Smiskad av min pojkvän!


Jag heter Tina och jag är 20 år gammal och tänkte berätta om en av de gånger som jag har fått smisk av min pojkvän. Ända sedan jag var liten har jag fått smisk av mamma som ursprungligen kommer från Tyskland. Hon fick antagligen själv smisk när hon bodde hemma och tycker att jag också ska få det så länge jag bor hemma. Nu bor jag mest med min pojkvän men så fort jag kommer hem så är det mammas regler som gäller.

Men nu ska jag berätta om när jag fick smisk av min pojkvän. När vi precis blivit tillsammans råkade jag vara uppstudsig mot mamma och fick naturligtvis smisk på bara stjärten. Jag skämdes otroligt och kände mig tvungen att berätta för min pojkvän att jag hade fått det och att jag brukade få det av henne. Han sa att han tyckte att det var ok och att han brukade få örfilar av sin mamma om han inte skötte sig.

Långt efter det skulle vi städa hemma hos honom och jag hatar verkligen att städa. Jag började säga emot och till slut började vi bråka. Flera gånger den dagen sade jag emot och vägrade städa och efter en rejäl utskällning från min pojkvän rusade jag därifrån skrikande upp på vårt rum och skrek att jag fan inte kunde vara tillsammans med honom.

Han sprang efter och drog upp mig ur sängen. Nu ska du få lära dig att veta hut sa han men jag fortsatte att trilskas. Böj dig fram beordrade han men jag vägrade. Då tog han mig i ett grepp och tvingade mig att böja mig framåt och med ens drog han ner mina lösa byxor som jag hade på mig. Jag skrek åt honom att lägga av men han sa att en omgång smisk var precis vad jag behövde. Med ett ryck drog han ner mina string också så att min stjärt nu var helt bar.

Jag vill inte veta av att du försöker skydda med händerna för då blir det bara värre sa han och jag skämdes som aldrig förr. Jag hade ju bara fått smisk av mamma innan. Klatsch sa det när hans handflata träffade min stjärt och det sved till ordentligt. Klatsch sa det igen och igen och igen och stjärten blev bara rödare och rödare. Han visste precis hur han skulle slå för att det skulle snärta och höras som mest. Så fort jag försökte ta bak händerna slog han bort dem. Jag fick stå så och ta emot mitt straff en bra stund innan han plötsligt slutade och frågade vill du ha mer? Nej snyftade jag, men då frågade han igen? Ska du ha mer? Nej sa jag igen högre. Nä då uppför du dig i fortsättningen för annars får du mycket mer. Sen gick han utan ett ord och jag fick själv dra upp trosorna och byxorna och gå och be om ursäkt för mitt beteende.

NyareÄldre