och vi gick straxt efter och la oss allihop. När jag låg i sängen kunde jag inte låta bli att tänka på synen av Alicias sköte och rödsmiskade rumpa, jag kände mej rejält kåt men efter ett tag somnade jag.

Några timmar senare vaknar jag av att någon petar mej på axeln, när jag tittar upp ser jag Alicia som står bredvid min säng. Innan jag vet ordet av har hon dragit undan täcket och börjar suga av mej, jag vet inte riktigt vad jag ska göra men kåtheten tar över och kuken står som ett spett och straxt därpå drar Alicia upp nattlinnet och gränslar mej. Med ena handen styr hon in kuken i sin plaskvåta fitta och börjar tyst och försiktigt rida mej. Det dröjer inte länge fören jag känner att det går för henne och jag kan inte längre hålla emot utan jag sprutar hennes fitta full. Alicia kliver av mej, drar ner nattlinnet och smyger ut genom dörren. När jag vaknar dagen efter har Alicia redan hunnit iväg och jag tackar för mej och börjar resan hemåt med några nya härliga minnen i bagaget.

NyareÄldre