Lenas fostran


- Tyvärr min kära flicka, men nu måste du nog få smaka björkriset en stund, en bra stund. För ditt eget bästa, förstås!

Lena bet sig nervöst i underläppen och skruvade oroligt på sig där hon stod framför katedern. Det blev dödstyst i klassen, flickorna visste bara alltför väl hur arg magister Berg var när han förklarade så förbindligt att det vankades riktigt rejält med smörj för någon.

- Jj-ja, magistern, fick Lena fram till slut. Ff-för-förlåt, snälla magistern.

- Ja, du ska bli förlåten, men som du vet får man något först, innan förlåtelsen, eller hur Lena lilla?

- Magistern m-menar…st-str-straff?

- Just det, min flicka, Och hur straffas olydiga flickor på vår skola?

- Med st-stryy-stryk, magistern.

Nu började fler flickor skruva oroligt på sig i bänkarna. Visst var det alltid lite pirrigt att se någon annan få aga men så här sträng som den nu verkade bli var alltid lite oroande, nästa gång kunde det ju vara en själv som fick gå fram för att få en omgång. Det behövdes sannerligen inte mycket, minsta förseelse bestraffades med stjärtaga på den strikta och fina flickpensionen i Småland där välartade överklassklasstöser år 1938 gavs hälsosam kristen fostran.

- Så sant så, Lena. Nå, vill de vara snäll och komma fram och ställa pallen här och ta av dig dina underbyxor och så vill jag att du lägger upp dig med stjärten mot dina kamrater så att de alla får se vad som händer med en flickstjärt när man missköter sig så!

De unga damerna, 14-18 år gamla, fanns sig plågsamt ofta liggande över någon lärares knä med trosorna nere vid knäna medan skinkorna muntert daskades. Ibland slapp man undan med handsmisk, men ofta tog läraren fram en hårborste eller en linjal, eller än värre en svångrem eller ett klappträ och smällde flickstjärten hårt och rejält, tills det mjuka men fasta tonårshullet blev alldeles illrött och svidande.

Det var minsann illa nog att få smörj på det viset men ändå inget mot att bli slagen med ett björkris, vare sig ett helt knippe eller, som nu, med ett ensamt långt spö med några små, små kvistar på här och där längst ut, som magistern Berg tog fram ur materielskåpet där färska björkris alltid fanns till hands vid behov. Berg svingade det prövande i luften, det ven och svischade olycksbådande. Lena svalde ängsligt där hon låg med huvudet ned mot golvet och stjärten högt i vädret.

Klassen höll andan när magistern långsamt lyfte upp kjolen, Lenas trosor hängde på magisterns stolsrygg och 16-ringens runda, fasta stjärt var strax helt blottad. Lena hade en söt och nätt figur, hon idrottade mycket och hennes skinkor var påfallande höga och buktiga med en markerad linje innan de slanka långa låren tog vid. Faktum var att den stränga tysklärarinnan, fru Schmidt, hade anmärkt när hon senast agade Lena att hon hade en stjärt som gjord för tunna, smidiga ris och inte alls passade att smällas med hårborste och liknande eftersom hennes rumpa var så fast.

Lena visste också att hennes nätta stjärt var otroligt känslig för just tunna ris, det sved djävulskt och hon skulle inte kunna hålla varken tårar eller tjut eller böner om nåd tillbaka, hon skulle sprattla med benen och bete sig som en småunge och göra allt för att slippa de bitande rappen.

- Nå Lena, är du redo att ta din välförtjänta aga nu?

- Jjja-ja-ja, magistern, snyft. Lena kunde inte hålla tillbaka en första hulkning och hon kände den första tåren välla fram. Gud vad nedrigt att ligga så här, nu skulle hon få så hon inte kunde sitta på hela helgen säkert.

- Då tycker jag du ska tala om för dina kamrater varför du förtjänar så extra sträng stjärtaga och sen be mig allra vördsammast om att få det straff du behöver!

Lena snyftade nu ömkligt. Magister Björk lät riset vila stilla över rumpan, mitt över skinkorna låg det när Lena samlade sig och pep:

- Jag har, snyft, förtjänat ett riktigt rejält k-kok, snyft, kok str-stryk, snyft, därför att jag har tjuvrökt och sen fuskat med en hemläxa och det var andra gången jag tjuvrökte och första gången fick jag smäll med hårborsten, jättemycket smäll på bara stjärten och då sa magistern att om det någonsin hände igen så skulle det vankas ris och så gjorde jag det igen i alla fall, BUHU, bäähh, snyft, så nu ska jag få smaka riset så som jag förtjänar och nästan tiggt om, buhu, snyft, åh snälla magistern, förlåt mig, snyft, snyft….. men…men, kan magistern vara så snäll nu och aga mig med björkriset, ge mig en sträng risbastu på min stjärt tills jag, snyft, lärt mig min läxa, snyft, jag lovar att aldrig göra så igen, snyft.

- Bra, Lena, du är en duktig flicka, men tyvärr hindrar det inte att du måste få en omgång du sent ska glömma, seså, håll nu stjärten absolut stilla under hela agan!

”Schwisch! KLATSCH!! Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!

- ”Aaaaooouuuiihhhaahaa. Bäähääuuuaahääää!!!

Jösses, vad det sved! Lena tjöt rätt ut när tusen myror samtidigt bet henne i en båge mitt över hela den runda rumpan, tusen små nålar stack in i hennes känsliga flickhull.

Om och om igen kysste det vinande smidiga piskande riset hennes mjuka fina hud där små, små vita fjun av hår var det enda skydd hennes arma stjärt hade mot spöt!

Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!!!!!

Åh, vad stryk hon fick!! Magister Berg klådde Lena som hon aldrig blivit klådd förut, inte ens av mor och far när de lät henne smaka både björkris och ridspö hemma, samtidigt, upplagd över skinnfåtöljen i biblioteket. Flickan kämpade förtvivlat för att hålla rumpan stilla medan de bitande, vinande, rappen skoningslöst randade hennes söta bakdel. Skinkorna var snabbt ett enda virrvarr av små smala, brinnande röda streck i huden.

”Schwisch! KLATSCH!! Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!

Lena tjöt och bölade och tiggde om förlåtelse. Hon vred huvudet av och an så att kamraterna kunde se tårarna spruta. Men framförallt såg de hennes lilla stjärt. Storögt betraktade de hur den ömsom lyftes upp mot riset, ömsom försökte fly undan, vred sig åt vänster och höger så att skinkorna öppnades, hennes lilla stjärthål öppnades som en glugg när hon ömsom knep ihop och släppte iväg musklerna, benen särades ibland så kamraterna såg rakt in i hennes blonda buske. Magistern slog henne medvetet med toppen av riset, där de små otäcka kvistarna satt kvar, på skinkornas insidor och ned mot låren, när hon särade på benen passade han på att snärta till på insidan av låren strax nära fittan och då tjöt hon som en stucken gris.

”Schwisch! KLATSCH!! Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!

Magistern bytte sida flera gånger så att riset kunde bita ordentligt runt hela skinkorna och till slut var alla mjukdelar på flickans skinkor och övre lår helt röda, hundratals rapp hade gått samman till en enda stor brinnande illröd flickstjärt. När han ändå fortsatta att rappa henne försvann allt motstånd, Lena resignerade och låg alldeles stilla över pallen, fortfarande med rumpan högt i skyn som en röd brasa. Hon storgrät men protesterade inte, utan tog bara uppgivet och underdånigt emot rapp efter rapp efter rapp med det förfärliga björkriset.

”Schwisch! KLATSCH!! Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!

Visst, de var nervöst att se någon få så mycket prygel men samtidigt - så otroligt upphetsande. Flera av flickornas kinder var röda som om de själva just hade örfilats, de andades tungt och vred sig på stolarna. Inte en trosa var torr, faktum var att flera av flickorna försökte gnida sina fittor mot stolarna, pressa ihop benen för att få lite tryck på klitoris, fittsaften flödade och flera kände hur de blev alldeles plaskvåta i byxorna.

Magister Berg såg i ögonvrån vad som hände. Han visst mycket väl vad de små fina fröknarna skulle göra på eftermiddagen: Rusa till sina rum och ivrigt dra ned sina egna underbyxor och låta fingrarna lindra upphetsningen med en stunds befriande masturbation.

En del lärare, särskilt de kvinnliga, älskade att ertappa en flicka som onanerade, eftersom det var strängt förbjudet kunde de få tillfredsställelsen att aga den skyldigas stjärt rejält. För de allra flesta var ju detta upphetsande, utom för några som kallt såg det som sin plikt att klå eleverna så ofta som möjligt. Det tyckte nog magister Berg också, unga damer behövde självfallet sträng och regelbunden stjärtaga. Men visst blev båda parter ofta sexuellt stimulerade av det, Berg hade själv fått höra i förtroende av några äldre flickor att de var tvungna att onanera när de just hade fått stryk, den brännande stjärten gjorde dem kåta.

Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!!!!!

Kanske Lena tillhörde den kategorin? Hennes passiva mottagande av de svidande risrappen kanske tydde på det? Ibland hade Berg lindrat svedan för de äldsta flickorna med en kylande och läkande salva, ibland även lindrat flickans bestraffning genom att smeka henne mellan benen till orgasm efter orgasm. Några av flickorna, de äldsta och mest erfarna, brukade då efteråt dra ned magisterns egna byxor och ta hans nu svullna lem i sina små förtjusande munnar och ge honom en god avsugning, flickorna anade att det både skulle påverka betyget och strängheten i nästa aga.

Swiiiscch! KLAAATSSCCCHHH!!!!!

För en nästa aga blev det ju alltid! Det visste alla på skolan, här gick man för att disciplineras, även om undervisningen också höll yppersta klass och det var en högstatusskola så satte föräldrarna sina uppstudsiga tonårsdöttrar här för att ge dem disciplin och uppförande. Och det förmedlade skolan genom aga och aga och åter aga.

Med ett praktfullt rapp tvärs över Lena stjärt avslutades risbastun. Hon hade redan efter 100 rapp tappat räkningen. Hur många hade hon fått? Säkert 200. 250?

Berg vände sig lugnt mot klassen. Han noterade de blossande kinderna på de storögda och uppenbart upphetsade klasskamraterna. Jojo, här skulle nog runkas flicksköten intensivt under eftermiddagen.

- Ja, flickor, vad har vi lärt av den här stunden? Nå? Elizabeth?

En liten kurvig mörk flicka, en av de busigaste som ofta fick smörj av alla lärare, reste sig. Hon lyfte sina stora bröst som spände mot skolblusen, Berg kunde se att flickans vårtor var alldeles styva.

- Vi har lärt oss att aldrig, aldrig börja röka, magistern. Vi förstår hur dumt det är att göra så och vi förstår att det nog ändå var riktigt att Lena agades så kolossalt hårt.

- Bra slutsats, Elizabeth. Någon annan? Tycker ni att Lena fått för mycket ris? Jessica?

- Nja, det var en väldigt sträng aga, magistern. Men jag tror nog att om många år när Lena ser hur andra kvinnor blivit sjuka och dåliga av att röka så kommer hon att vara tacksam för att skolan lärde henne att aldrig börja!

- Mycket bra formulerat! Ni har alla uppfört er exemplariskt under Lenas svåra aga-stund och ni får ta ledigt resten av lektionen. Du hörde vad som sas Lena, har du något själva att säga?

- Snyft, snörvel, snyft, ja-ja magistern, snyft, magistern gjorde rätt som klådde mig så hårt, snyft, efter den här risbastun kommer jag aldrig, aldrig, aldrig att ta en cigarett mer, snyft, jag lovar, snyft.

- Bra, Lena. Och hur tycker du vi ska avsluta sessionen.

- Snyft, med att jag ber om att få kyssa riset som tack, magistern.

Som traditionen bjöd skulle den färdigagade eleven tacka vördsamt för sin nyttiga tukt och det gjorde Lena när Berg höll fram det nu tämligen sönderslagna spöt. Hon kysste dess topp, den topp som bitit så grymt på insidan av skinkorna, och pep:

- Tack snälla magistern för stry-stryket, snyft, tack för att jag fick riklig och sträng aga så som jag hade gjort mig väl förtjänt av, snyft.

Och med detta fick klassen lämna rummet. Medan Lena lätt snyftande låg kvar i samma position med rumpan i vädret, hon vågade inte resa på sig innan hon fått tillsägelse.

Berg tog fram en flaska ur skåpet och hällde ut en tjock vit kräm på vardera skinkan. ”Ooooh”, hojtade Lena till av den kalla chocken. Men hennes ohhh övergick snart i ”åååååh när Berg mjukt masserade in den läkande krämen överallt där riset bitit så skoningslöst. Lena kved och stönade, det var fruktansvärt sexigt, mot sin vilja kände hon hur fittan blev alldeles plaskvåt av att en man smekte hennes stjärt så. Plus att krämen gjorde hennes stjärt och lår så intensivt känsliga, blandningen av svedan och kylan från mjölken var besinningslöst upphetsande.

Utan att tänka sig för lyfte hon stjärten mot hans hand, skinkorna gled isär och hennes rosa lilla stjärthål vändes helt skamlöst upp mot Berg, som lät ett finger med krämen på långsamt glida mellan skinkorna, över stjärthålet stannade han till och masserade långsamt ned krämen i hennes hål. Nu stönade Lena högt av ren vällust och pressade sin sönderpiskade rumpa än högre upp mot Bergs hand. Hon särade på benen och Berg kunde se hur hårbusken glittrade som av små pärlor av flickans sexsaft. Lugnt men bestämt körde han in långfingret i Lena anus och började stjärtknulla henne, med den andra handen började han virvla över hennes våta och hårda klitoris. Lena fick bita sig i läppen för att inte skrika igen – men nu av vällust.

Hon kom direkt, och när Berg fortsatte pilla på henne kom hon igen, Och igen.

Sådana starka orgasmer hade hon aldrig fått. Visst, som de flesta andra var Lena oskuld men många gossar hade haft händerna inne i hennes trosor och flera av de mer spännande grabbarna i trakten hade slickat henne till härliga utlösningar. Men det här!

Förvirrad låg hon kvar med stjärten upplyft och öppen och benen isär. Berg böjde sig ned och kysste varligt en skinka i taget.

- Så, jag tyckte du förtjänade lite lindring eftersom du tog ditt straff så utomordentligt väl. Jag ska skriva en rapport till rektorn om hur fantastiskt du har förbättrat dig och när dina föräldrar kommer på besök ska jag framhålla hur du mognat och studerat hårt och gjort stora framsteg.

- Åhh, tack, TACK, snälla magistern. Mina föräldrar kräver så hemskt mycket av mig. Så magistern tänker inte rapportera till dem att jag tjuvrökte igen?

- Nej, för jag antar att det skulle vankas mer smörj då?

- Oh jösses ja. De skulle klå mig så det bara vischade om det, far piskar min stjärt med ridspö när han är arg och mor alternerar med riset.

- Så? Ja, det är bra att de är stränga mot dig, men nu har du fått all aga du behöver. Nu ska vi titta framåt, eller hur Lena?

- Åh, magistern, magistern är så snäll mot mig. Jag är ledsen att jag varit till så stort besvär och tvingade magistern att ta itu med mig så här. Och så var det så…så otroligt skönt det där… det där magistern gjorde med mig….

Lena tittade på Bergs byxor, det spände påtagligt under gylfen, så där som det brukade göra på pojkarna när hon lirkade av sig trosorna framför dem för att reta och locka dem. Skulle hon våga?

Försiktigt la hon sin hand på magisterns kuk, den kändes…. stor. Hon tittade upp mot Berg som vänligt nickade uppmuntrande. Lena knäppte upp gylfen och släppte ut hans snabbt växande lem, den var röd och vacker, hon tog den i handen och började stilla runka den. Den växte direkt och blev stenhård, fascinerat såg Lena det röda ollonet svälla.

- Magistern är lika röd här som jag antar att min stjärt är just nu, fnissade hon och pekade på ollonet.

- Hmm, sa Berg och tog henne fast i nacken och böjde hennes huvud framåt. Fascinerad såg Lena den uppåtresta kuken närma sig sitt ansikte, hans ollon var bara en decimeter från hennes ögon nu. Berg höll henne stadigt i nacken och sa:

- Hmm, men det här är inte alls fel metod för att kanske undvika att stjärten alltför ofta blir så där väldigt röd i framtiden.

Lena fnissade. Hon förstod mycket väl vad som förväntades av en lydig flicka.

- Vi vill ju inte grisa ned magisternas byxor? sa Lena och slöt i ett enda stort drag ollonet i sin mun. Den äldre sonen till skolvaktmästaren hade lärt henne suga av förra sommaren, i långa kraftiga tag drog hon Bergs kuk ut och in i munnen, ända ned till fästet, hon slickade lättjefullt på baksidan av ollonet, runkade kuken snabbare och slöt den samtidigt fast inne i munnen med tungan spelade över ollonet. Hon kände Bergs hand på sin stjärt där hon stod på knä på golvet och sög av honom av hjärtans lust.

Han klatschade henne lätt på rumpan, som hon uppmuntrande lyfte upp mot hans hand, hennes välagade stjärt som nu undergivet ställdes till hans förfogande medan hon lika lydigt sög av hans kön. Berg exploderade i hennes mun och Lena sög girigt i sig satsen i långa, djupa drag. Noga slickade hon rent hans ollon från de sista dropparna, slickade sig själv om munnen och sa:

- Tack magistern, för att jag fick visa vilken lydig flicka jag kan vara.

NyareÄldre