Fikavän


Jag tänkte berätta om en gång när jag skulle träffa en dam jag känner, vi hade bestämt träff hemma hos henne och när jag dök upp och ringde på hennes dör så hade jag stora förväntningar. När hon öppnar dörren och ser mej så säger hon med spelad förvåning.

- Hej, jag hade alldeles glömt bort dej, jag är på väg till mitt arbete.

Hon stod där och sträckte på sej i sina tajta jeans, på överkroppen hade hon en liten vit blus det brann i hennes ögon av olydighet, denna kvinna kan verkligen reta en man. Hon såg att jag kom av mej lite och njöt av det, hon vet hur jag blir när hon lyckas reta mej.

Jag kan väl i alla fall få en kopp kaffe fick jag fram, och så gick jag in i hennes kök och satte mej på en stol, hon började plocka fram saker till fika, jag satt och betraktade henne, hon sprutade av liv och njöt av att jag inte riktigt hade hämtat mej från chocken, av att hon skulle ha glömt bort mej! Jag kände att jag knappt kunde hålla mej ifrån att rusa upp från stolen och lägga henne över köksbordet, men jag stålsatte mej och tänkte hon ska få smaka på min bestraffning.

Vi satt och småpratade en stund och när hon reste sej upp och ställde sej vid diskbänken och plockade i överskåpet så svankade hon så att hennes stjärt kom att puta rätt ut mot mej, jag kunde inte stå emot henne längre, jag reste mej sakta och ställde mej bredvid henne och sa

- Sötnos, tror du att jag kommer att låta dej åka till jobbet nu.
Hon vände sej om och såg riktigt orolig ut.
- Jag måste det, dom har ringt och sagt att det har kört ihop sej jag lovade att komma förbi.

Nu var jag arg på riktigt men sa mycket behärskat.

- Lilla vän tror du att jag släpper iväg dej innan jag är klar med dej, jag såg att hon var alldeles röd i ansiktet, jag började komma i stämning nu, jag tänkte inte låta henne komma undan så lätt. Hon tittade oroligt på mej.

- Vad tänker du göra med mej.

Då jag tog tag i hennes arm och börjar gå mot hennes sovrum följer hon med utan motstånd, jag sätter mej på hennes säng, hon står bredvid och väntar, jag säger med mycket sträng röst.
- Jag vill att du knäpper upp dina byxor och lägger dej över mina knän nu på en gång, jag tänker bestraffa dej, du har varit mycket olydig, hon ser ut som en liten flicka där hon står med händerna över stjärten som om hon försökte skydda den.
Hon är helt i mina händer nu och det vet hon om, jag njuter av den här stunden jag känner att jag äger henne nu, hon lägger sej sakta och försiktigt över mina knän och när jag sakta drar ner hennes trånga jeans och smeker av henne hennes trosor så vrider hon på sej och när hennes stjärt blir blottad så snyftar hon.

- Snälla förlåt mej, smiska mej inte, jag ber.

Men vi har lekt den här leken förut och vi är båda två så upphetsade nu så inget kan ändra på det som komma ska. Jag ger henne en mycket hård klatsch med min handflata mitt på hennes stjärt, jag ser att det går som en stöt igenom henne och när hon slappnar av lite så smiskar jag henne igen men nu hårdare, hon skriker och snyftar högt då säger jag.

- Nu ska jag lära dej en riktigt ordentlig läxa min söta vän, ta ditt straff nu och efter varje rapp du får av min hårda handflata på din nakna vackra stjärt så ska du puta med stjärten igen och säga tack snälla Sir Aga för att du tar hand om mej.

Nu ger jag henne 50 stycken mycket hårda klatschar på olika ställen över hela hennes läckra oskyddade stjärt, jag håller i henne hårt och hon vrider sej som en orm men efter ett tag så blir hon är helt avspänd, min vilja går nu via hennes läckert röda och mycket ömma vackra stjärt direkt in i henne, hon gråter och snyftar av lycka och jag njuter av att få bestraffa henne och känna att vi för en stund är i vår helt egna värld, jag smiskar henne sakta nu efter varje klatsch så lyfter hon lydigt på stjärten som för att bekräfta att jag gör henne tillfreds, och efter ett tag börjar hon att stöna jag förstår att det håller på att gå för henne, man måste vara med om en sådan här upplevelse för att förstå vilken lycka det är att som man att få vara med om nöjet att smiska en kvinna som verkligen vill bli smiskad.

NyareÄldre