Anna får smaka sleven!


Jag är en tjej som heter Anna, jag är 23 och jag har en underbar pojkvän vi kan kalla honom R.
R är en underbar man, snäll omtänksam, generös, har humor och den längsta stubin jag någonsin sett! Han är snygg charmig och jag älskar honom innerligt!

Men så hände då detta jag ska berätta om nu... Det var regnigt kallt och tråkigt ute precis som det brukar i januari, mitt humör var väl kanske inte det bästa jag var grinig uttråkad och less och lät väl kanske R få lite för mycket av mitt dåliga humör han hade ju faktiskt inte gjort något fel!!!

Bägaren rann väl över när jag spillde ut kaffe över hela bordet och sa men fan du behöver väl inte hosta så jag blir så rädd att jag spiller ut överallt! R stirrade först förvånat på mig sen blev ögonen som blixtrar och jag insåg att jag nu gått för långt!!! Jag försökte att le lite urskuldande och sa älskling se inte på mig sådär du vet ju att jag bara skojade lite med dig ju... Men R såg inte övertygad ut, tvärtom han blev tvär arg och sa åt mig att nu fick det vara nog, inte nog med att han var tvungen att stå ut med en grinig och sur flickvän efter en jobbig dag på jobbet utan nu får man skulden för att du spiller också någon jävla måtta får det väl vara på det hela????

Jag insåg att det var bäst att akta sig lite nu han hade visserligen aldrig lagt en hand på mig någonsin innan men en och annan klapp där bak har man väl fått och jag kände att jag hade drivit honom till gränsen nu!!! Jag såg på honom med den mest bedjande blick jag kunde uppbringa och sa så: snälla du förlåt mig älskling jag vet att jag har varit för hemsk i dag jag är så ledsen... men längre hann jag inte förrän han sa att jag inte ens visste vad som menades med att vara ledsen men att han nog skulle visa mig vad det betydde! Han reste sig från soffan där vi satt och gick ut i köket kom tillbaka efter en sekund med en köksstol, jag undrade vad som skulle hända nu men sa ingenting såg att han var arg och ville inte göra någonting värre än vad det redan var.

R ställde stolen mitt på vardagsrumsgolvet och satte sig sedan där på sa sedan till mig att komma fram till honom och hans ton var iskall det var ingen ide att säga emot. Jag gick med nervösa steg fram till honom han tog ett hårt tag i min arm och sa åt mig att knäppa upp mina byxor jag började försöka slita mig loss men jag har en karl som arbetar med ett mycket fysiskt krävande arbete och jag insåg ganska snart det lönlösa i att kämpa emot!


Han sa då att jag tydligen inte hade tänkt att samarbeta så han fick göra jobbet själv men att det inte var några bekymmer för han skulle nog få mig till lydnad i kväll och sen skulle jag få lära mig min plats så länge jag var hans kvinna! Jag älskar honom så och kände mig både rädd och upprymd på samma gång jag kände ju själv att jag hade gått för långt och kanske var detta rätt sätt att straffa en sån som jag??? Han fick av mig mina byxor lekande lätt och trosorna följde samma väg!

Helt plötsligt fann jag mig själv ligga med stjärten bar över min älskade mans knän det var en underlig känsla så hjälplöst, undergivet, förnedrande men ändå upphetsande på samma gång. Han sa åt mig att puta med stjärten så mycket jag kunde inte knipa med skinkorna eller vrida mig och inga händer här uppe, bryter du mot något av det jag precis sagt så blir det bara värre för dig själv, har du förstått och tänker du lyda? Jag nickade bara var för generad och rädd för att svara men det gjorde inte R nöjd, SVARA ORDENTLIGT!!! Röt han åt mig. Jag svarade hackigt och lågt att jag förstod precis men undrade om han inte kunde tänka sig att låta mig få gå för den här gången om jag lovade att aldrig mera vara sån mot honom??? När jag är klar med dig min älskade flicka så kommer du aldrig mer att våga vara sån mot dig för det här kommer att svida i stjärten din ett bra tag framöver, du ska nämligen inte kunna sitta ner på ett par dagar älsklingen min hans röst var len o mjuk som sammet och det bådade inte gott önskade nästan att han hade skrikit det i stället! NÅ är du beredd att ta emot ditt straff nu frågade han mig. Jag svarade med ett förskräckt litet ja! Bra då börjar vi nu och kom ihåg, ligg still och inga händer här uppe för då blir det bara värre! Jag nickade, innan jag ens hann att dra andan kom det första slaget mot min nakna hud det sved något så enormt att jag tappade andan och ryckte till ligg still röt han!!! Jag var mera beredd på nästa klatsch som kom och tog det stilla men med ett litet stön för det sved redan som röda elden bak i stjärten!!!

Han klatschade och smällde min stjärt så jag trodde att huden skulle spricka på mig jag snyftade och stönade till slut kunde jag inte hålla mig längre utan började att sparka vilt med benen och bad om nåd...Snälla snälla snälla det gör så ont jag klarar inte av mera nu snälla sluta jag lovar att vara snäll klarar inte mera nu ska lyda dig bara sluta nu skrek jag desperat, Jag kunde höra att han log när han sa att det var bra att det bet för det var ju liksom tanken bakom det hela smisk utan smärta gör ju ingen nytta och att detta bara var nyttigt för mig och att jag visst skulle veta vem som bestämde sen men att han inte var riktigt färdig än men snart skulle det vara över snart skulle det vara färdigt.

Han lät riktigt tröstande och snäll som om han gjorde detta enbart för min skull för att få mig att må bättre så jag blev tyst men sen så ökade han styrkan i slagen och takten blev snabbare till slut blev det bara för mycket för mig så jag drog upp handen för att gnida min ömma bakdel men det skulle jag inte ha gjort för då slutade han tvärt puttade ner mig på golvet och sa: Jaha min lilla flicka nu är det extra straff som gäller hade du bara hållt dig ett par sekunder till så hade det varit färdigt sen men nu ska du få smaka på sleven! Mina tankar snurrade som besatt där jag låg på golvet med byxor och trosor runt anklarna...Sleven??? Vad är nu detta för nåt???
Han sa åt mig att jag skulle gå in i sovrummet och knäböja vid sängen och lägga överkroppen på sängen men ha knäna kvar i golvet! Jag tittade storögt och rädd på honom. NU!!!!! Röt han jag skyndade mig in och gjorde som han sa...

Efter vad som kändes som en evighet kom han in till mig och sa att Nu ska du få smaka sleven Anna och detta kommer att svida ordentligt på din nakna stjärt men du har bara dig själv att skylla du löd mig inte ens när jag agade dig och det kommer du att ångra nu! Du kommer att få 20 hårde rapp med sleven och jag kommer att slå hårt! Du kommer att få ordentligt med stryk på skinkorna men i slutet kommer jag enbart att koncentrera mig på området där skinkorna övergår till lår eftersom det är där du känner det bäst när du sitter ner har du förstått Anna? Han sa det med en myndig och sträng röst jag hade börjat att snyfta ordentligt nu rädslan och svedan efter smisket gjorde mig liten och ynklig jag snyftade fram ett ja då! Då så Anna då börjar vi nu han satte handen på min rygg så jag inte kunde röra mig och höjde sedan träsleven högt lät den falla ner på min redan ömma och ganska röda bak...AJAJAJAJ denna smärta!!! trodde inte att det fanns en sådan smärta... Skrek högt rakt ut och stortjöt redan från första rappet!

R delade ut resten av agan noggrant och metodiskt precis som han hade sagt och dom rappen som landade där låren börjar dom sved värre än vad jag trodde var möjligt detta var det värsta jag varit med om när han var klar fick jag ligga på sängen med två kuddar under höften och stjärten naken rätt upp i luften för att skämmas fick nog ligga i en timme så där med stränga order om att inte nudda baken ens! jag vågade ju inte vara olydig nu men åhhhh vad det sved låg still utan att röra mig tills han kom in och smekte mig ömt över stjärten sa sedan att han hoppades att jag lärt mig en läxa och att det inte var sista gången jag fått en rejäl omgång smisk på stjärten av honom minsann det vara bara att vänja sig från och med nu var det han som bestämde sa han! jag snyftade ja! och sen älskade vi ömt jag somnade sedan utmattad i hans stora trygga famn trygg i vetskapen om att jag nu var hans kvinna och att det var han som bestämde och jag som löd honom! Jag älskar min pojkvän så fruktansvärt mycket vill aldrig leva utan honom men hans gränser är mycket tydliga jag lyder eller också blir det smisk på bara stjärten och jag är så nöjd med det han tar hand om mig älskar mig tröstar mig finns där för mig men har också rättigheten att korrigera mitt uppförande om han så önskar, för övrigt är vi som vilket par som helst i Sverige men vi är båda nöjda med detta lilla extra i förhållandet och jag skulle inte vilja vara utan det!

NyareÄldre