Hur smiskfantasierna började

Jag är en kvinna som har en kinky fantasi som jag gärna lever ut av att vara ett barn igen, en flicka och olydig och jag vet ganska säkert när denna "läggning" vaknade till liv i mig (för den måste funnits redan innan i någon slags slumrande dvala.)

När jag var 17 tillbringade jag en sommar utomlands hos min åldrande mormor. Och denna sommar har jag fortfarande väldigt klara och tydliga minnen av. (jag är 40 år idag) Mormor, (som sedan visade det sig led av ett tidigt förstadium till Alzheimer) trodde antagligen att hon hade att göra med sin fortfarande omogna och minderåriga dotter, gav mig omedelbart massor med barnsliga restriktioner och tvingade mig till läggdax 8.30 på kvällarna! Vid fler än ett tillfälle tvingades jag göra mig i ordning för att gå till sängs i nattlinne på sena eftermiddagen, och fick sedan en ordentlig omgång smisk på bara stjärten! över hennes knä. Efteråt fick jag ligga mellan lakanen med svidande rumpa medan mormor gav mig en uppläxning och sedan ligga där och lyssna på TV:n från vardagsrummet i det långsamt avtagande dagsljuset och med värmen och svedan från stjärten tills jag kunde falla i sömn. Det som väcktes då var en känsla av att släppa kontrollen och allt ansvar och känna mig som ett fullständigt barn. Jag kunde glömma alla våndor inför skolan, strulet med min dåvarande pojkvän hemma i Sverige, och en kille till som jag hade sårat, att jag inte hade något jobb på gång och mina föräldrars stora förväntningar på mig.

Hände sammanlagt vid 3 tillfällen att mormor gav mig smisk på stjärten. Sista gången var det nästan så att jag omedvetet provocerade fram bestraffningen med påföljande läggdax. Kom rejält försent till middagen två gånger på raken. Minns särskilt förnedringen att göra sig i ordning för att gå och lägga sig och smisk, innan mormor kom in, sen att lägga sig över knät på mormor och få nattlinnet uppdraget, och en gång när jag hade pyjamasen, pyjamasbyxorna nerdragna så stjärten blev bar, och ligga där och vänta på smisket. Och sen efteråt . . . snyftande krypa ned i sängen och lyssna på uppläxningen samtidigt som man bara har fullt upp med hur otroligt mycket det svider på stjärten.

Efter den sommaren hos mormor fanns dessa minnen så starkt lagrade i mig och en del av mig ville fortfarande vara den oansvariga olydiga flickan som borde få gå till sängs klockan tre och få smisk på bara stjärten.

En del kvinnor har jag förstått har denna läggning trots att de aldrig fick smisk när de växte upp, andra har den och de fick smisk när de växte upp. För min del var denna helskruvade sommar en resa i det oansvariga barndomslandet igen där jag umgicks med känslor av undergivenhet, skam, barnslighet, erfarenheten och upplevelsen och den riktiga svedan och förnedringen av att få smisk på riktigt, och det kändes som jag aldrig helt ville lämna det bakom mig när jag kom hem. Jag fick obegripliga lustkänslor av minnena, och hade ju fattat att jag fått det då det hände,då jag fick smisk av mormor också.


Sedan dess har åren gått och jag har levt ut dessa känslor både i fantasier och med män och för länge sen förlikat mig med detta. Skulle gärna hälsa till alla unga kvinnor och tjejer att det är okej att känna dessa känslor.

NyareÄldre