Ingefära


"En rejäl bit avskalad och tillskuren ingefärarot ska ligga i kallt vatten på diskbänken när jag kommer hem om trettio minuter, du ska ligga med stjärten bar och med tre kuddar under höfterna, svankandes och med benen brett isär, du ska ha händerna framåt och i dem ska bambukäppen ligga, när jag kommer fram till dig så ska du med klar och tydlig röst säga: "Jag har varit en olydig slyna Herrn, vill du vara så snäll att med denna käpp piska mig tills jag lär mig att vara en snäll och lydig flicka igen".

Detta var vad Du sa när Du ringde för tio minuter sedan, jag hade i mjuk och undergiven stämma svarat: "Ja Herrn"
Nu låg den där, det hemska pinoredskapet, som jag visste snart skulle brinna i min stjärt, jag hade lagt fram kuddarna på sängen och jag hade lagt käppen ovanpå. Jag hade tjugo minuter på mig innan Du var hemma, jag fasade för mitt straff, jag visste att när Du använde ingefäran då var det färdigt liksom, då hade jag en svår stund att vänta!

Jag bestämde mig för att ta ett bloss innan Du kom hem så jag kunde lugna mina nerver åtminstone lite grann, jag var nervös, MYCKET nervös! Jag gick ut på balkongen satte mig ner för att röka men fick ingen ro i kroppen, det blir ju lätt så när man vet vad som väntar...
Vände mig om drog ett djupt halsbloss och andades lugnt ut, tog ett par bloss till släckte och gick sedan in igen, gick på toa, vet ju att jag har svårt att knipa när det gör allt för ont och gick sedan in för att lägga mig i den angivna positionen.
Men precis som jag lagt mig tillrätta insåg jag att jag glömt att lägga roten i kallt vatten, som Du sagt åt mig att göra tittar på klockan och inser att tiden är redan ute, Du är innanför dörren vilken sekund som helst nu, överväger vilket som är bäst, ligga still och låta det vara eller bli påkommen uppe, trots att ordern var att ligga där när Du kom hem!?

Jag beslutar mig för att det är bättre att glömma än att inte lyda order, så jag ligger still, helt still och bara väntar, väntar på Dig.
Hör nyckeln i låset och dörren öppnas, jag hör Dig klä av Dig och ställa upp skorna, Du bläddrar bland posten som jag ställt upp åt dig, Du vet hur jobbigt det är att bara ligga still och vänta därför låter Du mig pinas lite extra, Du anser att det ger maximal effekt på det viset!
Till slut hör jag Dig gå ut i köket, kniper i hop ögonen och väntar på vad du ska säga när du ser min glömska...
Inget, bara tystnad därutifrån, jag väntar spänt!

Du kommer in i sovrummet, står vid fotändan av sängen och tittar på mig, jag kan känna Dina blickar svida över min kropp, väntar fortfarande på utskällningen som borde komma från Dig efter mitt slarv, men ingenting säger Du.
Fortsätter att stirra rakt fram och ligga helt still, eftersom det är så Du vill ha det!
Känner Din hand smeka mitt ben, uppåt över knävecket, längs mitt lår, över stjärten upp över ryggen för att sedan stanna vid min nacke.
Jag njuter av Din smekning trots att jag vet att jag ska få känna bambukäpp och ingefära, älskar ju Dig, älskar när Du rör vid mig, mår så bra av Dig!

Men plötsligt hårdnar Ditt grepp om min nacke och Du lutar Dig fram och väser i mitt öra:
"Din lilla slyna, kan du inte göra någonting rätt? Du ligger här därför att du har varit olydig och ska straffas och så glömmer du vad jag sagt åt dig att göra för 30 minuter sedan??? Du behöver verkligen ett rejält kok stryk, du ska lära dig att lyda, du ska göra som jag säger är det uppfattat?"
Jag fick tårar i ögonen både av smärtan i nacken och av skam för att jag gjort Dig besviken på mig, men jag hulkade fram ett "Ja Herrn"
"På grund av ditt slarv och ditt dåliga minne, så har du gett dig själv en extra bestraffning i dag, detta kommer jag att utdela med en gång, före jag sätter in ingefäran i stjärten på dig, och du SKA ta det som en duktig flicka och göra som jag säger även om det gör ont, förstått?"

Jag blev både nyfiken och rädd för detta extra straff Han talade om men nickade svagt. "Lägg dig på rygg med kuddarna i svanken och håll benen sträckta i luften ordentligt särade"
Jag gjorde som Han hade sagt åt mig, och kände mig mycket utlämnad i detta tillstånd, att Han har sett mig och allt jag har att erbjuda en miljon gånger förut, spelar liksom inte så stor roll när man ligger upplagd för att ta emot ett straff när man varit stygg!
Då skäms man ändå något brutalt.

Han tog fram en "katt" ur skåpet där alla våra leksaker förvarades, och sa åt mig att bita ihop, ligga still och framför allt vad som än hände inte föra ihop benen, sedan sa Han att han skulle ta det varsamt eftersom denna typ av bestraffning inte var någonting jag var van vid.
Jag svalde hårt och nickade, förberedde mig på vad som komma skulle...
Men jag var på intet sätt beredd på den enorma smärtan som startade som en skogsbrand i mitt sköte och spred sig som en löpeld genom varje del av min kropp, jag skrek högt rakt ut och skakade i hela kroppen, Han skrattade och bad mig att öppna munnen, jag gjorde som Han sa åt mig, Han stoppade in bambupinnen i munnen på mig och sa samtidigt att om jag bet av den så skulle jag vare sig kunna gå, stå eller sitta på tre veckor framöver!

Jag bet tag i den försiktigt och kramade med händerna hårt om kudden jag hade under huvudet, sedan låg jag bara och väntade på nästa rapp mellan benen...
Såg Honom höja piskan och såg den falla, sedan blev det bara vitt av all smärta, jag stönade högt och dovt men bet inte för hårt i pinnen i alla fall, såg Honom höja den igen och kände den falla, tårarna kom och jag grät, piskan höjdes åter och strax kom smärtan på nytt, jag tog emot och grät, den höjdes igen och igen och igen, snart kunde jag inte längre behärska mig utan började att skaka okontrollerat samtidigt som tårarna forsade utför mina kinder och jag förde ihop benen...
"Okej, du ska få slippa mer av detta straff nu, men eftersom du inte löd mig betyder det att du får sova på golvet i natt som den slyna du är är det förstått?"
Jag nickade tacksamt emot Honom, Han vet när gränsen är nådd och vad jag klarar och inte, jag är så tacksam över att Han fostrar och straffar mig!

"Nu kan du lägga dig på mage över kuddarna igen precis som du låg innan"
Jag gjorde som han sa åt mig, jag vågade inte ens be om lov att få hämta mig.
"Sära på skinkorna så jag kommer åt att föra in ingefäran ordentligt"
Han visste att just detta moment var så otroligt förudmjukande att det sved lika illa som själva ingefäran gjorde, därför lät Han alltid mig sära på skinkorna, inte för att det behövdes utan för att få mig att skämmas maximalt!
Jag låg där på mage med stjärten putandes upp i vädret och drog isär mina skinkor så mycket jag kunde skammen var total och jag började att snyfta ner i kudden, detta gjorde Honom bara ännu mer sadistisk, Han stog bara still ett långt tag och tittade på mig, lät mig kräla i skammens mylla ordentligt, Han drog med sitt ena finger genom hela min skåra ett par gånger, tryckte lätt mot min lilla rosett som snart skulle brinna av roten och cirklade retsamt runt min våta fitta, jag blev alltid våt vid dessa tillfällen inte för att jag egentligen var kåt utan mera för att det var så pinsamt, laddat och spänt!

"Tror minsann att min lilla hynda gillar att ligga och visa upp röven och fittan för mig, är det så? Är det så din lilla slampa? Gillar du att blotta ditt privataste för mig va?"
Åhh, vad jag skämdes, herre gud, måste han hålla på så där? Det var ju så pinsamt, det var så förnedrande!
Han tog ett rejält tag om mitt hår och tvingade upp mitt huvud,
"Svara!"
Jag svarade mycket lågt men tydligt eftersom jag inte ville tvingas att upprepa det att det inte var så, att det inte var mitt fel och att jag egentligen inte alls var kåt, men Han bara skrattade rått åt mig och sa att Han visste hur det egentligen låg till, att Han visste att jag var en liten kåtslyna som bara ville få visa upp mig och bli använd på det sätt som Han önskade!

Det värsta var ju att Han egentligen på något märkligt sätt hade rätt, jag blev faktiskt mitt i all skammen eller kanske på grund av den, enormt kåt av att visa upp mig och få höra Hans kränkande ord...
"Nåja, nu är det dags att känna smärtan igen, det tycks ju vara det enda som faktiskt hjälper på dig, men vad annat kan man begära av en slampa som du egentligen, att prata spelar ju ingen roll för dig, du lyssnar ju ändå aldrig så den närmaste timmen ska jag tala ett språk som du kan förstå"

Han satte roten av ingefära mot anus och tryckte obarmhärtigt in den på plats, gned den sedan ordentligt och verkligen gnuggade in saften inom mig, det tog bara ett par sekunder innan den började att verka, jag skruvade otåligt på mig, började att vrida av och an, gnydde och gnällde men visste bättre än att försöka ta ut den eller säga någonting...
Han lät det verka ett par minuter innan han tog till orda igen, -"Jag vill att du har den i stjärten i femton minuter innan vi påbörjar agan och eftersom du är en så olydig liten jäntunge som du är så tänker jag också se till att du behåller den där under hela omgången med pinnen, har du förstått?"
Jag nästan skrek fram att jag hade begripit och Han satte sig sedan ner på huk framför mig och talade vänligt, nästan som när man pratar med ett barn som ramlat och slagit sig, Han sa åt mig att detta var för mitt eget bästa och att jag måste lära mig att lyda, att smisk och ingefära var det enda som bet på olydnad och uppstudsighet, jag bara skämdes och nickade förstående, ville bara att denna kvarten snart skulle vara slut så jag kunde få mitt pisk och att allt sedan skulle vara klart!

Efter en mycket plågsam kvart med mycket tårar och böner så tog Han upp pinnen av bambu och strök mig över stjärten med den, Han frågade om jag var beredd och jag nickade jakande!
"Då börjar jag nu, jag kommer att ge dig 60 rapp med käppen och sedan är det färdigt, då tar jag ut ingefäran och du får gå och ställa dig i skamvrån, sedan får du ta på dig pyjamas och gå och lägga dig men du ska ligga med stjärten bar och med en kudde under höften och jag vill inte höra ett ord ifrån dig på resten av kvällen, överens?"
Jag nickade och knep ihop ögonen hårt, första rappet landade mitt på skinkorna precis under ingefäran och jag stönade till men knep ihop så det lät inte så mycket.

Detta verkade Han inte uppskatta alls, så nästa rapp landade precis där Han visste att jag var som känsligast precis i vecket mellan lår och stjärt, den visste var den tog och jag släppte alla tankar på att vara tyst och ta emot, jag skrek rakt ut och tårarna rann som floder över mina kinder. Käppen randade min rumpa både gul och blå den bet och stack i mina skinkor så jag höll på att bli tokig, det kändes som att de där 60 slagen aldrig skulle ta slut, Han slog och slog och slog, till slut föll jag bara ihop, jag orkade inte längre jag bara låg still och tog emot slagen som haglade över min svårt sargade rumpa, jag grät tyst i kudden.

Till slut så tog ju även denna omgång slut som tur var och jag kände hur Han stack in ena armen under mina höfter för att lyfta upp mig lite, kände när Han drog ut ingefäran ur min stjärt och hur Han sedan la armarna runt mig för att resa mig upp, jag gick som i trance bort till hörnet som var skamvrån och stod så still där tills Han sa åt mig att gå och kissa och sedan lägga mig, jag gjorde som Han sa åt mig och tog sedan på mig min röda pyjamas med nallar lät byxorna vara under rumpan och la mig över en kudde, jag somnade genast utmattad som jag var av agan, men vaknade senare av Dina smekande händer, de strök mig varsamt över rumpan och låren upp över ryggen och tillbaka ner över stjärten, de letade sig in i skåran och smekte mig både fram och bak, halkade in med ett par fingrar i min varma, våta och villiga grotta sedan tillbaka till stjärthålet och lät det ena fingret smeka sig in i min rumpa, jag kved till av vällust, Du fingerpullade mig sakta och försiktigt i rumpan samtidigt som Du smekte min fuktiga grotta, jag stönade högt och bad Dig att ta mig, Du gjorde mig gärna och leende till viljes.

Efter en lång och mycket mjuk stund tillsammans där vi båda kom både en och två gånger så sa Du åt mig att jag skulle gå och tvätta av mig ordentligt, jag gjorde så, njöt av vattnets varma strålar och känslan av att vara förlåten av Dig igen, att ha sonat mina synder och fått mitt straff, smög sedan tillbaka in till Dig igen, men precis när jag skulle smyga mig ner i sängen jämte Dig såg jag bädden på golvet...Fan också, jag hade ju glömt, mitt extra straff!!!¨

"Se så min lilla flicka kryp nu ner i din bädd och var glad och tacksam över att jag låtit dig ha både täcke och kudde, för det förtjänade du egentligen inte men jag är en öm och omtänksam man"
Du skrattade lite lågt för dig själv sa sedan god natt, släckte lampan och la dig tillrätta för att sova, jag kröp ner under mitt täcke i min bädd på golvet och tyckte inte alls att det var så mysigt men trots allt så hade Du rätt, Du hade varit snäll nog att låta mig ha både täcke och kudde, men trots det sov jag inte jättegott den natten och
vaknade stel och öm tidigt på morgonen, men jag klev upp och gjorde frukost till Dig sedan smög jag försiktigt in och väckte Dig med frukost på sängen, Du log och lät mig krypa in under Ditt täcke sedan åt vi tillsammans och gårdagens straff var som bortblåst!

NyareÄldre