Lisas smiskhelg


Nu ska jag berätta om den gången jag var barnvakt åt min bästa kompis dotter som är 15 år.

Det var fredag och jag hade precis kommit hem till min bästa kompis lägenhet. Hon och hennes man skulle åka på kryssning och dem skulle komma hem på söndag kväll. Jag skulle vara barnvakt åt deras dotter Lina under denna tid. Min väninna, Ulrika, hade sagt till mig att om Lina var olydig så brukade hon bli smiskad och om hon var besvärlig så skulle jag inte tveka på att lägga upp henne i knäet och smiska henne. Det pirrade till i magen när jag hörde det där om smisket.

Kvällen gick vi tyckte att det var dags för en film. Vi kröp upp i soffan och tittade på någon komedi. Klockan närmade sig 23 när filmen var slut, och jag sa att det var dags för Lina att sova. Efter två minuter så gick jag och skulle titta till henne, och då såg jag att hon redan låg i sin säng. Jag frågade henne om hon verkligen hade hunnit tvätta sig och borsta tänderna på så kort tid (Jag viste självklart att hon inte hade gjort det). Hon hävdade bestämt att hon hade gjort det.

- Så om jag går in och känner på din tandborste nu, så kommer den att vara blöt? Frågade jag

- Eh, hm..aa, det kommer den! Svarade Lina

Jag gick in och kände på hennes tandborste och kände att den inte var blöt och att hon alltså inte hade borstat tänderna eller tvättat sig, och direkt så kom samtalet om smisk upp i huvudet.

- Men Lina, din tandborste var ju inte blöt, så du ljög alltså för mig? Frågade jag

- Äh, håll käften, jag borstar tänderna om jag vill, du är inte min mamma, du bestämmer inte över mig.

Jag gick fram till henne och sa:

- Så där säger man inte, jag är inte din mamma men nu bestämmer jag över dig, och så där accepterar inte jag att man talar till mig! Nu blir det smisk på rumpan för din del. Sa jag och tog henne i armen och ledde in henne i Ulrikas sovrum. När vi väl stod där inne i sovrummet så betraktade jag henne, från topp till tå. Hon var bara 15 år men hade en väl utvecklad kropp, små fasta bröst och en söt rumpa. Hon hade ett nattlinne på sig, och under det ett par string.

- Nu du, Lina, ska du få veta hur det känns att få smisk av en annan än din mor!

Jag tog av henne nattlinnet och la henne över mitt knä, hon hade bara små stringtrosor på sig och en liten BH. Hennes bh knäppte jag av, och stringtrosorna drog jag ner till knävecket.
Jag började smiska hennes rumpa och lår ganska löst i början. Efter ca 20 daskar så avbröt jag mitt smiskande och smekte hennes rumpa. Jag viste själv att det var det värsta som fanns när man fick smisk, att bara ligga där och skämmas. Efter ca 2 minuter började jag smiska henne igen, allt hårdare och nu även in på låren. Hon grät riktigt mycket nu och efter ca 15 hårda daskar så avbröt jag smiskandet.

- Ja du, Lina, det kanske skulle ha varit lika bra att borsta tänderna från början, eller?
- *snyft* ja, förlåt, smiska mig inte mer, jag klarar inte mer. Hulkade hon fram
- Oj du, jag är inte klar med dig än på länge! Sa jag och klappade henne lätt på rumpan.

Jag började återigen smiska henne allt hårdare på rumpan, nu med ca 3 sekunders mellan rum så att det verkligen skulle svida. Jag avbröt mitt smiskande tvärt och reste på henne. Jag tog tag i örat på henne och gick in med henne till sitt rum. Jag sa att hon skulle gå och lägga sig nu, utan kläder och att mer smisk väntar imorgon och dagen därpå. Jag la ner henne i sängen, på mage, och avslutade det hela med att ta en hårborste jag hittade och gav henne tio stycken mycket hårda daskar på sin nysmiskade rumpa. Hon storgrät. Jag började klappa lite på hennes rumpa och sa att det var för hennes egna bästa. Detta kommer att bli en rolig helg, tänkte jag och släckte hennes lampa och gick in till mig.

NyareÄldre