Jonna solar toppless

Hej! Jag heter Jonna och är 26 år och läser ofta på sidan. Jag har fått smisk av min mamma så länge jag kan minnas, och nu tänkte jag berätta om en speciell gång jag fick smisk. Om jag inte mins fel så var jag 17 år och jag hade börjat gymnasiet och det vara bara några veckor kvar till sommarlovet.


Det var en helt vanlig dag och jag satt och åt frukost framför min tv. Mamma hade precis gått till jobbet och jag var själv hemma. Jag kände mig extra trött idag och orkade inte riktigt gå till skolan. Det såg också ut att bli en fin dag idag, så jag tog beslutet att stanna hemma och sola och bara slappa. Jag ringde till min vän Linda och bad henne säga till lärarna att jag var sjuk idag. Satt kvar och tittade på tv fram tills klockan 11.

Då gick jag upp till mitt rum och tog på mig min bikini och gick ut till baksidan och solade. Jag kände hur solen värmde min vackra kropp. Sen slog tanken mig att brösten kanske också skulle få lite färg på sig och att inga grannar var hemma som kunde se mig, så jag tog av mig min bikiniöverdel.

Mina bröst var ännu inte färdig vuxna, men dem var fina och fasta i alla fall. Jag började läsa i någon tidning som jag hade med mig ut och så såg jag bilder på några riktigt snygga killar. Kände hur det pirrade till i hela kroppen och förde ner handen i bikinitrosan. Precis när jag skulle få orgasm så öppnade jag ögonen och till min stora förvåning får jag se min mamma! Jag ville bara sjunka genom jorden. Utan att säga något så tar mamma tag i min arm, väldigt hårt och i väldig rask takt leder hon in mig i sitt sovrum.

Hon satte sig på sängen och så slet hon av mig min bikintrosa och sa
- Jonna, nu går du och hämtar din stora hårborste!
- Men mamma. försökte jag.

- Gör mig inte ännu argare nu Jonna, sa mamma väldigt bestämt.

När jag kom tillbaka till sovrummet så tog mamma borsten ifrån mig och la den på sängen, hon tog tag i min arm och nästan kastade mig över hennes knä. Nu började det jag hatade mest av allt, mammas lilla predikan om hur olydig jag har varit.

- Jaha du, Jonna. Som du säkert vet så måste jag straffa dig. Jag trodde att vi kom överens om att du skulle börja sköta dig och bli en lydig flicka och att jag inte skulle behöva bestraffa dig så mycket. Tänk om någon granne skulle ha sett dig? Du har blivit mer och mer stygg nu på sista tiden, och det är dags att du får en riktig aga som du sent kommer att glömma! Mamma lät riktigt arg.

Under hela tiden som hon hade pratat så hade hon smekt mig över min rumpa, och klappat den lite, även in på låren.

- Jag kommer först att slå dig med bara handen, om du krånglar så blir det bara straffsmisk, det vet du.

Dem första 20 handdaskarna var ganska hårda, men jag var van, så jag hade inte börjat gråta ännu.

Efter dem första daskarna så sa mamma inget utan greppade direkt hårborsten och bad mig sära på benen. Jag gjorde det, men inte allt för mycket. Mamma sa åt mig att det bara bli värre om jag inte lyder. Nu hade jag särat på benen så mycket så att mamma såg rakt in i mitt sköte. Hon tog borsten och smiskade mig, både på insidan av låren och över rumpan. Hårborsten har en mycket bred baksida som gör den perfekt för smisk. Nu hade mamma säkert givit mig 50 daskar och jag grät hysteriskt.
Hon tog ett uppehåll. Hon började smeka mig över min röda rumpa och sa:

- Du förstår nog själv att jag var tvungen att bestraffa dig, eller hur gumman?

- Ja, mamma, jag förtjänade det verkligen, men snälla, inte mer smisk nu.

- Åjo, gumman, ännu är det inte över. Jag kommer att smiska dig med livremmen, tio stycken rapp och du ska räkna dem högt!

- Men mamma, snälla, inte livremmen, och inte tio slag!

- Men gumman, jag sa ju att du inte skulle tjafsa, nu blir det 15 slag med livremmen.

Mamma reste mig upp och gick iväg och hämtade en stor kudde som hon la mitt på sängen. Hon tog tag i min midja, jag viste mycket väl att det var mor som skulle placera mig över kudden annars kunde det bli straffslag, och så la hon mig precis så som hon ville ha mig.

Jag kände hur en kall läderrem smekte min nysmiskade rumpa och mina lår.
- Okej, gumman, nu kommer första slaget, om du krånglar så blir det straffslag, och kom ihåg att du ska räkna varje slag högt!

*Pang* första slaget landade på min rumpa och jag hulkade fram ”ett”
*Pang* andra slaget landade och jag grät nu hejdlöst och skrek ut ”två”
Nu väntade mamma lite med att slå det tredje slaget, hon dröjde kanske 20 sekunder, men sen när jag var helt oförberedd så small det till och sedan så kom det tio snabba slag, jag räknade dom alla precis som mamma hade sagt.

- Okej, gumman nu är det tre slag kvar, och då vill jag att du särar på benen riktigt mycket, samtidigt som hon sa det så böjde hon sig fram och tryckte mina lår åt sidan. Dom här slagen behöver du inte räkna, sa hon.

*PANG* första slaget landade på insidan av låret
*PANG* andra slaget kom med full fart på samma ställe som det första
*PANG* tredje slaget kom med all mammas kraft rakt över min rödsmiskade rumpa.

- Så ja, gumman, nu var smisket klart, hoppas att du har lärt dig en läxa. Ligg kvar där, så kommer jag strax. Mamma gick iväg och hämtade en salva. Hon tog tag i mitt hår och drog mig bakåt och la mig återigen över hennes knä. Hon började smörja in mig och berätta för mig att hon inte gillar att smiska mig, men att jag minsann behöver det ibland.

- Oj, klockan är redan halv ett, jag måste gå tillbaka till jobbet! Nu gör vi så här, du går och lägger dig i din säng, utan kläder och så kommer jag in till dig när jag kommer in till dig efter jobbet och kollar till din rumpa, kanske får du lite mera smisk, gumman.

Jag låg i min säng och hörde ytterdörren slås igen. Jag kände smärtan i rumpan, men på något konstigt sätt så blev jag lite kåt över vad som hade nyss hade inträffat och jag beslutade mig för att slutföra orgasmen som jag nästan hade hunnit slutföra en halvtimme tidigare.

Senare på kvällen så vaknade jag till av att mamma smällde igen dörren, jag låtsades sova när mamma kom in på mitt rum. Hon började smörja in mig med en kräm och jag kände att jag blev lite kåt när hon smörjde in mig runt låren. Hon tog lite kring min fitta och började smeka min klitoris lite. Jag var väldigt nära orgasm när mamma gick därifrån. Jag avslutade med att onanera mig till en orgasm och sen somnade jag.

NyareÄldre