Mammas väninna

Tänkte dela med mig utav en gång när jag fick smisk av min mamma och hennes väninna. Jag var nog ca 15 år och jag hade varit allmänt otrevlig i flera veckor utan anledning, mest mot min mamma. Denna fredagseftermiddag så var min mammas väninna, Karin, hemma hos oss och fikade.

- Går det bra i skolan, Jonna? Frågade Karin mig
- Ska väl du skita i, svarade jag kaxigt.
Direkt så fick jag en örfil utav min mamma som sa att nu får det vara nog.

- Jag är trött på ditt beteende Jonna. Gå upp på ditt rum och gör dig redo för smisk, sa mamma argt.

Smisk, tänkte jag. Jag har inte fått smisk på snart ett år, jag trodde jag var för gammal för det. Men jag visste hur jag skulle göra och att det inte var någon idé att tjafsa emot. Jag gick upp och satte mig på min säng, endast iförd ett par stringtrosor och en BH. Efter ca 5 minuter så kom både Karin och mamma upp på mitt rum.

- Men mamma, stammade jag. Inte ska väl Karin vara med? Aldrig, jag vägrar, hon får inte se mig få smisk.

- Åjo, sa mamma, hon ska få smiska dig också.

Karin satte sig på sängen och mamma bad mig lägga mig över hennes knä.

- Aldrig mamma, jag vägrar. Skrek jag.

Åter igen träffade mammas hand min kind och hon slet ner mig över Karins knä. Karin tog ett stadigt grepp runt min midja så att jag inte kunde komma loss, hur mycket jag än sprattlade. Mamma sa att hon skulle hämta lite redskap och lämnade rummet. Karin började direkt att smeka min rumpa och känna med ett finger ner i skåran och pillade lite försiktigt in i min anal. Detta var dock inget jag vågade protestera mot, då jag vid tidigare tillfällen har haft saker i analen vid smisk.

Mamma kom in med en hårborste. Hon sa att Karin kunde börja smiska mig. Karin började direkt med att ge mig lite lätt handsmisk utan på trosan. Efter ca 2 minuter ganska löst handsmisk så drog hon våldsamt upp min trosa och började smiska mig hårt med hårborsten. Efter kanske 50 klatschar så storgrät jag och jag blev beordrad att ställa mig upp. Jag gjorde som jag blev tillsagd och i samma ögonblick lämnade mamma rummet. Karin knäppte upp min BH och drog av mig mina trosor. Jag var nu helt naken framför Karin och min lilla fitta var lite våt. Något som Karins fingrar kände. Hon la ner mig på rygg på sängen och sen kom mamma åter in i rummet. Hon hade med sig min gamla ridpiska som jag hade sedan jag gick på ridning för flera år sedan.

- Böj nu upp benen, Jonna. Sa mamma. Mamma satte sig uppe vid mitt huvud och höll i mina ben, som när man byter blöja på en bebis. Karin började att smeka mina lår och rumpa med ridpiskan.

- Karin kommer att ge dig 10 ganska hårda slag med ridpiskan. Hon kommer att slå på insidan av låren och rumpan, sa mamma. Jag bara nickade och grät fortfarande. Mamma smekte mig sakta över håret.

Slagen kom i ganska raskt tempo. Karin slog först på vänstra låret, sedan högra. Mellan gångerna så smekte hon mig med piskan över fittan.

Slagen var över ganska snabbt och mamma gick iväg och hämtade en hudsalva. Hon gav den till Karin och sa att hon skulle smörja in mig. Jag åter igen lägga mig över Karins knä. Karin började smörja in mig sakta över rumpan och låren. Hon smekte mig på fittan och hon visste att jag gillade det.

Helt plötsligt gav Karin mig två ganska hårda klatschar och reste sig upp så att jag ramlade ner på golvet.

- Lägg dig och sov nu, du får inte lämna ditt rum något mer denna kväll, unga dam. consectetur quaerat quibusdam cum delectus repellat magnam explicabo!

NyareÄldre