Smisk av mamma

Den här sida är min favorit sida.

Jag brukade få smisk av mamma sen jag mins o t o m några dagar innan jag gifte mig. En tll två gånger per vecka brukade ja få smisk av mamma. Alltid när jag såg henne med hästspö i handen då visste jag vad jag måste göra o vad väntar mig. När jag var lite fram tills jag var ca 13 år brukade jag klä av mig naken från midjan o neråt o sen komma till henne o lägga mig på magen över hennes knä o sen ta i mot snällt all smisk som hon vill ge. När jag var från 13 år o uppåt då brukade jag klä av mig på samma sätt men därefter gå till köket o böja mig över köksbordet, brukade ha ansikte i mina händer o sen översta delen av kroppet på bordet. mamma alltid kunde smiska mig i lugn o ro så länge hon ville eller ansåg att det behövs. När jag var 16 år da fick jag min första orgasm, min rumpa har svidit så mycket o var nesta helt bedövat då hende det bara så att jag fick orgasm, men mamma smiskade mig som ingenting händer. Mina ben på insidan var mycket blöta o under fötter också. Då för tillfälle skämdes jag jätte mycket visste inte hur mamma ska ta det o vad hon ska tro. Hon sa aldrig någonting o det störde henne inte efteråt heller. Efteråt bukade jag ofta få orgasm under tiden när jag fick smisk av min mamma.

Jag gifte mig när jag va 20 års ålder o har aldrig tänkt tanke att motsätta mig smisk o aldrig har försökt protestera heller. Vanligt fall vi pratade aldrig om smisk det var ruttin för mig när hon har spö då vet jag allt vad jag behöver göra o vad ska hända mig. Varje gång när jag fick smisk jag har varit jätte svättig o hjärta dunkade med full kraft o jag älskade dena tillfälle varge gång när jag fick mina orgasmer under tiden o det var skönt att mamma aldrig ställde nån råga om mina orgasmer o jag aldrig tittade bakåt på mamma hade alltid ansikte i mina händer o alltid hade tårar i zgonen o har stönat o vridit så mycket det gick med höfterna o min rumpan. jag är gift i 2 år har inte berättat för min man o smisk av min mamma, trots det att jag fantaserar om smisk jätte ofta. jag vill berätta det för han men vågar inte, hittar inte rätta tillfälle.

Skulle tacka gärna ja till tipps. T o m vår förhållande har blivit lite sämre han börjar misstänka att jag har nåt att dölja, han börjar fråga mig om jag är otrogen.

NyareÄldre