Riset svider skönt i stjärten

Jag väcktes tidigt på lördagsmorgonen av att min pojkvän drog upp mig ur min skönaste sömn och sa åt mig att ställa mig på alla fyra i sängen. Innan jag fått klart för mig var det var fråga om hade han fört ned trosorna och börjat aga med björkris över skinkorna. Svedan kom hastigt och jag protesterade, men han fortsatte med ett par dussin rapp innan han plötsligt slutade, lade ifrån sig riset och stoppade in två fingrar i slidan, som han konstaterade var ordentligt fuktig - jag blir alltid enormt upphetsad av att få stryk och då särskilt med björkris som svider på ett alldeles speciellt sätt - och tog mig bakifrån i fittan! Ett sämre uppvaknande kan man få!

smiskbild
”Morgonaga har guld i mun” men att få trosorna neddragna av pojkvännen och sedan en rejäl risbastu på bara stjärten när man knappt har ”Morgonaga har guld i mun” men att få trosorna neddragna av pojkvännen och sedan en rejäl risbastu på bara stjärten när man knappt har vaknat kan vara omtumlande. n vara omtumlande.Många kanske tycker att det låter konstigt att tända på att få stryk. Jag skulle nog ha tyckt samma sak när jag växte upp med en pappa och en styvmor som båda använde aga i uppfostrande och bestraffande syfte. När jag då fick ”smaka” riset på bara stjärten var det minsann ingen lustupplevelse. Det gjorde det alldeles för ont för. Det var först när jag flyttat hemifrån som jag började drömma om att mina pojkvänner skulle dominera mig med stryk. Den förste killen jag hade ett längre förhållande med var emellertid inte intresserad, utan tyckte bara att det var konstigt att jag ville ha smisk på stjärten av honom. Det var först när jag träffade min nuvarande sambo som jag hittade någon som förstod mina behov och själv njöt av att utdela stryk. Men han har tagit det ett steg längre och använder aga inte bara när jag själv vill det, ofta i samband med sex, utan också som ett sätt att dominera mig. På kvällen kan han t.ex. säga: ”I morgon bitti ska du få stryk med riset” och då protesterar jag oftast först, men när morgonen kommer och jag ligger där över hans knän och känner riset över skinkorna blir jag lika upphetsad igen.
smiskbild
”Ned med byxor och trosor och fram med riset!”

Jag tänder inte lika mycket på att få stryk med en livrem eller rotting, utan det är just björkriset som är speciellt. Jag tror att det beror på att det ger den högsta graden av stingande smärta. Det svider som eld i baken under själva stryket - det har hänt att jag fått orgasm mitt under risbastun när njutningen och smärtan blivit nästan övermäktiga - men sedan avtar svedan rätt omgående. En annan orsak till att jag föredrar riset framför andra redskap är att jag tycker om att min kille slår nästan så hårt han kan, åtminstone det sista dussinet rapp och det ökar ju svedan och njutningen. Och kom ihåg att använda björkris på bara huden utan skyddande plagg, för annars försvinner den specifika känslan.

Ni tjejer som ännu inte prövat på smisk, stryk eller aga (kärt barn har många namn) övertala er pojkvän eller man att prova och börja lite försiktigt med några klatschar med handen, en hårborste eller en paddle och övergå sedan till riset. Först lättare smisk. När hon blir mera van kan intensiteten och styrkan i risbastun ökas gradvis. Lycka till!

NyareÄldre