Resa till okänt mål

Min resa till Surat i Indien slutade illa! Jag var på väg till England från ett besök hos min bror i Bangladesh.

Då min bror inte hade någon som kunde skydda mig stod jag helt ensam utanför den stora järnvägsstationen.

Då jag var en ung kvinna, 20 år, vacker och med ljust hår blev jag omedelbart kontaktad av en man i en taxi. Då han såg min situation erbjöd han mig genast skjuts dit jag ville.

Jag tackade ja, satte mig i taxin och efter några sekunder kände jag ett stick i vänstra skinkan.

Det tog inte många sekunder innan jag var drogad.

Uppvaknandet var som en mardröm. Det avlägsna ljudet av en fiskebåtsmotor och doften av fisk fick min drogade hjärna att vakna till! Fastbunden på mage på en säng, grova händer som knep och ruskade om mina lite för stora skinkor. Skratt och diskussioner som troligtvis handlade om mig och min kropp hördes.

Plötsligt vidgades mina skinkhalvor av två händer och en smärta sköt upp då någon stoppade in ett föremål i min anus. Smärtan var outhärdlig och jag skrek rakt ut då det grova föremålet fördes ut och in.

Efter en stund togs föremålet ut ur anus och jag kunde slappna av, men inte så läge då jag plötsligt fick ett rapp på vänstra skinkan. Profossen slog fler och fler slag och snart kändes hela stjärten som mörad och klar för stekning.

En kvinna kom in i hytten och började smörja in min misshandlade stjärt. Till min förvåning talade hon engelska och förklarade att jag skulle föras till Sri Lanka och säljas som sexslav.

Hon förklarade att män i Indien föredrog mulliga västerländska kvinnor med stora bröst och djupskåriga skinkor som var piskvänliga.

När kvinnan avlägsnat sig kom en storväxt man in, tittade noga på mig, gav ett par daskar på skinkorna och tog fram den största kuk jag någonsin skådat. Utan hänsyn lade han sig på min rygg och förde in sin lem i sin fulla längd.

Min resa till det okända hade börjat!

NyareÄldre