I duschen efteråt

Jag har för ungefär 45 minuter sedan fått smisk på bara stjärten av min man. Han ordnade barnvakt hos grannen för detta och nu har jag varit och hämtat min son och tackar den unga mamman i grannhuset för hjälpen. (medan jag fick en ordentlig omgång hemma för slarv och taskig attityd) Vi har försonats och jag har blivit förlåten och tröstad och min man sätter på en film till sonen medan han frågar om jag vill ta en dusch med honom.


Jag klär av mig för egen hand denna gång och går in till min vackra man som redan står naken under strålarna. Våra läppar möts i regnet och vi börjar sakta tvåla in varandra. Ha tvålar in mina bröst och rör sig mjukt in mellan mina ben och jag känner hur min åtrå växer efter alla känslor som föregått detta ögonblick. Chocken (då jag fick höra att jag skulle få smisk) ilskan, förnedringen, den sanslösa svedan, undergivenheten, skammen, hjälplösheten, självförebråelsen och självanklagelsen (att jag förtjänar smisk) förlåtelsen, tryggheten, barnsligheten och kåtheten. Mina bröstvårtor är väckta v strömmarna som går genom min kropp. Han vände på mig i duschen och jag accepterar lydigt och villigt att visa upp min stjärt för honom som han nyligen agat. Det märkliga är att jag gärna låter honom se igen de stora röda områdena på mina skinkor som hans manliga hand skapat så målmedvetet och bestämt och skoningslöst. Fast att det finns en sån skam förknippat med detta, att påminna honom vad som nyss hänt. Att han gav mig smisk! Ungefär som att stå i skamvrån och visa upp stjärten antar jag. Hans hand rör nu vid mina ännu mycket ömma och uppvärmda skinkor på ett ömt och mjukt sätt och han tvålar in mina skinkor med sin hand och hans hand och mina skinkor har en sådan van relation /disciplin/kärlek/sex.


Sen är det min tur att tvåla in hans vackra muskulösa kropp muskel för muskel och jag tar hans strora vackra kuk som står stadigt i givakt sist lydigt väntande på sin tur. Nu är det mina händer som har en van relation med denna stolta kroppsdel hos honom. De rör sig mjukt uppför hela stammen och ner igen och försiktigt runt hans pung och i ångorna går jag i min nypåminda lydighet ner på knä och öppnar min mun för honom. Jag slukar så mycket jag kan av hans stora lem medan duschstrålarna droppar av ännu påmind av smiskets efterdyningar. Han låter mig styra resten, mina huvudrörelser in och ut min glupskhet och mina pauser och han leker med mitt blöta hår medan jag då och då fyller min mun med honom. Så kommer hans sats, pulserar in i min gom och sköljer in i mina tänder och svalg och jag sväljer mer än villigt varje droppe som smakar sött denna gång, inte bara den vanliga neutrala smaken. Jag sitter kvar på knä länge ser till att hans kuk får vara kvar i munnen tills den tömt sig helt. Sen lyfter han upp mig, torkar mig och bär in mig i sovrummet.

NyareÄldre