En lydig flickvän

Jag och min flickvän Fredrika har ett speciellt förhållande, där jag är den dominante, hon den undergivna. När hon varit ”bitchig” blir den bästa lösningen att jag ger henne smisk på bara stjärten, med handen, riset eller rottingen.

Här om kvällen kom hon hem sent och på dåligt humör. Jag förstod snabbt att hon inte tänkte ändra sig och medan vi åt ilsknade jag till. När vi ätit klart sa jag: ”Du går ut och plockar ett björkris som du ska få smaka på bara stjärten när du kommer tillbaka.” Jag vet att hon inte riktigt gillar riset - det svider för mycket enligt henne - men hon förstod att jag menade allvar och försvann ut. Hon återkom med riset ungefär en halvtimme senare. ”Klä av dig, men behåll trosorna på.” Fredrika har en underbar kropp - hon har fasta bröst, långa ben och är dessutom rätt söt - och att se henne klä av sig är alltid lika upphetsande. När hon stod där med bara underbyxorna på stod kuken redan som en flaggstång i kalsongerna.

rumpa
br Där fick hon stå ett bra tag medan jag höll upp björkriset framför henne, så att hon skulle se vad hon skulle få smaka på stjärten bara några minuter senare. ”Dra ned trosorna, först till knävecken.” Hon drog ned dem visande den hårbeklädda ingången till fittan. ”Sära på blygdläpparna!” Hon lydde utan att tveka och så fick hon stå i kanske fem minuter. Jag betraktade fittans rosa innandöme och slog samtidigt riset prövande mot vänsterhanden. ”Kom hit!” Hon ställde sig framför mig där jag satt på en stol som jag hämtat från köket. Jag böjde mig framåt och drog med en hastig knyck ned trosorna till hennes fötter. ”Lägg dig över mina knän och sära ordentligt på benen.” Fredrika la sig till rätta och putade med den välformade (se bilderna) stjärten. Jag kunde se både fittan och den bruna analen och kunde inte låta bli att stoppa in långfingret och pekfingret i slidan. Hon var ordentligt fuktig och gav vällustljud ifrån sig. ”Du vet väl varför du får stryk?” ”Jaa …” stönade hon. ”Låt höra!” ”För att jag varit en stygg liten flicka.”

Jag höjde riset och såg henne spänna skinkorna för att möta svedan. SVISCH - rappet efterlämnade flera röda ränder där de obarmhärtiga risknopparna mött den oskyddade huden. Hon kved lite, men nu lät jag riset landa på hennes bakdel med kanske 2-3 sekunders mellanrum. Stjärten hann aldrig hämta sig utan svedan blev bara intensivare och intensivare. Hittills hade hon bara gett små strykskrik ifrån sig, men nu började hon snyfta och bad mig att sluta. Då ökade jag takten och slog hårdare.

smiskad

Stjärten täcktes snart av ett fint nät av röda strimmor och ränder och hon började skruva på sig för att komma undan risningen, men jag var sträng. ”Om du rör dig börjar jag från början igen!” Det sista dussinet slog jag med full kraft. ”NEEJ…SLUTA…AJJ DET SVIDER!” Stryket hade gjorts effektivt och den efterföljande halvtimmen i skamvrån, med en stor och grov bit av den obligatoriska ingefäran instoppad i anus, gjorde henne ännu spakare. Den kvällen var hon mjuk och undergiven i sängen och när jag trängde in i henne tänkte jag med tacksamhet på vad lite ris i rumpan kan åstadkomma!

agad

NyareÄldre