Risbastun

Klockan slog halv sex. Det var inte utan att jag kände hur spänningen steg. Om en halvtimme skulle hon ringa på dörren. Jag hade med skärpa framhållit hur viktigt det var att hon höll tiden. Jag visste egentligen ingenting om henne. Vi hade träffats på nätet och hon hade avslöjat att hon behövde en gammaldags risbastu som sved ordentligt i skinnet och gjorde stjärten öm. Hon var inte intresserad av någon relation utan ville endast träffa en man som nu kunde uppfylla hennes önskemål. I övrigt avslöjade hon ingenting om sig själv och jag ställde inga frågor. Men visst undrade jag. Hur gammal var hon? Hur såg hon ut? I allmänhet brukar det vara ett rollspel där hon spelar den olydiga dottern, skolflickan eller kontoristen som misskött sig och nu skulle få sitt straff trots allt bönande och löften. Men hur skulle det gå till nu? Skulle hon hälsa mig med ett glatt hej och säga att hon kommit för att få smaka riset? Eller skulle jag ta initiativet från början? Jag är själv stor och stark och har aldrig haft några svårigheter att hålla fast en kvinna över knät men hon kanske skulle överstiga min förmåga. I mitt ljudisolerade ”strykrum” har jag en bock där jag kan spänna fast särskilt svårhanterliga delinkventer. Något eller några rapp med ett ridspö brukar få dem att låta sig agas utan motstånd. Det var många tankar som for genom mitt huvud. Det var nog bäst att se tiden an. Vi hade synkroniserat våra klockor och min visade nu på sex. Nu skulle dörrklockan ringa. En minut gick. Ingen signal hördes. Detta hade jag inte väntat mig.

Fem över hördes den efterlängtade signalen. Jag sprang upp och öppnade. Där stod en vacker välbyggd kvinna i 30-årsldern. ”Kom in” sa jag i befallande ton. Hon steg in och jag stängde dörren efter henne. Det var en varm vårdag och hon var klädd i en promenaddräkt. Nu gällde det att inte förlora initiativet. ”Häng upp jackan och följ mig” beordrade jag. Vi gick in i ”strykrummet”. Hon såg förvånad ut när hon fick se björkriset som hängde bakom en spegel. Varför var hon förvånad? Jag hade skaffat hem ett smidigt ris som skulle svida ordentligt. På något sätt verkade hon överraskad. Jag kände mig osäker och för att gardera mig mot överraskningar befallde jag henne att böja sig över bocken och bli fastspänd. Eftersom kjolen var snäv fick jag dra ner den till fötterna. Sedan följde trosorna efter och jag fick se en välformad bakdel. Jag tog ner riset och lät det dansa över stjärten. Hon skrek av smärta men bönade inte om att slippa mer eller något annat. Stjärten blev rödare och rödare men när huden såg ut att börja spricka slutade jag. Jag lossade på remmarna och sa att hon kunde klä på sig och gå ner hon kände att hon orkade. Själv gick jag in till mitt rum. Efter cirka en halvtimme hörde jag hur hon smög ut. Jag funderade på om hon var nöjd och om hon skulle kontakta mig igen. Hon hade i vilket fall som helst fått sitt önskemål uppfyllt.

Klockan slog sju och än en gång ringde det på dörrklockan. Jag väntade inte något besök och undrade om det var hon som kom tillbaka. Kan ske hade hon glömt något? Kanske ville hon bestämma ett nytt möte? Jag gick och öppnade. Utanför stod en ung kvinna. ”Hej” sa hon. ”Jag ber om ursäkt för att jag är sen men jag tänkte att om jag är sen så slår Du hårdare.” Jag stod där alldeles stum. Till slut sa jag:” Du kan gå och tänk på att passa tiden en annan gång” Hon stirrade på mig och jag stängde dörren..

NyareÄldre