Straffad av pojkvännen

Jag hade tänkt dela med mig av vad som hände för några veckor sedan med min underbara kille, jag älskar honom trots allt!

Det ringde på telefonen..

-Nathalie Söderlund.

-Hej, det är jag Nina!

-Hej! Varför ringer du nu?

-Vill du komma på middag? Jag har bjudit dig och några väninnor från Söder och Lidingö.

-Jag vet inte om jag kan..Niklas är och köper chips och hyr en film till ikväll. Men whatever, jag kommer!

-Bra, vi ses. Puss hej!

Jag skyndade mig att ta på mig de nya Miss Sixty jeansen, so Niklas kommit hem med igår till mig. Jag tog det nyaste jag hade till överdelen, och sedan gick jag bort till toalett-bordet för att sminka mig lite och fixa till håret. Sedan gick jag in i hallen och valde ett par snygga stövletter so skulle passa till den nya Prada väskan jag köpt. Sedan sprang jag nerför alla trappor i trapphuset, och till tunnelbanan. Väl inne i tunnelbanan kände jag ett sting av dumhet. Det kändes ganska taskigt att dra ifrån sådär, men ... Nu skulle jag inte tänka mer på det. Jag klev av ungefär 10minuter senare.

-Välkommen, hälsade Nina.

-Tack. Men shit vad jag känner mig dum!

-Tänk inte mer på det nu. Nu ska vi bara ha kul!

Jag gjorde så. Jag gick in och hälsade på alla, och satte mig vid bordet. Bara några minuter efter att jag satt mig ringde Niklas. Jag ursäktade mig, och gick ut ur lägenheten, så att ingen skulle höra vad jag sa.

-Nathalie., svarade jag.

-Vart fan håller du hus!?!?!, Niklas lät arg.

-Varför bryr du dig?

-Därför att jag bryr mig om dig.

-Tänk om jag inte tycker samma, då?

-Då skiter jag i det. Nu ska du komma hem, jag har hyrt film, och köpt ditt älsklings godis! Niklas lät otroligt upprörd.

-Nej, det tänker jag inte göra. Ät upp det där jävla godiset själv, och bjud dit en polare. Jag ska stanna här., Och så lade jag på.

Jag trodde att han skulle ge med sig, men jag hade fel med i den saken. Två sekunder senare ringde det igen. Jag svarade.

-Nathalie.

-Nu kommer du hem, eller så kommer jag och hämtar dig, jävla hora!!!

-Ursäkta? Hörde jag fel? Sa du hora???

Han låtsades som ingenting och fortsatte skrika.

-Fattar du att jag ringer polisen om du inte kommer hem nu?

-Jag kommer inte.

Och så lade jag på igen. Väl uppe hos Nina igen hörde jag nån av vänninorna.

-Oj vilken het kille. Och vilken snygg bil, en röd porsche! Bor han här, Nina?

-Öh..Det är Nathalies kille.

Nina kolade nervöst på mig, och jag mötte blicken likadant och var nervös som sjutton.

Pling-Plong.

Nina gick och öppnade, med mig och alla de andra i släptåg.

-Nathalie, nu kommer du hem genast!

Jag svarade inte utan satte på mig stövletterna och tog på mig jackan, och fick min väska av Nina.

Jag gav alla en kram, och önskade dom en fortsatt trevlig helg.

När Nina stängt dörren, gav Niklas mig en otroligt hård dask i baken och viskade i mitt öra att jag inte skulle bli nöjd hemma. Jag hoppade in i bilen och satte på mig säkerhetsbältet. Jag skämdes något otroligt. Ingen av oss sa något på 2minuter. Men sedan:

-Varför stack du bara, Nathalie?

-Jag ville inte sitta hemma och ruttna, fräste jag.

-Inte den tonen till mig! sa han med ett varnande finger.

Sedan var vi framme. Han lät mig gå före i trappan, och två gånger daskade han mig i baken för att gå snabbare. Jag skyllde på att jag hade ont i ena höften. Niklas låste upp dörren och drog in mig.

-Ta av dig dina stövletter.

Jag gjorde som jag blev tillsagd, och gjorde det snabbt. Han såg så snygg ut där han stod och väntade på mig att ta av stövletterna. Så muskulös!

-Kom med här., beordrade han mig.

Han gick in i sovrummet.

-Ta av dig dina jeans, nu Nathalie.

-Nej., jag satte armarna i kors, och tittade ut genom fönstret.

Niklas kom och ställde sig precis framför mig.

-Jag sa, ta av dig jeansen!

Jag fortsatte med att titta bort. Niklas tålamod tog nu slut.

-Då får väl jag gör det då!

Han tog sin ena arm runt min midja så att jag inte skulle kunna slita mig loss, och med den andra handen började han knäppa upp knappen och dra ner byxorna. Jag försökte slita mig loss, men han var mycket starkare än mig. Jag började slå på honom. Men han slutade inte för det. Nu hade han fått ner jeansen, och drog alltså ner mina string-trosor. Jag hade fått smisk en gång förut, och jag visste hur ont det gjorde. Han slog väldigt hårt. Nu var han färdig med att dra ner mina jeans och string, så han lade mig över sitt knä där han satt på sängen.

-Förtjänar du ditt smisk, Nathalie?

Jag svarade inte.

-Aauu!!

Han gav mig en hård dask på baken. Det sved som eld.

-Förtjänar du dit smisk, Nathalie?!?!

-Ja..pep jag.

Jag slängde med huvudet, så att mitt blonda, långa hår träffade honom i ansiktet. Men det var inte meningen.

En till dask landade på min nakna bak. En till, och en till och en till. Jag fick 50 hårda daskar med hans hand. Han pratade lugnt med mig under smisket, om att jag aldrig skulle vara så kaxig mot honom.

Jag hade tårar i ögonen som jag vilt kämpade med. Äntligen slutade han. Han blev tyst. Jag tror han gillade att höra mig tyst snörvla. Sedan ställde han mig upp. Jag trodde att det var färdigt, men det var inte riktigt så.. Han började ta av sig skärpet. Det fina Tiger skärpet som jag köpt till honom bara några dagar innan, samtidigt som jag köpt Prada väskan.

-Nu Nathalie. Jag tror tyvärr att jag måste ändvända bältet, eftersom att du varit VÄLDIGT olydig idag. Tyvärr. Ställ dig med knäna på golvet, så nära sängen som möjligt, och överkroppen över sängen.

Jag gjorde som jag blev tillsagd. Jag hade ena kinden mot överkastet.

-Aaajj!!!

Det första slaget träffade. Usch, det gjorde så himla ont! Men jag klarade av att hålla masken efter det första slaget. Niklas berättade att det skulle bli 35rapp. När det äntligen var över fick jag ställa mig upp. Han tittade sorgset på mig, och oj vilka skuldkänslor som brände i min kropp! Jag kände sekunden senare att tårarna bara vällde ut. Jag sprang förbi Niklas och låste in mig på toaletten.

Efter kanske 10 minuter sattes TV:n på. Allt lät som vanligt igen. Men jag var jätte sur/arg/ledsen på Niklas. Jag hade bestämt mig för att hämnas på honom genom att vara sur. Jag öppnade efter att jag borstat tänderna och tvättat av mitt smink etc, och gick raka spåret till sovrummet och satte på TV:n där inne. Jag tittade på Dr Phil, eftersom att det inte fanns något annat "vettigt" att titta på.

Efter ett tag kom Niklas, och då tänkte jag att vilket bra tillfälle att hämnas nu! Så jag stängde av TV:n, släckte lampan och drog täcket över huvudet. Han gick ut ur rummet igen. Antagligen för att borsta tänderna, för att sedan kom han tillbaka, och lade sig under täcket han med. Han flyttade sig närmare mig hela tiden. Det kändes skönt att jag var förlåten, men jag ville hämnas, så jag flyttade på mig mera, men han kom bara efter. Tillslut kände jag hans händer, som lekte med mitt hår, eftersom att han inte kunderöra vi mitt ansikte eftersom att det var vänta åt andra hållet. Jag ville ju inte titta på honom, och så hade jag ju så fruktansvärt ont i baken! Jag slog på honom men han gjorde inte motstånd. Han hyshade åt mig, att vara lugn. Han vände mig om, så han kunde se mitt ansikte, och jag tittade på honom, men jag log inte. Då kysste han mig och släckte nattygsbordslampan. Jag visste att detta skulle vara glömt dagen därpå.

Tack,

Nathalie !

NyareÄldre