Svart natt - del 1

Det regnar och är lite kallt, klockan är mycket och jag vet att jag är sen.
Smått berusad, eller nja, egentligen full, står jag och trixar med att få in nyckeln i ytterdörren, inte lätt det här... Mörkt är det ju också!
Det är fredag kväll, eller nej, det är nog mera lördag morgon egentligen, lite för mycket vin, lite för mycket dans och snack med väninnorna... Klockan är faktiskt fyra på morgonen. Oj då, hemma senast ett var det ja, hihi, i mitt onyktra tillstånd finner jag det lite lustigt att jag är sen, Du ar säkert haft ett par nyttiga oroliga timmar tänker jag, bara bra för Dig att sakna mig, oroa Dig lite...

Öppnar dörren tar ett steg in sedan går allting fort, mycket fort!
Allt blir mörkt, jag får svårare att andas och någon har mina armar i ett järngrepp bakom min rygg, försöker att skrika men snabbt var det en hand över min mun också.
Jag gissade med tanke på den enorma styrkan i armarna på den som höll i mig att det var en man, och jag insåg vad det var som höll på att hända.. Jag blev rädd, riktigt rädd...

Jag blir knuffad och dragen, vet inte vart vi är på väg men gissar att vi nästan är inne i hissen nu, han trycker upp mig mot väggen och väser i mitt öra: "Du är sen!"
Lite andas jag ut, vet nu att det är Han, min Herre!
Sedan inser jag att jag inte borde andas ut i alla fall, för jag är verkligen sen, mycket sen!

Min Herre är inte grym, Han är inte orättvis, men när jag valt att bryta Hans regler och inte lyssnar, då gör det ont, på det ena eller det andra sättet! Denna gång har jag tydligen gått över gränsen totalt, har aldrig varit med om denna ilska innan, kommer ihåg andra gånger när jag legat snyftande, sjöblöt av svett och med mycket smärtande bakdel...
Bilder av forna bestraffningar sköljer över mig, herre gud, måtte Han ha förbarmande över mig!
Hissen stannar Han tar ett tag om mina bundna armar och drar ut mig, hann i förvirringen att tänka: Tänk om någon ser mig nu!?

Men snart var vi igenom vår ytterdörr, hörde hur Han stängde och låste dörren bakom oss.
Han skar upp mina kläder och lät dem falla till mina fötter, sedan lyfte Han upp mig och bar mig någonstans, la mig sedan på mage i vad jag gissar var sängen, band sedan ett extra rep runt mina redan bundna händer och fäste det taight med min hals, inte mycket utrymme där inte!
Sedan band Han även mina fötter, jag kände att de satt fast, jag låg som en korv mitt på sängen naken, bunden till händer och fötter och var blind... Rädslan smög sig närmare kring hjärtat, så här hade Han aldrig gjort på mig förut!?
Men ändå var jag trygg, jag vet att Han aldrig skulle utsätta mig för mer än vad jag kan hantera!

Jag kunde höra att Han stökade runt, och undrade i mitt stilla sinne om jag skulle kunna sitta ner igen på ett par veckor!? Då hördes Hans röst igen, äntligen, men när jag hörde orden som kom ut blev jag stel...
"Jag kommer att piska dig som jag aldrig piskat dig förut, jag ska åsamka dig så mycket smärta att du inte ens vet vad du heter när jag är färdig med dig, jag ska randa dig från lår till ryggslut, och jag slutar inte förrän jag anser att du fått nog, nog för att förstå att det är mina regler som gäller i detta hus, nog för att få dig att fatta att allt jag säger har en mening och en poäng, vare sig du förstår den eller inte!"

Jag vågade inte svara, visste egentligen inte ens vad jag skulle kunna säga, antagligen hade alla ord jag kunnat komma på bara gjort saker och ting värre än vad de redan var, så jag bara knep i hop munnen och nickade sakta, visste inte om du såg det men jag nickade mitt godkännande i alla fall...

Han tog till orda igen: "Tror du att du klarar av att knipa munnen, eller är du en vek liten flicka som tänker skrika och gråta en massa?"
Jag funderade en stund, tydligen en aning för länge, för ett rapp landade på överdelen av mina lår, jag tjöt till av smärta och överraskning, det var svar nog antar jag för då sa Han: "Jaha ja, en vek liten tjej ja, då blir det väl munkavel då, vill ju inte ha polisen instormande här mitt i natten, gapa!"

Jag gapade stort och en tygbit stor som en halv apelsin trycktes omilt in i min mun, sedan kände jag att Han band något över den och runt mitt huvud så att den skulle sitta på plats, kände mig mycket liten och utsatt nu!
Jag kunde känna Hans blickar på mig där jag låg, jag började att skaka lite lätt, insåg att denna omgång inte skulle bli enkel att klara av.
Sedan hörde jag Hans röst igen: "Nu tänker jag börja din aga, det kommer att bli det hårdaste straff jag utdelat någon gång och du kommer troligen inte att kunna hålla dig från att både försöka skrika och sedan falla i gråt (jag gråter aldrig av smärta, det vet Han mycket väl, därför skrämde detta mig ytterligare)
"Är du beredd", frågade Han.
Jag "Mmm-ade" så gott jag kunde samtidigt som jag spände mig så gott jag kunde i hela kroppen för att ta emot det första rappet av bambupinnen, jag spände och väntade, spände och väntade.. Inget!!??

Efter ett par rädda minuter så slappnade jag av i kroppen och började fundera på vad Han gjorde egentligen!?
Precis då landade det första fruktansvärda rappet på min nakna stjärt, fan fan fan.. Det gjorde så ont att det gick vita blixtar genom mitt huvud. Rapp efter rapp landade och bet i min hud, Han slog och slog och slog, jag trodde på allvar att jag skulle dö ett tag, jag försökte mycket riktigt skrika men tyget i min mun förstörde den planen, och till slut bara grät jag, jag grät av smärtan den infernaliska elden som härjade i min bakdel, herregud, att något kan göra så här ont???
Efter vad som kändes som en evighet så började jag att sväva in i en dimma, jag var sjöblöt av svett över hela kroppen och mitt ansikte och kudden under var dyngsura av mina tårar, jag låg bara där i min värld av smärta och gav upp... Kroppen blev tung och det vart mörkt och varmt!

Jag öppnade mina ögon långsamt, allt var ganska suddigt, försökte röra mig, men minnet av min aga, plågade fram ett lågt stön sedan låg jag still och försökte se mig omkring, det var mörkt i rummet men en massa ljus var tända runt omkring mig..
Jag undrade vart i lägenheten jag var, och var Han var!? Jag behövde inte fundera så länge på det, för ganska snart såg jag en rörelse i ögonvrån och vände dit huvudet, Han!!!

Han bar en lång svart kåpliknande sak, Hans långa svarta hår hängde fram, han var vacker i sin överlägsenhet och sin styrka!
Men det skrämde mig, jag började att försöka tala, men insåg att jag fortfarande hade munkavel på mig, försökte att röra mig men kände att jag satt ohjälpligt fast!Han tystade mig med en handrörelse, utan ett ord gick Han fram till mig, ställde sig bredbent ovanför mig vid mitt huvud och sa lågt, "du ligger mitt i en ljuscirkel, ett pentagram faktiskt, du ligger vid mina fötter och är öppen och mottaglig för mig"
"Jag kan nu göra exakt vad jag vill med dig och det tänker jag göra, i natt ska du verkligen få lära dig vad lydnad innebär!"

Jag tittade skrämd på Honom, nickade sedan försiktigt i hopp om att blidka Honom, sedan slog jag ner blicken för att visa Honom min underkastelse!
"Bra! "Då släpper jag lös dig nu och befriar dig från munkaveln, du ska vara tyst och lyda min minsta befallning, och det ska ske fort och utan tvekan, har du förstått?"
Jag tittade upp mot Honom och nickade svagt! Insåg att jag inte hade mycket till val i alla fall.

Han lossade mig och tog bort tyget ur min mun, jag kände efter hur torrt det var i munnen och att mina läppar hade torrspruckit, som om Han läste mina tankar frågade Han om jag var törstig, jag nickade, osäker på om rösten bar ännu...
"Stanna!"
Jag nickade, låg tyst och stilla kvar vid min plats!
Efter en stund kom Han in med en skål som Han ställde ner, sedan sa Han åt mig att ställa mig på alla fyra och lapa i mig min mjölk som den katt jag var...

Under Hans granskande blick kämpade jag mig med nöd och näppe upp på alla fyra och böjde mig ner över den iskalla mjölken jag fått, stack prövande ner tungan i den och började att lapa, det svalkade skönt och smakade sött.
Det var inte lätt och inte heller bekvämt men jag fick i mig allt, till sista droppen och kände mig genast piggare och starkare!

Jag började att titta mig omkring, såg att jag faktiskt mycket riktigt stod på alla fyra i ett pentagram av levande svarta ljus, jag ryste till av skräckblandad förtjusning och tittade sedan upp på Honom, Han satt lugnt tillbakalutad i soffan närmast mig och studerade mig med en road blick, jag såg ett drag av sadism inom Honom och jag visste att Han njöt av situationen.

Det var Han och bara Han som hade kontroll över mig nu, jag var i ett främmande land här, en värld av magi, svarta kåpor, levande ljus och dominans, jag visste att jag var tvungen att lyda allt Han sa åt mig nu, för i detta skedet var Hans tålamod redan slut!
Rösten kom som en pisksnärt och jag hoppade till:
"Vänd dig om!"
Jag rodnade djupt och gjorde som Han önskade utan tvekan och utan ord, jag ställde mig på alla fyra med stjärten mot Honom, ville visa mig duktig och lydig så jag svankade ordentligt så att Han verkligen hade full uppsyn över hela min kropp...

Jag kände till min fasa att jag var väldigt våt mellan benen och hoppades att inte Han skulle se det, men den önskan var ju befängd, Han såg ju rakt in i mig så här! Jag hade inte bett om lov att få bli kåt, vilket jag ju visste att jag bör, och just nu i denna situation så borde jag ju inte vara det alls, jag var nyligen piskad på det mest brutala sätt, på grund utav min enorma olydighet, och nu skulle jag enbart tjäna Honom, vara till Hans njutning och utföra Hans önskemål, ingenting annat!

Men min önskan var ju naturligtvis dum, Han såg allt, grymtade lågt och strök med fingret längs min skåra: "Fyyy, morrade Han tyst, fyyyy, jag har inte gett dig lov att bli kåt, eller har jag det???"
"Nej Herrn" svarade jag mjukt "förlåt mig Herrn!"
"Det betyder att du ska straffas säger Han, jag nickar mjukt och svankar ännu mera...

Han daskar min våta springa ganska hårt med handen sedan hämtar Han ett litet knippe björkris som han smiskar hela min springa med, jag gnyr och gnäller, men Han anser tydligen att jag blivit ganska hårt straffad redan innan så han slår inte så länge sedan ger Han mig sin tillåtelse att få bli kåt, jag slappnar av och börjar att njuta av Hans behandling där jag står på alla fyra på golvet, men ser noga till att hålla mig innanför pentagramets gränser, putar inbjudande med rumpan så Han ska bli lockad, vill ju så gärna känna Honom i mig...

Han smörjer in mitt stjärthål med mina fittsafter och börjar att föra in sitt finger i mig, först ett, sedan två, därefter så stoppar Han in en svart analplugg i mig, fingrar stället i min våta springa på väg in i fittan, jag gnyr och Han skrattar åt min iver medans jag gnider mig emot Hans fingrar, trycker på mig på Hans fingrar juckar mot dem, gnider och gnäller, till slut blir jag tokig och ber Honom att knulla mig, jag snyftar, ber och till slut skriker efter kuk!

Han svarar med ett hånleende att denna natt bara har börjat och att jag faktiskt får ta och lugna mig ett tag...

NyareÄldre