Redaktören

Måndag på landsortstidningen sommaren 2010. Jag hade just druckit upp mitt kaffe och jag åt på de sista tuggorna av min sockerbeströdda munk. Jag var på ett väldigt gott humör idag, allt kändes som om det gick på räls. På vägen till jobbet hade jag badat i en närbelägen sjö. Istället för min Ferrari Testarossa som jag brukade ta till jobbet hade jag idag tagit en cykelfärd. Tidningen gick bra som vanligt och våra journalister inklusive mig själv hade utvecklats i skrivandets konst. Tidigare hade jag jobbat på Aftonbladet efter det att jag som 30-åring hade blivit tungviktsmästare i boxning och vunnit SM. Så hade jag börjat plugga till journalist och blivit rekryterad till Aftonbladet och ansedd som en toppjournalist. Jo, visst hade jag det bra och visst har jag haft ett bra och lyckat liv men bara pga av mina egna ansträngningar och min egen talang, inte pga ärvd rikedom. Jag hade jobbat upp allt själv. För fem år sedan hade jag börjat förakta Stockholms dekadenta press och flyttat ut till landet, skapat en landsortstidning och min snygga sexiga fru Katrine hade flyttat med. Själv heter jag Gunnar förresten. Vicechefen Alf, min närmste man, sa att vi skulle få upp läsarsiffrorna och ett bra sätt var att rekrytera en tjej från Stockholm, en dotter till en halvdan författare.

Jag var tveksam till idén men var väl medveten om att vi hade tappat en del av våra unga läsare och att ta in denna journalist, som vi kan kalla henne Anna, skulle kanske tilltala ungdomarna och som sagt ville vi ju locka alla läsargrupper. Jag gjorde tyvärr misstaget att inte läsa hennes artiklar innan jag gick med på att anställa henne. Hursomhaver så kom denna tjej till jobbet på onsdag och hennes stil gjorde att jag lyfte på ögonbrynen en hel del om man säger så. Hon hade en svart page-frisyr och högklackat och var extremt urringat. Hon gick provocerande och ville ha männens blickar och slängde med håret som om hon befann sig på en strpipbar. Som ni säkert förstår gjorde detta mig djupt tveksam. Hon gick in på mitt kontor för att anmäla sig till arbete. Hon hälsade på mig på ett vänligt men ändå på ett lite överdrivet självsäkert sätt. Detta brydde jag mig inte om så mycket då utan tänkte väl mest på att hon ville hävda sig i en hård bransch. Jag skulle snart få veta att jag hade sett för välvilligt på denna tjej…

Inte lång tid efteråt fick jag höra om hennes väldigt promiskuösa böjelser. På måndagen efter den här berättelsen börjar så fick jag reda på att hon hade legat med Janne på logistikavdelningen alltså de som ser till att vår tidning på ca 400 000 läsare når ut till affärer, kiosker mm. Vårt gamla biträde Astrid var upprörd och hade tagit riktigt illa upp att en man som Janne med fru och familj hade varit otrogen med Anna på ett sådant nedrigt sätt. Astrid hade tagit dem på bar gärning när han tog henne bakifrån över sitt skrivbord. Detta gjorde hela kontoret upprört. Snart skulle även hennes slampaktiga beteende komma att påverka vår gatekeeper Josef som mer och mer började släppa in hennes artiklar i vår tidning, artiklar som var så provocerande att jag tvingades att agera under förutsättning att det handlade om hela vår tidnings framtid.

Jag började med att prata med Janne och förklarade att han omedelbart skulle avskedas om detta hände igen och sa att han skulle skämmas för det han har gjort mot sin familj. Nästa anhalt var Josefs arbetsrum, vår gatekeeper, och hans brott som är större då han som en respekterad person på vår redaktion låter sig mutas med hjälp av sexuella medel gjorde mig enormt förbannad. Han hade visat upp ett respektlöst beteende inför mig det var bland annat det som det hela handlade om och nu skulle han få lära sig att sota för sina brott. Jag gick in genom dörren till Josefs kontor, nu var det inkvisition! Jag närmade mig honom på ett hotfullt sätt, jag är rätt stark och muskulös och längre än Josef, som bara är runt 1,70. Jag sa till honom så här: ”Hur många avsugningar krävs det för att få in sin artikel i den här tidningen?” ”Jag har hört att du struntade i Michelles artikel om oljeutsläppen i frihamnen, den var väldigt bra men hon erbjöd sig väl inte sin kropp åt dig, eller hur?” Jag njöt när jag såg hans rädsla, hans svettpärlor bekräftade min manliga styrka. Han försökte glida förbi till utgången. Jag satte upp armen på båda sidorna och omöjliggjorde flykt. Jag tog tag i honom och tryckte upp honom mot väggen och sa: ”Du är avskedad, vi behöver inte en opålitlig gatekeeper så dra härifrån och töm ditt skrivbord på under fem minuter annars kan jag ej stå ansvarig för följderna.” Han gjorde det på bara två minuter.

Nu hörde jag av Astrid att Anna var i full färd att sluka ännu en man, den här gången var det en av våra ogifta reportrar Nils. Astrid hade sett Anna rida honom i hans rum, Nils var en rätt osäker kille som säkert blivit lockad av Annas sexuellt provocerande stil. Min fru Katrine hämtade Anna. Min fru var en stark kvinna som visste vad som behövdes och hon förde henne till mitt arbetsrum. Jag frågade henne varför hon håller på som hon gör och förklarar för henne på ett vänligt sätt att hon naturligtvis inte kan ligga med varenda man på kontoret. Nu satte hon sig på mitt skrivbord och sög på en penna på ett sätt som man vanligtvis inte suger på en penna. Hon svarade väldigt provocerande:” Jag kan väl inte rå för att de är tända på mig, de har väl aldrig sett en Stockholmskvinna med ambitioner. Jag knullar vem jag vill. Bara för att du inte kan få upp den är det jag som får skulden:” Jag blev fly förbannad och pratade med min fru för sen sekund och vi beslutade att jag skulle ge henne en rejäl omgång stryk med livremmen. Jag gillade nämligen att använda den på min fru i sovrummet ibland och det var någonting vi båda gick igång på men nu skulle den användas som endast ett redskap för disciplin. Jag sa till henne:

”Av med byxorna!” Hon sa: ”Dra åt helvete gubbäckel!” varpå min fru gav henne en rejäl örfil. Min fru drog av henne byxorna och trosorna medan jag gav henne daskar utanpå byxorna för att sedan när byxorna och trosorna var helt borta lägga henne över mitt knä och jag började daska hårt och fortsatte att smiska henne till den provocerande mörkhåriga kvinnan över mitt knä hade börjat storböla. Hela hennes stjärt var nu röd och jag fortsatte sedan med livremmen och då var min fru tvungen att hålla fast Anna som försökte fly. Svisch Svisch Svisch lätt det när lädret träffade hennes nakna stjärt. Som alla vet är ljudet när läder träffar en kvinnorumpa någonting helt extraordinärt, något vackert. Jag lät henne ställa sig upp och sa till henne att hon fick fortsätta jobba sommaren ut såsom överenskommelsen men att för varenda person hon låg med på jobbet skulle jag ge henne ett ännu hårdare kok stryk än vad hon fick tidigare och det kändes nog inte så lockande då eftersom hennes stjärt redan var fylld av långa röda ränder efter remmen och svullen efter mina hårda daskar mot hennes Stockholmsvita stjärt.

smisk

Hon gjord klart sin tid på jobbet utan några skandaler med rätt bra artiklar. När hon sedan kom tillbaka till Stockholm skrev hon en artikel med namnet ”De bästa journalisterna finns inte i Stockholm”. Då förstod jag att jag hade lyckats uppfostra denna kaxiga tjej till en mogen kvinna som tog ansvar och när arbetsdagen var slut gick jag hem med ett leende på mina läppar.

NyareÄldre