Nysmiskad


Det var en helt vanlig eftermiddag, jag och min pojkvän låg i sängen och kollade på tv. Vi var lediga från jobbet båda två så vi hade inte ens brytt oss om att gå upp ur sängen utan låg där under täcket och myste.

Helt plötsligt vände han sig mot mig och sa "Du behöver uppfostras".

Det kom så plötsligt och oväntat att jag ryckte till av förvåning. Jag kände redan hur kindernas nyans blev en aning rödare och jag skämdes lite. Det var faktiskt ett bra tag sedan jag fått smisk och inte för att jag ville erkänna det men jag hade faktiskt varit olydig.
Senast dagen innan hade jag varit spydig mot honom när vi var med hans vänner. Med en lugn men bestämd röst beordrade han mig att gå och hämta ridpiskan.

Det gick kalla kårar genom hela kroppen på mig. Jag tvekade, men en hård dask på stjärten fick mig att resa mig omedelbart. Jag gick sakta och hämtade piskan som låg i byrålådan. Med darrande hand räckte jag över den till min pojkvän som genast beordrade mig att ställa mig bredvid sängen, med huvudet ner i madrassen så att stjärten putade uppåt. Jag skakade på huvudet lite kaxigt. Men då tog han tag i mitt bakhuvud med sin stora högerhand och tryckte ner mig i madrassen.

Så stod jag där, helt utelämnad och naken. Med stjärten pekandes uppåt.
Så höjde han piskan och rappade i för kung och fosterland sen sa han "från och med nu ska du titulera mig härskare, förstått?"

Känslan gick inte att beskriva, det gjorde så fruktansvärt ont och var så förnedrande. Jag skrek rakt ut och tårarna bara rann ner i madrassen. Jag skrek och bönade och bad honom att sluta medans han gav mej rapp efter rapp. Han sa åt mig att jag hade varit en väldigt olydig och stygg flicka på senaste tiden. Jag nekade men några rapp fick mej att klart och tydligt komma ihåg vem som bestämde.


Dominant perspektiv:


Efter att jag hade gett henne ett tjugotal rapp så sa jag klart och tydligt att om hon nu rörde sig de minsta lilla så skulle jag visa henne vad RIKTIG smärta var. Hon stod där med rumpan i vädret och blottade dom båda härligheterna. Hennes perfekt skapade fitta var så våt så de rann efter låren på henne och hennes anal lyste med sin oskuld.

Jag tog min hårda kuk och förde in den i hennes fitta ett par gånger innan jag drog ut den.
Sen drog med mitt ollon över hennes lilla analöppning. Hon vädjade: "Nej snälla inte där!"
Då tryckte jag in hela min stora kuk hårt in i hennes anal. Hon skrek och grät så jag trodde att hon skulle dö. Känslan var ofattbar! Min stora hårda kuk i hennes trånga anal, fittsekretet funkade alldeles ypperligt som glidmedel och med långa juck knullade jag henne hårt och skoningslöst!


Undergivet perspektiv:


Hans stora, styva kuk växte i mig och det kändes som den gick ända upp i magen. Det gjorde fruktansvärt ont. Många, långa, djupa juck fick jag innan han gick över till fittan igen och jag kunde andas ut.

Efter bara några juck kände jag att orgasmen höll på att komma.
Han måste ha känt eller sett det på mig för han beordrade mej att jag absolut inte under några omständigheter fick komma. Då skulle jag få mer smisk! Alla mina krafter gick åt till att hålla tillbaka orgasmen. När han tillslut lät mej komma så skakade jag i både ben och armar.
Orgasmen vara länge och väl och den kändes gudomlig eftersom jag gjort mig förtjänt utav den.

Efter att vi båda fått våran efterlängtade orgasm trodde jag att det var över.
Men det var det såklart inte...
Jag hann inte ens pusta ut innan han drog mig till sig och viskade "Tycker du att du avtjänat ditt straff nu?"

Jag nickade flämtande.
"Är det du som bestämmer det?" väste han med hes röst

Jag skakade febrilt på huvudet.
"Bra. Då går du och ställer dig i skamvrån och gör inte ett ljud från dej. Ser jag att du ens tittar dej över axeln så ska du få tredubbelt med smisk!"
Han knuffade in mig i hörnet och tände själv en cigarett.
"Stå nu där och skäms och tänk över vad du gjort"

Jag stod där i vad som kändes som flera timmar.
Efter en lång stund frågade han: "har du tänkt över vad du gjort?"
Jag svarade "Ja, härskare"
"Skäms du, och lovar du att aldrig göra om det igen?"
"Ja, härskare"
"Duktig flicka!"

NyareÄldre