Intervju med smiskmodell

Smisksidan har haft turen att få ställa lite frågor till en ung svensk tjej som nyligen spelat in flera smiskfilmer. Hon kallar sig Vanessa och fler foton och filmer på henne finns på GirlsBoardingSchool.


Smisksidan: Hur gammal är du?
Vanessa: Jag är 18 snart 19.

Smisksidan: Hur länge har du varit intresserad av smisk?
Vanessa: Alltså jag vet inte. Besökte nog Smisksidan första gången när jag var typ 12? Jag minns bara att Smisksidan fick upp mina ögon ännu mer.
smiskbild
Smisksidan: Vilket smiskredskap gillar du mest?
Vanessa: Jag har faktiskt inte någon favorit här. Men typ läderpaddeln, den gör minst ont.

Smisksidan: Finns det något smiskredskap du är rädd för?
Vanessa: Björkriset och rottingen. Smärtan är liksom helt obeskrivlig. Innan jag fått smaka en riktig rotting för första gången var det väl: "Det där kan liksom inte göra ont, Haha vad mesiga tjejerna på filmer är!" Men verkligheten lärde mig en annan läxa. Rottingen gör ont! Riset gör nästan lika ont.
smiskbild
Smisksidan: Varför ville du vara med i smiskfilmer?
Vanessa: En kul grej bara. Fick ett litet "infall" att detta verkar vara kul! Dessutom tjänar man ju en hacka på det med. Man kan ha de som en extra inkomstkälla. Dessutom är det kul. För man lär känna massa nya människor hela tiden!

Smisksidan: Hur gick det till när du spelade in smiskfilmerna?
Vanessa: De gick till som vilken filminspelning som helst, fast denna var ju lite smärtsammare. Om man inte klarar mer säger man typ "bryt bryt!" Så stoppar man och fortsätter sedan när man är redo igen. Så allt sker efter ens egna gränser så att säga. Inget man gör med dem går över ens egna gränser.
smiskbild
Smisksidan: Har du något roligt att berätta från själva inspelningen?
Vanessa: Har ju bara gjort 2 st filmer med GBS än sålänge, så det finns inte så mycket kul att berätta liksom. Jo att han som spelar " Michael" sa mitt riktiga namn typ några gånger. Så vi fick ta om allt och så. Sen så var det att vi glömde ta foton till en film och min stjärt hade liksom bleknat lite, då var de bara att böja sig fram och ta emot lite mer smisk. Så det kan gå. Men allt detta som vi gör är verkligen kul, och vi är själva med på det :)

Smisksidan: Kommer du att medverka i fler smiskfilmer?
Vanessa: ja om GBS vill ha mer av mig så kommer jag medverka, och det de har sett hittills gillar de!

Smisksidan: Skulle du rekommendera andra tjejer att vara med i smiskfilmer?
Vanessa: Om de vill, men de som söker måste verkligen förstå att smisket som delas ut är på RIKTIGT! Vill man inte ta den smärtan ska man inte medverka, men man kan ju så klart pröva. De ju inte mitt beslut utan erat. Men tjejer som är intresserade av smisk testa att ansöka via någon sajt. Jag rekommenderar GBS faktiskt för jag tänkte ansöka till flera andra, men fastnade för just GBS. Vissa av dem andra sajterna såg faktiskt väldigt "sliskiga" ut.
smiskbild
Smisksidan: Vad finns det mer för saker du vill pröva på när det gäller smisk och dominans?
Vanessa: Jag har faktiskt inte funderat på det så mycket. Men typ lekar med smisk som inslag. Typ skola. Haha jag har alltid fascinerats av "skolaga" vet inte varför... men så är det faktiskt. Varför fanns det inte när jag gick i skolan? Haha :P Jag hade kanske inte skolkat så mycket från den då :P

Smisksidan: Til sist, vad tycker du om Smisksidan?
Vanessa: Det är en väldigt kul sida:) Man kan läsa väldigt bra noveller här. Dessutom kanske jag bidrar med mina egna snart :)

NyareÄldre